Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Arjen Robben (2004-2007, 67 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Zxenox95' timestamp='1337507480' post='50273']
nije on legenda kluba koliko ja znam.
[/quote]
to sam napisao gledajuci forum, tema Robbena se nalazi u podforumu "Legende kluba" :)
  • Odgovori 244
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Blues_95' timestamp='1337507928' post='50287']
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4af7oxHqy1rvm634o1_500.gif[/img]
[/quote]

Pa zbog ovog penala je legenda ! :D
a dok je igrao u Chelsea, samo je vukao povrede.
muka mi je što njegovo ime moram otvarati pod legende :angry: :angry: veće legende su Joe Cole i Ballack,oni su mnogo više napravili za klub nego on
  • Autor
[quote name='Zxenox95' timestamp='1337709063' post='51484']
Stavljajte glasanje za izbacivanje iz legendi
[/quote]

Ne možemo mi tu ništa, on je službeno legenda proglašen od strane navijača koji su glasali na chelseafc.com.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337709319' post='51486']

Ne možemo mi tu ništa, on je službeno legenda proglašen od strane navijača koji su glasali na chelseafc.com.
[/quote]
Kolko su piva ti navijači popili? XD
[quote name='Spaha' timestamp='1337718165' post='51564']
meni je Robben bio zbilja drag kad je igrao za nas, dosta je ucinio za Chelsea
[/quote]
Takodjer je i u subotu dosta ucinio za Chelsea .
Ma on je dobio taj status na sentiment, jer je igrao u ekipi koja je donijela titulu nakon 50 godina na SB. Koliko je na terenu zbilja zaslužio veoma je upitno, da ne kažem nezasluženo. ;)
fakat mi ga je juce bilo zao . Naime u Alianz Areni je odigrana prijateljska tekma pred pripreme za EP reprezentacija Holandije protiv Bayerna. Doslo je oko 30ak hiljada navijaca u stadion, vecinom oni koji nisu imali priliku dobiti karte za finale protiv Chelsea. Robben je u drugom poluvremenu unisao u igru i svaki njegov dodir s loptom je ispracen zvizducima bayernovih navijaca. Necu mu ubrzo i tako lako oprostiti onaj penal sto mu je Cech skino. Njega i njegovu sebicnost i aroganciju najvise krive za neuspjesnu sezonu jer je i protiv Dortmunda u prvenstvu fulio penal.

Da nije produzio ugovor nedavno, vjerujem da bi begao iz Minhena
roben mi je drag igrac,ali moram da priznam da je baksuz uvijek povrede,promasi kad najvise treba itd.
Jest, on je promašio te penale, a što ne zvižde ostalim pičkicama, koje ne smiju šutati. On bar ima muda, šuta, pa ako uđe uđe.

A ne onaj švajni im hoće bit vođa, a otišo Nojeru u krilo, ne smije gledat kako Robben šuta penal. Pa Bog ti dao zdravlje, kako bi ga uzeo ti i izveo...

Stvarno ti navijači su paščad, obična.
Samo ne znam što nisu zviždali Švajnštaigeru, Robben ih je cele sezone vadio iz govana sa asistencijama + oni njegovi karakteristični šutevi.
[quote name='how yes no' timestamp='1337785546' post='51763']Jest, on je promašio te penale, a što ne zvižde ostalim pičkicama, koje ne smiju šutati. On bar ima muda, šuta, pa ako uđe uđe. A ne onaj švajni im hoće bit vođa, a otišo Nojeru u krilo, ne smije gledat kako Robben šuta penal. Pa Bog ti dao zdravlje, kako bi ga uzeo ti i izveo... Stvarno ti navijači su paščad, obična.[/quote]

Objasnio čovjek.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.