14. januar 2013.13 god. comment_101775 a torres nije u legendama, nas najskuplji igrac, jos jedna sramota nase uprave Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
14. januar 2013.13 god. comment_101776 jedan od mojih najdražih igraÄa sigurno!!a ballack jedan od najmržih. neće nikad biti legenda u chelsiju Prijavi
14. januar 2013.13 god. comment_101787 [quote name='only blue' timestamp='1358197576' post='101776'] a ballack jedan od najmržih. neće nikad biti legenda u chelsiju [/quote] ne rise Miki je legenda samo takva Prijavi
15. januar 2013.13 god. comment_101828 [quote name='only blue' timestamp='1358197576' post='101776']jedan od mojih najdražih igraÄa sigurno!!a ballack jedan od najmržih. neće nikad biti legenda u chelsiju[/quote] Zanimljivo. Ballack je jedan od onih kojeg skoro svi plavci postuju a svima je poznato da Ballack voli Chelsea. Ne znam zasto ga mrzis? Steta sto prije nije dosao u klub jer je svaku utakmicu davao maksimum. Naravno da Ballack ne moze biti legenda ali sam siguran da uziva vece postovanje od strane plavaca nego Robben, inace legende chelsea, misterija koju nikad necu moci da shvatim... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
22. januar 2013.13 god. comment_103493 Arjen Robben po nikakvin elementima nemože bit legenda Chelsea.Ono sta je bio u Chelsea ne zaslužuje status legende.Ako cemo njega nazvati legendom onda Drogbu,Zolu,Terrya,Lampsa i društvo treba staviti u posebnu temu "Bogovi Chelsea". Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103555 [quote name='only blue' timestamp='1358197576' post='101776'] a ballack jedan od najmržih. neće nikad biti legenda u chelsiju [/quote] lol, šta ti je on kriv Prijavi
12. februar 2013.13 god. comment_107177 Kako je igrao protiv nas u finalu imao sam osjecaj da nas mrzi iz dna duse. Ima vecih od njega koji zasluzuju da budu legende,on sigurno ne (iako je onaj penal dobar potez ) Prijavi
16. februar 2013.13 god. comment_107672 Naša „legenda†je nezadovoljna malom minutažom u Bajernu. Prijavi
17. februar 2013.13 god. comment_107774 [quote name='Igi' timestamp='1361021606' post='107672'] Naša „legenda†je nezadovoljna malom minutažom u Bajernu. [/quote] Bolje mu je od Reala kad je grijao klupu Prijavi
19. februar 2013.13 god. comment_108210 Mislim da bi Robbena trebali Å¡to hitnije premjestiti iz ovog podforuma u "BivÅ¡e igraÄe i trenere". Ne znam zaÅ¡to bi ovaj forum [b][u]morao[/u][/b] imati ažurirane teme igraÄa i njihovo svrstavanje prema službenoj stranici, Å¡to je uopće službena stranica i taj izbor tamo? Izbor u stvari malog broja navijaÄa koji su posjetili stranicu i dali vremena tom glasovanju. Prema nekim podacima na internetu, Chelsea ima 90 milijuna fanova u svijetu, izbor na njihovoj stranici ako ima milijun glasova, puno previÅ¡e sam i rekao. A drugi argument, zaÅ¡to Chelsea Balkan ne bi imao svoje glasovanje za legende kluba? Ako većina nas Å¡to ovdje sudjelujemo i smatramo se dijelom ove zajednice mislimo da je Robben legenda, svaka mu Äast. Ako ne, paljada iz podforuma, jer njegovo svrstavanje meÄ‘u legende na ovom forumu znaÄi da je to naÅ¡e generalno miÅ¡ljenje koje Ävrsto vjerujem da nije! Mi smo forum i zajednica navijaÄa, predstavljamo sebe neslužbeno, a ne klub službeno. Ako ovo nije dovoljno, otvorit ću poll u generalnoj diskusiji, demokracija je najbitnija, hej. Prijavi
19. februar 2013.13 god. comment_108219 File Sve je to ok, ali postavlja se pitanje koliko ljudi cijene trenutne legende u ovom podforumu. Naravno, ne priÄam o Drogbi i Zoli već o nekim drugim igraÄima. Mogu se kladiti da neki od njih koji su zasluženo tu ne bi bili, a da bi onda drugi (opet nezasluženo) upali. Evo po kom je kriterijumu to Ballack legenda kluba (prema mnogim na ovom forumu) , a Robben to nije ? VidiÅ¡, ovako je nekako najpoÅ¡tenije. I zar je zaista bitno da se njegova tema nalazi tu, na kraju krajeva ? Prijavi
19. februar 2013.13 god. comment_108222 Ne mislim da moramo imati glasanje za svakog od ovdje svrstanih, samo za one gdje postoji neko većinsko negodovanje. Å to se tiÄe Ballacka, objektivno se ne mogu dati argumenti za i protiv, zato jer i sam odabir je subjektivan, ne postoje neki konkretni uvjeti Å¡to se mora ispuniti da igraÄ bude legenda kluba. Za nekog on je legenda, za drugog nije, sve je pitanje Å¡to većina misli. Moje miÅ¡ljenje, dati zajednici pravo odabira, želite li Ballacka meÄ‘u legendama, želite li Robbena van legendi i to je to. Å to Chelsea Balkan misli, a ne Å¡to misle Kinezi, Amerikanci, Rumunji Å¡to su glasovali na službenoj stranici. Lampard je možda najveća legenda kluba svih vremena pa je [u]službeni[/u] stav kluba da mu ne žele ponuditi novi ugovor. To sigurno nije stav naÅ¡e zajednice. A to je samo jedan od banalnih primjera. Prijavi
20. februar 2013.13 god. comment_108230 Ja isto ne bi stavio Robbena u legende, al boli me briga gdje je, ja ga ne smatram legendom Prijavi
26. februar 2013.13 god. Autor comment_109274 Robben vjeruje da će Bundesliga uskoro presitići Premiership: www.mirror.co.uk/sport/football/news/arjen-robben-says-bundesliga-overtaking-1726719 Slažete li se? Prijavi
23. april 2013.13 god. Autor comment_118017 TRAŽI SE VANZEMALJAC! Vrati se legendo u Chelsea i s Matom i Hazardom Äini dar-mar u sredini terena! Spasi nas! Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_118023 Kako je samo veÄeras prolazio Albu i ekipu po desnoj strani, kao kroz Å¡vicarski sir je iÅ¡ao. Nije stao Äitavu utakmicu. Prijavi
23. april 2013.13 god. Autor comment_118027 Kako je samo veÄeras prolazio Smeće i ekipu po desnoj strani, kao kroz Å¡vicarski sir je iÅ¡ao. Nije stao Äitavu utakmicu. Ispravio sam ti post. I ne samo Å¡to ih je prolazio ko od Å¡ale - nego Å¡to je ko raketa brz jebo ga ja. TrÄi ne haje. Zin'o moj roÄ‘o, niÅ¡ta mu nije jasno. Kaže "Jebote jel ovo Äovjek ili vanzemaljac:" Kad zbrojiÅ¡ Marina, Mosesa i Benayouna i pomnožiÅ¡ sa 10 opet nisu ni do koljena starom liscu iz Nizozemske. Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_118036 oće li neko viÅ¡e da pomeri ovog Äoveka iz Legendi Å¡to će ga pomjerati??kako tata igra samo kada se zainati. Prijavi
23. april 2013.13 god. comment_118045 Ma odigro je ko Älan Hitlerove pjeÅ¡adije za vrijeme Blitzkriega. Perfekcija živa. Prijavi
23. april 2013.13 god. Autor comment_118054 Iskompleksirani jadnik i glumac. Nisi tako govorio dok je bio Plavac i usrećivao nas svojim golovima i potezima. Zar ne? A tek kako nas je prošle godine usrećio, fulio penal i uz Drogbu i Čecha najzaslužniji za osvajanje LP! Legend! Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118066 Neću mu oprostiti ono papÄinsko frustrirano ponaÅ¡anje protiv naÅ¡eg kluba. A njemu Chelsea znaÄi koliko i crno ispod nokta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.