Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Sace pocet razapinjanje Terya ko i Lamparda sto su otisli posle 36 godina.

Bilo bi najbolje da zavrsi karijeru u Chelseau a ako ode bice mi isti igrac pa makar otisao i u neki londonski klub.

Ide u drugi klub, a opet ne izaziva gnjev. Jebiga neko ima pametne odluke, a neko...

Sretno kapitenu najbolji!!!

Malo jest cudno da nije htio okoncat karijeru u klubu gdje je skoro cijeli zivot proveo, ali dobro.. nek mu je sretno i da bude zadovoljan gdje god zaigra.

On je najveca legenda kluba definitivno i bas sam tuzan sto se jedna era zavrsila. Ogromne uspjehe smo svi zajedno dozivili.

Cech, Terry, Lamps i Drogba, veliki igraci, veliki ljudi i istinske legende. Sretan sam sto sam ih mogao gledati dugi niz godina.

Nadam se da ce slicna prica biti, s nekim novim igracima.
Ma bjezi, razocarali su me svi do jednog sa nacinom na koji su se oprostili.
Evo Terry brate sad jede govna, cuj jebeni West Bromwich daj nemoj me nasmijavati..idi covjece u penziju, svakako citavu karijeru ga ledja jebu i sad kao neke izazove hoce, daj oprosti se od fudbala ko bog u jednom klubu. Nije da mu para fali sigurno. Dobice poziciju u koju upre prstom jer je najveci igrac Chelseaja ikad.

Ma ne znam, ne mogu svariti ovaj potez. Drogba oso ko kralj poslije onog penala jbt ko u bajkama, pa se vracao bez potrebe iako je uzeo ligu tad vidjelo se da ne moze vise i nije otisao kako je trebalo. O Lampardu da ne pricam, to je vec prepricano. Cech isto eno ga srozao se na to da ga mrtvi Arsenalovci pljuju i vrijedjaju.

Ma bas lose je ispalo ovo sve.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

normalno da bi bilo "najlepše" za nas i za njega da je ostao ovde do kraja ali jbg prvo konkretno u Čelziju prepreke su što fudbalske što finansijske

možemo da vidimo da je jedini klub koji je "istrpeo" svoje igrače do kraja Junajted ali pitanje je da li će takva praksa biti i dalje

sad jbg i kod njih su to baš bili igrači Gigs, Skols, vidimo da je jedan Vidić otišo, isto važi i za Ferdinanda, ima primera još, no Junajted je svakako mogo, može i dalje da priušti sebi da drži igrača sa većom platom na klupi

gde ćeš ti jebote kod Romana to da zamisliš, kad mi imamo onu filozofiju jednogodišnjih ugovora za sve koji predju 30tu

nego teška je to tema, biće vremena više za to kad se sezona završi, daj sad da se molimo da Teri još jednom digne ligu 

Kad bi svi tili igrat do 40-te, a malo koji igrač je sposoban toliko dugo ostat na visokoj razini za klub kao što je Chelsea. Po meni bi mu bilo najbolje na kraju sezone s još jednom titulom u džepu okončat karijeru, ali što je tu je. On očito još ne želi završit karijeru a jasno je da mjesta za njega u Chelseu više nema... Nadam se da će ić van engleske, ali i ako ostane za mene će ostat najveće legenda kluba u novije doba i sretno mu bilo gdje god da ode i neka se jednog dana vrati na neku funkciju u klubu!

Terry ko da je klinac od 20 godina pa hoce da igra stalno. Ne shvata da mu je realnost u skladu s godinama klupa, pa ja mislim, kod svih ostalih 19 klubova u Premiershipu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pustite te priče za engleske novinare koji bi da njihovi igraju dok ne umru.Terry ne traži da igra stalno sigurno,jer nije glup,to klub jednostavno ne želi da mu ponudi novi ugovor i to je sva priča.
  • 3 sedmice kasnije...

ne kontam zašto se Edi iz Bornumta raspituje za Terija, pa njihov stil igre mu uopšte ne odgovara

WBA je savršen za njega, ako mu se baš toooolko igra fudbal, oni su zbijeni, dobar deo vremena praktično sa 9 igrača iza lopte, ekipa je na sve to disciplinovana, baš su retke situacije kad štoperi ostanu 1 na 1 sa napadačem, plus što su im bekovi solidni 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.