24. april 2013.13 god. comment_118071 Pokazao da u njemu jos uvijek ima vatre i da ne treba da grije klupu . Cijelih 90 minuta je sprintao gore - dole . Sjecam se u 80 i nekoj minuti sprint od svog gola , presao Pique-a i isao sam na Valdesa ali obori ga Alba i Alves . Uz Mullera sigurno najbolji sinoc , cak je i razigravao saigrace IF YOU KNOW WHAT I MEAN ! :D Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118086 A jest u 2. il 3. minuti dokazao kolko je škrt kad je šutao nešto bezveze, a na drugoj stativi Ribery i Gomez sami stoje... :) Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118115 A jest u 2. il 3. minuti dokazao kolko je škrt kad je šutao nešto bezveze, a na drugoj stativi Ribery i Gomez sami stoje... :) Momentalno bi bio izvadjen iz igre da je jos jednom tako postupio. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118123 tko zna možda nam se i vrati, jer će ga se gouardiola vjerojatno tit riješit jer je preškrt... Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118127 Nacuo sam da on ide za Galatu,a zato je oslobodjeno mesto za Goetze-a. Nemojte me drzati za rec. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118278 Cae iskreno nebi dao Mosesa za Robbena, jebeš ti što on odigrao ovako jednom u neznam kolko, dostao je pao u formi, osim toga Chelsea j svoje dane slave proživio zahvaljujući kolektivu i to je bilo melem za oči, raj za dušu, jako fino za gledat. Tom kolektiv nije u rječniku, za njega to ne postoji, nevolim takve igrače i smuči mi se kad ga vidim u ovom podforumu. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118294 Robben je isfurana roba, sta ce nam on. Koliko samo boljih krila ima. Prijavi
25. april 2013.13 god. Autor comment_118306 Cae iskreno nebi dao Mosesa za Robbena, jebeš ti što on odigrao ovako jednom u neznam kolko, dostao je pao u formi, osim toga Chelsea j svoje dane slave proživio zahvaljujući kolektivu i to je bilo melem za oči, raj za dušu, jako fino za gledat. Tom kolektiv nije u rječniku, za njega to ne postoji, nevolim takve igrače i smuči mi se kad ga vidim u ovom podforumu. A vidiš Vinkec, ja ne da bi dao samo Mosesa, nego bi im gratis dao i Marina uz Mosesa za jednog ovakvog vrhunskog krilnog igrača kao što je Robben. Tek mu je 29 godina, dokazao je da je i dalje predobar igrač. Povratkom u CFC vratilo bi mu se 100% samopouzdanje, pogotovo uz Mourinha. Svaka čast Mosesu, ali ne može u istu rečenicu s Robbenom. Da smo dovelii Hulka drugu bi priču ja pričao, ali nismo. A Oscar više ne može pokrivati tu poziciju, nije to to, osakaćeni smo. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118602 'tek mu je 29' ? eto tridesete pa štaš onda ništa robben to ti na f manageru ili master ligi dovedi sebi Prijavi
28. april 2013.13 god. comment_118947 http://www.youtube.com/watch?v=u7h4LdklPUE Ovako i Cae sa Robbenom. Prijavi
28. april 2013.13 god. Autor comment_118962 Daleko je on od legende Nije on daleko od legende, on JESTE legenda, tako kažu navijači i klub. Službeno: http://www.chelseafc.com/legends-profile/legend/2117640/title/arjen-robben Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119312 67 utakmica za klub i legenda, pa toliko je Oscar utakmica odigrao ove sezone, jel i njega treba stavit u legende.Sent from my Xperia S using Tapatalk 2 Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119367 Čovjek je izlasan za legendu samo zato jer smo onda osvojili prvi naslov (naslove) nakon x godina itd., igrao u samim počecima najboljih Chelseajevih godina bla bla. Više manje isto kao i Raul Meireles, što, čovjek je osvojio Ligu prvaka, može i on biti legenda. Užas. Ne podnosim ga. Ne spavam noćima kad znam da je taj majmun u "legendama". Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119579 Odlican u dvomecu protiv Barcelone . Mozda i najbolji igrac Bayerna u tom dvomecu . Ali opet ga ne bih volio nazad u CFC-u . Prijavi
19. maj 2013.13 god. Autor comment_123844 Hoćemo li našoj legendi poželjeti svu sreću u finalu da napokon osvoji trofej Lige prvaka? Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123849 Cae ajde bolan oladi malo.. :D Znam da prcaš al ne mogu ja uz Robbenovo ime gledat riječ legenda.. :D Taj igra samo za sebe, boli ga tuki za ostatak ekipe praktički.. Mi smo uradili dobar biznis kad smo ga Realu prodali, em što je bio podložan ozljedama em što smo profitirali na njegovu transferu. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123856 Hoćemo li našoj legendi poželjeti svu sreću u finalu da napokon osvoji trofej Lige prvaka? Ja želim svu sreću Mandži da osvoji LP, a za ostale me baš briga Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124012 Legenda Čelsija a njemu Čelsi ništa ne znači...Bem ti ja takvu legendu, za njega je Fereira ikona kluba. Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124018 Robben je hodajuća nesreća. Prvo ozljede ga dosta uništavale. Pa u finalu SP fula gol šansu koja je mogla donest titulu. Bayernu izbije Bundesligu protiv Borussije. Pa mu Cech skine penal u finalu LP. Ova sezona bi mu mogla bit sretna i trofejna ako podigne LP. Sviđalo mi se kako je uništavao Barcelonu u obje utakmice ove sezone. Inače ga baš i ne volim jer je dosta sebičan igrač. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.