Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Arjen Robben (2004-2007, 67 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 244
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='only blue' timestamp='1358197576' post='101776']jedan od mojih najdražih igrača sigurno!!a ballack jedan od najmržih. neće nikad biti legenda u chelsiju[/quote]

Zanimljivo. Ballack je jedan od onih kojeg skoro svi plavci postuju a svima je poznato da Ballack voli Chelsea. Ne znam zasto ga mrzis? Steta sto prije nije dosao u klub jer je svaku utakmicu davao maksimum. Naravno da Ballack ne moze biti legenda ali sam siguran da uziva vece postovanje od strane plavaca nego Robben, inace legende chelsea, misterija koju nikad necu moci da shvatim...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Arjen Robben po nikakvin elementima nemože bit legenda Chelsea.Ono sta je bio u Chelsea ne zaslužuje status legende.Ako cemo njega nazvati legendom onda Drogbu,Zolu,Terrya,Lampsa i društvo treba staviti u posebnu temu "Bogovi Chelsea".
[quote name='only blue' timestamp='1358197576' post='101776']
a ballack jedan od najmržih. neće nikad biti legenda u chelsiju
[/quote]

lol, šta ti je on kriv
  • 3 sedmice kasnije...
Kako je igrao protiv nas u finalu imao sam osjecaj da nas mrzi iz dna duse. Ima vecih od njega koji zasluzuju da budu legende,on sigurno ne (iako je onaj penal dobar potez ;) )
[quote name='Igi' timestamp='1361021606' post='107672']
Naša „legenda” je nezadovoljna malom minutažom u Bajernu.
[/quote]

Bolje mu je od Reala kad je grijao klupu :D
Mislim da bi Robbena trebali što hitnije premjestiti iz ovog podforuma u "Bivše igrače i trenere". Ne znam zašto bi ovaj forum [b][u]morao[/u][/b] imati ažurirane teme igrača i njihovo svrstavanje prema službenoj stranici, što je uopće službena stranica i taj izbor tamo? Izbor u stvari malog broja navijača koji su posjetili stranicu i dali vremena tom glasovanju. Prema nekim podacima na internetu, Chelsea ima 90 milijuna fanova u svijetu, izbor na njihovoj stranici ako ima milijun glasova, puno previše sam i rekao.
A drugi argument, zašto Chelsea Balkan ne bi imao svoje glasovanje za legende kluba? Ako većina nas što ovdje sudjelujemo i smatramo se dijelom ove zajednice mislimo da je Robben legenda, svaka mu čast. Ako ne, paljada iz podforuma, jer njegovo svrstavanje među legende na ovom forumu znači da je to naše generalno mišljenje koje čvrsto vjerujem da nije!
Mi smo forum i zajednica navijača, predstavljamo sebe neslužbeno, a ne klub službeno.
Ako ovo nije dovoljno, otvorit ću poll u generalnoj diskusiji, demokracija je najbitnija, hej. B-)
File
Sve je to ok, ali postavlja se pitanje koliko ljudi cijene trenutne legende u ovom podforumu. Naravno, ne pričam o Drogbi i Zoli već o nekim drugim igračima. Mogu se kladiti da neki od njih koji su zasluženo tu ne bi bili, a da bi onda drugi (opet nezasluženo) upali.

Evo po kom je kriterijumu to Ballack legenda kluba (prema mnogim na ovom forumu) , a Robben to nije ?
Vidiš, ovako je nekako najpoštenije. I zar je zaista bitno da se njegova tema nalazi tu, na kraju krajeva ? :P
Ne mislim da moramo imati glasanje za svakog od ovdje svrstanih, samo za one gdje postoji neko većinsko negodovanje.
Što se tiče Ballacka, objektivno se ne mogu dati argumenti za i protiv, zato jer i sam odabir je subjektivan, ne postoje neki konkretni uvjeti što se mora ispuniti da igrač bude legenda kluba. Za nekog on je legenda, za drugog nije, sve je pitanje što većina misli.
Moje mišljenje, dati zajednici pravo odabira, želite li Ballacka među legendama, želite li Robbena van legendi i to je to. Što Chelsea Balkan misli, a ne što misle Kinezi, Amerikanci, Rumunji što su glasovali na službenoj stranici.

Lampard je možda najveća legenda kluba svih vremena pa je [u]službeni[/u] stav kluba da mu ne žele ponuditi novi ugovor. To sigurno nije stav naše zajednice. A to je samo jedan od banalnih primjera.
  • Autor
Robben vjeruje da će Bundesliga uskoro presitići Premiership:

www.mirror.co.uk/sport/football/news/arjen-robben-says-bundesliga-overtaking-1726719

Slažete li se?
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Kako je samo večeras prolazio Smeće i ekipu po desnoj strani, kao kroz Å¡vicarski sir je iÅ¡ao. Nije stao čitavu utakmicu. 

Ispravio sam ti post. I ne samo što ih je prolazio ko od šale - nego što je ko raketa brz jebo ga ja. Trči ne haje. Zin'o moj rođo, ništa mu nije jasno. Kaže "Jebote jel ovo čovjek ili vanzemaljac:"

Kad zbrojiš Marina, Mosesa i Benayouna i pomnožiš sa 10 opet nisu ni do koljena starom liscu iz Nizozemske.

• Autor

Iskompleksirani jadnik i glumac.

arjen-robben_epa_2225015b.jpg

Nisi tako govorio dok je bio Plavac i usrećivao nas svojim golovima i potezima. Zar ne? A tek kako nas je prošle godine usrećio, fulio penal i uz Drogbu i Čecha najzaslužniji za osvajanje LP!

Legend!

Neću mu oprostiti ono papčinsko frustrirano ponaÅ¡anje protiv naÅ¡eg kluba. A njemu Chelsea znači koliko i crno ispod nokta. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.