2. juli 2013.13 god. comment_132512 E ovo je zanimljivo. Naime, JT sa ženom i djecom otišao na odmor u Portugal, tačnije 'Quinta do Lago resort in Algarve'. I tamo na istoj toj plaži naleti na, pogodite koga: Daily Mail tvrdi: According to photographers, Terry and Villas-Boas had no contact, while their wives Toni and Joana also maintained their distance. A evo im ljepših polovica: To je gore Terryeva, dole od AVB-a: Eto malo žutila od mene. :P . Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132583 A obje imaju facu ko da je na njima Hollifield svojevremeno trenirao lijevi aperkat. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133537 Danas sam kanio napisat nešto u ovu temu... ...ovako nekako... Terry je, iako je u njima osvojio par najvećih trofeja, imao par sezona za zaborav. Zadužio je ovaj klub uzduž i poprijeko ali ga u zadnje vrijeme jednostavno ne ide. Drogba je postao besmrtan Ligom prvaka, Lampard onim 203. golom (ne samo u Chelseaju nego i nogometu općenito), bit će mi žao ako ovo ostane na ovome, da Terry zapravo ode tako tiho, jednostavno se ugasi s godinama. Duguje, ponajviše sebi, par sezona za pamćenje, u kojima će i on blistati, pogotovo sad kad je Mourihno došao koji će svu pozornost i kontroverzu preuzeti na sebe. ... i onda pročitam da je njegov otac uhapšen za rasistički ispad, i opsujem. Krenut će natpisi "like father like son" isl. pizdarije, njegovim izvannogometnim kontroverzama nikad kraja. Bojim se da neće dostići tu razinu kakvu imaju ona dvojica, a zaslužuje ju imati. Gospodo, i dvije dame, John Terry, vječni antijunak. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133585 Danas sam kanio napisat nešto u ovu temu... ...ovako nekako... Terry je, iako je u njima osvojio par najvećih trofeja, imao par sezona za zaborav. Zadužio je ovaj klub uzduž i poprijeko ali ga u zadnje vrijeme jednostavno ne ide. Drogba je postao besmrtan Ligom prvaka, Lampard onim 203. golom (ne samo u Chelseaju nego i nogometu općenito), bit će mi žao ako ovo ostane na ovome, da Terry zapravo ode tako tiho, jednostavno se ugasi s godinama. Duguje, ponajviše sebi, par sezona za pamćenje, u kojima će i on blistati, pogotovo sad kad je Mourihno došao koji će svu pozornost i kontroverzu preuzeti na sebe. ... i onda pročitam da je njegov otac uhapšen za rasistički ispad, i opsujem. Krenut će natpisi "like father like son" isl. pizdarije, njegovim izvannogometnim kontroverzama nikad kraja. Bojim se da neće dostići tu razinu kakvu imaju ona dvojica, a zaslužuje ju imati. Gospodo, i dvije dame, John Terry, vječni antijunak. Sve je to fino što si napisao, emotivno i lijepo sročeno, ali ga pretjera. Jeste Terry kontraverzan, ali je po meni i po mnogima jedan od najboljih braniča u posljednjih 20 godina. Malo su ga sjebale ozljede, a ne godine. On bi se i prošle godine vratio u pravu formu da nije bilo Beniteza koji ga je za takvo što prečesto ostavljao na klupi. I naš Terry uvijek blista. Tako npr. pogledaj kako je pao onaj Puyol koji sve češće špagu zna uraditi usred utakmice. E to je reći pad. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133620 Terry ce donijeti ligu prvaka nama golom glavom nakon kornera u finalu 2014/2015. Zapamtite ovo =D Prijavi
19. juli 2013.13 god. comment_135090 Mourinho Terryju: "Džone sine dobri, ne možeš ga mećati dvjema odjednom. To je kontraproduktivno!" Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135831 Komšija preko puta slavi nešto i ide pjesma 'Nije život jedna žena' pa odlučih da nešto napišem na tu temu.Ne,ne na temu Miroslava Ilića već Dzona Terija. :D Murinjo je na prvoj konferenciji malo rekao o Dzonu i o svojim planovima sa njim.To ne znači da će mu oduzeti kapitensku ili da će biti suvišan,ali u zavisnosti od prelaznog roka,mislim da ćemo ga viđeti u borbi sa Kejhilom i Ivanovićem...a pogotovu sa Davidom Luizom.Jedino će mu njegova istorija dati prednost. On je bio bez sumnje glavni igrač u Žozeovoj sezoni 2004/5 kad smo primili rekordnih 15 golova i tad je nagrađen kao 'igrač godine' od strane igrača (jedini defanzivac u posljednjih 20 sezona).On više nije taj 24-godišnjak,ali Murinjo je iz njega izvukao ono najbolje i ako neko može to opet da uradi,onda je to naš Portugalac. Kad je Mou otišao iz kluba,pisalo se da je jedan od razloga odlaska bio i odnos sa Dzonom.A onda kad se Mou vratio,pisalo se da će Dzon otići u Monako ili će se za njega nastaviti 'rafalucija'. To su gluposti. Ali,ja sam htjela da napišem nešto više o prošloj sezoni (ne bih da mi nije dosadno).Dakle,Teri je učestvovao u samo 14 utakmica prošle sezone i to je najmanji broj utakmica još od 2000,bar mislim da jeste.Povrijedio se protiv Liverpula u novembru (kad je dao svoj 50-ti gol za klub i tako nadmašio TAF-a) i nastavio u februaru.Jednostavna matematika kaže da su Kejhil,Ivanović i Luiz bolji od kapitena za 12 utakmica. I naravno,to je povrijedilo njegov ponos,i naravno za to je kriv Rafa.Znam da statistika nije bitna,ali u njegovom slučaju jeste.Da je ja ne pišem,pogledajte sami.Eto,četiri gola (u prosjeku 0.29 golova po meču,uporedite ih sa Toresovih 8 golova u 36 utakmica!) Koliko smo trofeja osvojili,Dzon je imao udjela u osvajanju svakog od njih.Ja ću se naljutiti na Moua ako nekim slučajem zanemari kapitena! Kad bi činili organizam,mislim da Dzoni ne bi bio srce i mozak,a ne bi bio ni kičma tima. Umjesto tog,mislim da bi on činio crijeva.On osigurava da Celzi još uvijek miriše kao fudbalski tim. :') Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135832 možda i najbolji post koji sam pročitao od kad sam na forumu,bravo,molim te ostani sa nama,trebaju nam takvi,možda se i ja uozbiljim u takvom okruženju Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135833 možda i najbolji post koji sam pročitao od kad sam na forumu,bravo,molim te ostani sa nama,trebaju nam takvi,možda se i ja uozbiljim u takvom okruženju Hvala,mada i nisam ništa rekla posebno,koliko sam imala u planu. :D Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135855 Obitelj Chelseajeva nogometaša Johna Terryja još je jednom došla u središte pozornosti. Ovaj je put njegov otac Ted optužen za fizičko nasilje i vrijeđanje na rasnoj osnovi… Prema optužnici, tata Terry je 22. ožujka najprije izvrijeđao stanovitog Amarjita Talafaira, a potom ga i udario glavom u glavu. I Terryjevi prijatelji Stephen Niland i Tudor Musteata su optuženi za rasistički ispad koji se dogodio ispred jednog puba u Londonu. - Između 17 i 18 sati Talafair je ispred puba pušio cigaretu. Trojica optuženika su izašla van i izbila je svađa. Talafair i njegov prijatelj Scott Faal su napustili pub, ali optuženi su ih slijedili. Uskoro se Talafair vratio u pub i rekao da ga je Terry udario glavom. Svjedoci su potvrdili da su optuženici koristili i rasističke uvrede - rekao je tužitelj Ijaz Malik na početku suđenja. Terry je priznao fizički napad, ali ne i rasne uvrede. Bude li osuđen, mogao bi završiti u zatvoru. Prije nekoliko je godina, podsjetimo, Terry senior uhvaćen kako prodaje drogu novinaru na tajnom zadatku. =)) =)) =)) =)) =)) Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135910 Hvala,mada i nisam ništa rekla ništa posebno,koliko sam imala u planu. :D imala? hahhahaha javi se veceras na shoutbox, ima da pojedinci 'popadaju' Prijavi
28. juli 2013.13 god. comment_136423 Ovaj naš kapiteno od zla oca i gore matere. Sad mu se keva naroljala i tabloidi naravno sve uhvatili na fotoaparat. Dobro je i ispao on kakav je mogo biti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.