Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

E ovo je zanimljivo.

Naime, JT sa ženom i djecom otišao na odmor u Portugal, tačnije 'Quinta do Lago resort in Algarve'.

article-0-1A9DC421000005DC-476_634x395.j

I tamo na istoj toj plaži naleti na, pogodite koga:

article-0-1A9DC69C000005DC-58_634x492.jp

Daily Mail tvrdi:

According to photographers, Terry and Villas-Boas had no contact, while their wives Toni and Joana also maintained their distance.

A evo im ljepših polovica:

article-0-1A9DC4A2000005DC-674_306x730.j  article-0-1A9DC4AA000005DC-630_306x730.j

To je gore Terryeva, dole od AVB-a:

article-2353453-1A9DC6BC000005DC-259_306  article-2353453-1A9DC6C0000005DC-830_306

Eto malo žutila od mene. :P
.

Danas sam kanio napisat nešto u ovu temu...

...ovako nekako...

Terry je, iako je u njima osvojio par najvećih trofeja, imao par sezona za zaborav. Zadužio je ovaj klub uzduž i poprijeko ali ga u zadnje vrijeme jednostavno ne ide. Drogba je postao besmrtan Ligom prvaka, Lampard onim 203. golom (ne samo u Chelseaju nego i nogometu općenito), bit će mi žao ako ovo ostane na ovome, da Terry zapravo ode tako tiho, jednostavno se ugasi s godinama. Duguje, ponajviše sebi, par sezona za pamćenje, u kojima će i on blistati, pogotovo sad kad je Mourihno došao koji će svu pozornost i kontroverzu preuzeti na sebe.

... i onda pročitam da je njegov otac uhapšen za rasistički ispad, i opsujem. Krenut će natpisi "like father like son" isl. pizdarije, njegovim izvannogometnim kontroverzama nikad kraja. Bojim se da neće dostići tu razinu kakvu imaju ona dvojica, a zaslužuje ju imati.

Gospodo, i dvije dame, John Terry, vječni antijunak.

Danas sam kanio napisat nešto u ovu temu...

...ovako nekako...

Terry je, iako je u njima osvojio par najvećih trofeja, imao par sezona za zaborav. Zadužio je ovaj klub uzduž i poprijeko ali ga u zadnje vrijeme jednostavno ne ide. Drogba je postao besmrtan Ligom prvaka, Lampard onim 203. golom (ne samo u Chelseaju nego i nogometu općenito), bit će mi žao ako ovo ostane na ovome, da Terry zapravo ode tako tiho, jednostavno se ugasi s godinama. Duguje, ponajviše sebi, par sezona za pamćenje, u kojima će i on blistati, pogotovo sad kad je Mourihno došao koji će svu pozornost i kontroverzu preuzeti na sebe.

... i onda pročitam da je njegov otac uhapšen za rasistički ispad, i opsujem. Krenut će natpisi "like father like son" isl. pizdarije, njegovim izvannogometnim kontroverzama nikad kraja. Bojim se da neće dostići tu razinu kakvu imaju ona dvojica, a zaslužuje ju imati.

Gospodo, i dvije dame, John Terry, vječni antijunak.

Sve je to fino što si napisao, emotivno i lijepo sročeno, ali ga pretjera. Jeste Terry kontraverzan, ali je po meni i po mnogima jedan od najboljih braniča u posljednjih 20 godina. Malo su ga sjebale ozljede, a ne godine. On bi se i prošle godine vratio u pravu formu da nije bilo Beniteza koji ga je za takvo što prečesto ostavljao na klupi. I naš Terry uvijek blista. Tako npr. pogledaj kako je pao onaj Puyol koji sve češće špagu zna uraditi usred utakmice. E to je reći pad.

• 2 sedmice kasnije...

Komšija preko puta slavi nešto i ide pjesma 'Nije život jedna žena' pa odlučih da nešto napišem na tu temu.Ne,ne na temu Miroslava Ilića već Dzona Terija. :D
Murinjo je na prvoj konferenciji malo rekao o Dzonu i o svojim planovima sa njim.To ne znači da će mu oduzeti kapitensku ili da će biti suvišan,ali u zavisnosti od prelaznog roka,mislim da ćemo ga viđeti u borbi sa Kejhilom i Ivanovićem...a pogotovu sa Davidom Luizom.Jedino će mu njegova istorija dati prednost. On je bio bez sumnje glavni igrač u Žozeovoj sezoni 2004/5 kad smo primili rekordnih 15 golova i tad je nagrađen kao 'igrač godine' od strane igrača (jedini defanzivac u posljednjih 20 sezona).On više nije taj 24-godišnjak,ali Murinjo je iz njega izvukao ono najbolje i ako neko može to opet da uradi,onda je to naš Portugalac.
Kad je Mou otišao iz kluba,pisalo se da je jedan od razloga odlaska bio i odnos sa Dzonom.A onda kad se Mou vratio,pisalo se da će Dzon otići u Monako ili će se za njega nastaviti 'rafalucija'. To su gluposti. Ali,ja sam htjela da napišem nešto više o prošloj sezoni (ne bih da mi nije dosadno).Dakle,Teri je učestvovao u samo 14 utakmica prošle sezone i to je najmanji broj utakmica još od 2000,bar mislim da jeste.Povrijedio se protiv Liverpula u novembru (kad je dao svoj 50-ti gol za klub i tako nadmašio TAF-a) i nastavio u februaru.Jednostavna matematika kaže da su Kejhil,Ivanović i Luiz  bolji od kapitena za 12 utakmica. I naravno,to je povrijedilo njegov ponos,i naravno za to je kriv Rafa.Znam da statistika nije bitna,ali u njegovom slučaju jeste.Da je ja ne pišem,pogledajte sami.Eto,četiri gola (u prosjeku 0.29 golova po meču,uporedite ih sa Toresovih 8 golova u 36 utakmica!)
Koliko smo trofeja osvojili,Dzon je imao udjela u osvajanju svakog od njih.Ja ću se naljutiti na Moua ako nekim slučajem zanemari kapitena!
Kad bi činili organizam,mislim da Dzoni ne bi bio srce i mozak,a ne bi bio ni kičma tima. Umjesto tog,mislim da bi on činio crijeva.On osigurava da Celzi još uvijek miriše kao fudbalski tim. :')

možda i najbolji post koji sam pročitao od kad sam na forumu,bravo,molim te ostani sa nama,trebaju nam takvi,možda se i ja uozbiljim u takvom okruženju

Hvala,mada i nisam ništa rekla posebno,koliko sam imala u planu. :D

Obitelj Chelseajeva nogometaša Johna Terryja još je jednom došla u središte pozornosti. Ovaj je put njegov otac Ted optužen za fizičko nasilje i vrijeđanje na rasnoj osnovi…

Prema optužnici, tata Terry je 22. ožujka najprije izvrijeđao stanovitog Amarjita Talafaira, a potom ga i udario glavom u glavu. I Terryjevi prijatelji Stephen Niland i Tudor Musteata su optuženi za rasistički ispad koji se dogodio ispred jednog puba u Londonu.

- Između 17 i 18 sati Talafair je ispred puba pušio cigaretu. Trojica optuženika su izašla van i izbila je svađa. Talafair i njegov prijatelj Scott Faal su napustili pub, ali optuženi su ih slijedili. Uskoro se Talafair vratio u pub i rekao da ga je Terry udario glavom. Svjedoci su potvrdili da su optuženici koristili i rasističke uvrede - rekao je tužitelj Ijaz Malik na početku suđenja.

Terry je priznao fizički napad, ali ne i rasne uvrede. Bude li osuđen, mogao bi završiti u zatvoru. Prije nekoliko je godina, podsjetimo, Terry senior uhvaćen kako prodaje drogu novinaru na tajnom zadatku.

=)) =))
  =)) =))
  =))

Hvala,mada i nisam ništa rekla ništa posebno,koliko sam imala u planu. :D

imala?

hahhahaha javi se veceras na shoutbox, ima da pojedinci 'popadaju'

Ovaj naš kapiteno od zla oca i gore matere. Sad mu se keva naroljala i tabloidi naravno sve uhvatili na fotoaparat. Dobro je i ispao on kakav je mogo biti.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.