Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Arjen Robben (2004-2007, 67 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 244
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jednom kad Chelseabalkan postane centar (plavog) svemira, a hoće, imat ćemo vlastiti izbor za legende i taj će važiti. I U NJEMU NEĆE BITI ROBBENA, JASNO!?

Do tada, ce on ipak biti legenda.

Do tada, ce on ipak biti legenda.

Dobro, šalim se ja malo. Glup je taj izbor na službenoj stranici, previše je tamo legendi stavljeno, ne mora izbor biti tako čest, ne sviđa mi se uopće...

• Autor

67 utakmica za klub i legenda, pa toliko je Oscar utakmica odigrao ove sezone, jel i njega treba stavit u legende.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

Ima i gorih:

941646_189049387916855_1282604411_n.png

ima i nas Rud Gulit je s 32 utakmice postao legenda kluba.

Jedno je uspjeti u onakvom Chelseaju, koji nije eurića imao i izvesti ga na pravi put a drugo ovo što je Robben postigao, samo došao, probio par puta po krilu i to je to. Gullit je bio i trener Chelseaja, ne zaboravimo.

Jedno je uspjeti u onakvom Chelseaju, koji nije eurića imao i izvesti ga na pravi put a drugo ovo što je Robben postigao, samo došao, probio par puta po krilu i to je to. Gullit je bio i trener Chelseaja, ne zaboravimo.

nisi me najbolje razumio,nisam potcijenio Ruda Gulita nego sam se samo nadovezao na Jan Kolera i napisao da ima igraca i s manjim brojem utakmica koji su postali legende kluba.

• Autor

Svejedno Tinmar, odigrao je samo 32 utakmice. To je manje od jednosezonskih prvenstvenih kola kojih ima 38. A i ne zaboravi da se treneri ne biraju za legende, da je tako Mourinho bi bio među legendama.

Legende kluba nemaju veze s brojem nastupa nego s time koliko vole klub i koliko su spremni ginuti za njega.

Pa onaj Robles koji je u zimskom prijelaznom roku došao iz atletica u wigan je plakao kao kišna godina dok drugi nisu ni suzu pustili kada je Wigan izletio iz pl, a realno  čovjeka može boliti neka stvar jer je na posudbi par mjeseci i nije ni odigrao 10 utakmica za njih.

Sve je to relativno

• Autor

Legende kluba nemaju veze s brojem nastupa nego s time koliko vole klub i koliko su spremni ginuti za njega.

Pa onaj Robles koji je u zimskom prijelaznom roku došao iz atletica u wigan je plakao kao kišna godina dok drugi nisu ni suzu pustili kada je Wigan izletio iz pl, a realno  čovjeka može boliti neka stvar jer je na posudbi par mjeseci i nije ni odigrao 10 utakmica za njih.

Sve je to relativno

Nego s čime imaju veze legende kluba? Ispade da je dovoljno odigrati 5 vrhunskih utakmica za Plavce, poginuti na terenu, reći da si navijač Chelseaja i pokazati da voliš klub - i to je to jel? Pa kakva bi onda tek Ferreira trebao biti legenda, bar zbog te svoje požrtvovanosti i odanosti. D

Svejedno Tinmar, odigrao je samo 32 utakmice. To je manje od jednosezonskih prvenstvenih kola kojih ima 38. A i ne zaboravi da se treneri ne biraju za legende, da je tako Mourinho bi bio među legendama.

On je puno donio Chelseaju u te 32 utakmice, bio igrač-trener. Da je Mourinho navukao koji put štucne i kostobrane i on bi tu bio, bez brige, makar odigrao desetak utakmica. Mislim, da se razumijemo, nije ni Gullit neka legenda. Ali sigurno je veća legenda nego Robben, i zaslužuje biti među legendama. Gullit je jednostavno obilježio to razdoblje, pokrenuo stvari, zbog njega su svi oni uspjesi. Robben je samo jedno u nizu svih onih pojačanja koje baš i nije uspjelo.

Nego s čime imaju veze legende kluba? Ispade da je dovoljno odigrati 5 vrhunskih utakmica za Plavce, poginuti na terenu, reći da si navijač Chelseaja i pokazati da voliš klub - i to je to jel? Pa kakva bi onda tek Ferreira trebao biti legenda, bar zbog te svoje požrtvovanosti i odanosti. D

Bolje nego odigrati 100+ utakmica, postati kapetan kluba, ljubiti grb i pali u drugi klub zbog trofeja i love.

Među top 50 Arsenalovih igrača svih vremena (na njihovoj stranici) nalaze se i Anelka i Cole (vjerovatno i još neki) koji su otišli za boljom lovom, ali opet nema mjesta izdajicama poput RVP-a i Fabregasa

Ferreira???!!! taj ferreira je zadnje 2 godine svoga ugovora presjedio na klupi i primao basnoslovnu plaću. Da je nznm kako odigrao do tada meni pada u vodu. Lampardu, legendi kluba, koji je igrao, bio najbolji, vođa, lider su se mislili hoće li mu produžiti ugovor a ovaj je za sjedenje imao ugovor. Da je on legenda otišao bi kad je vidio da ne treba

Ferreira???!!! taj ferreira je zadnje 2 godine svoga ugovora presjedio na klupi i primao basnoslovnu plaću. Da je nznm kako odigrao do tada meni pada u vodu. Lampardu, legendi kluba, koji je igrao, bio najbolji, vođa, lider su se mislili hoće li mu produžiti ugovor a ovaj je za sjedenje imao ugovor. Da je on legenda otišao bi kad je vidio da ne treba

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto

Kakve ti gluposti pricas molim te? Ferreira nije trebao? Pa lik kada god je igrao nije razocarao :S Postao je 3 izbor, i ipak i tada je dobro igrao, ja ne vidim nikakvu potrebu za vrijedjanjem takvog igraca :O

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto

Kakve ti gluposti pricas molim te? Ferreira nije trebao? Pa lik kada god je igrao nije razocarao :S Postao je 3 izbor, i ipak i tada je dobro igrao, ja ne vidim nikakvu potrebu za vrijedjanjem takvog igraca :o

Ne vrijeđam ja njega nego ti realno kažem. Što to onda nisu Drogbu ostavili?? 

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.