Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Svaka Teriju čast,ali to za Lampsa je preseravanje.Siti i nije neki rival Čelziju,da je bilo bolje da je izbjegao to da zaigra njih,to svakako,ali nakon svega što je napravio za nas mislim da mu niko nema pravo nijednu riječ reći.

Opet ima ljudi koji to pamte. Da se ne vracam, samo sam spomenuo kao poredjenje da bih istaknuo velicinu Terrya, ukoliko se ovo obistini.

Ima vala, mogao je traziti barem od trenera da ga ne stavlja u igru protiv nas.

Otkud znaš da nije,možda ga samo Pelegrini nije ispoštovao.Svejedno mislim da to nije velika stvar.

Teri je zavrsio svoju epizodu u Aston Vill.Vrijeme je za KINU ili AMERIKU ?

• 2 mjeseca kasnije...

38967021_1864999213594404_86983807381075

Meni kad legnu suncanice kao sto su njemu legle,svi mi kazu da su mi velike,ali zato kad su Teriju velike narod boli kita :D Dvostruki arsini

• 1 mjesec kasnije...
Nosili su traku mnogi, i nosice je mnogi, ali samo jedan je John Terry.
Hvala ti za godine vernosti, za sve sto si dao Celsiju i njegovim navijacima. A dao si nam sve, ono najbolje sto si imao.

Pa mediji prenose da ce biti pomocnik Tijeri Anriju u Aston Villi

Nadam se da će i on krenut stopa Lamparda u trenerske vode. Baš je nekako fino gledat sve te igračke legende iz mladosti sad na mjestima trenera

Pa mediji prenose da ce biti pomocnik Tijeri Anriju u Aston Villi

ma mislio na ono kad je napustio chelsea, sto je ostao dosljedan svojim rijecima

ma mislio na ono kad je napustio chelsea, sto je ostao dosljedan svojim rijecima

A nisam ovo napisao zbog tvoga postaa :D nego sto sam vidioo da ce biti pomocni Anrijuu. Ne znam otkud mi ovo "pa" :D haha

A nisam ovo napisao zbog tvoga postaa :D nego sto sam vidioo da ce biti pomocni Anrijuu. Ne znam otkud mi ovo "pa" :D haha

ti mene zajebavas u posljednje vrijeme

ko li mu je ovo sastavio ?

We are delighted to announce the appointments of Dean Smith as our new Head Coach, John Terry as Assistant Coach and Jesus Garcia Pitarch as Sporting Director ✍️

Aston Villa

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.