Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Arjen Robben (2004-2007, 67 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pokazao da u njemu jos uvijek ima vatre  i da ne treba da grije klupu . 
Cijelih 90 minuta je sprintao gore - dole . 
Sjecam se u 80 i nekoj minuti sprint od svog gola , presao Pique-a i isao sam na Valdesa ali obori ga Alba i Alves .   

Uz Mullera sigurno najbolji sinoc , cak je i razigravao saigrace IF YOU KNOW WHAT I MEAN ! :D 

• Odgovori 244
  • Pregledi 23,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A jest u 2. il 3. minuti dokazao kolko je škrt kad je šutao nešto bezveze, a na drugoj stativi Ribery i Gomez sami stoje... :)

A jest u 2. il 3. minuti dokazao kolko je škrt kad je šutao nešto bezveze, a na drugoj stativi Ribery i Gomez sami stoje... :)

Momentalno bi bio izvadjen iz igre da je jos jednom tako postupio.

Cae iskreno nebi dao Mosesa za Robbena, jebeš ti što on odigrao ovako jednom u neznam kolko, dostao je pao u formi, osim toga Chelsea j svoje dane slave proživio zahvaljujući kolektivu i to je bilo melem za oči, raj za dušu, jako fino za gledat. Tom kolektiv nije u rječniku, za njega to ne postoji, nevolim takve igrače  i smuči mi se kad ga vidim u ovom podforumu.

• Autor

Cae iskreno nebi dao Mosesa za Robbena, jebeš ti što on odigrao ovako jednom u neznam kolko, dostao je pao u formi, osim toga Chelsea j svoje dane slave proživio zahvaljujući kolektivu i to je bilo melem za oči, raj za dušu, jako fino za gledat. Tom kolektiv nije u rječniku, za njega to ne postoji, nevolim takve igrače  i smuči mi se kad ga vidim u ovom podforumu.

A vidiš Vinkec, ja ne da bi dao samo Mosesa, nego bi im gratis dao i Marina uz Mosesa za jednog ovakvog vrhunskog krilnog igrača kao što je Robben. Tek mu je 29 godina, dokazao je da je i dalje predobar igrač. Povratkom u CFC vratilo bi mu se 100% samopouzdanje, pogotovo uz Mourinha. Svaka čast Mosesu, ali ne može u istu rečenicu s Robbenom. Da smo dovelii Hulka drugu bi priču ja pričao, ali nismo. A Oscar više ne može pokrivati tu poziciju, nije to to, osakaćeni smo.

67 utakmica za klub i legenda, pa toliko je Oscar utakmica odigrao ove sezone, jel i njega treba stavit u legende.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

Čovjek je izlasan za legendu samo zato jer smo onda osvojili prvi naslov (naslove) nakon x godina itd., igrao u samim počecima najboljih Chelseajevih godina bla bla. 

Više manje isto kao i Raul Meireles, što, čovjek je osvojio Ligu prvaka, može i on biti legenda.

Užas. Ne podnosim ga. Ne spavam noćima kad znam da je taj majmun u "legendama".

• 3 sedmice kasnije...

Cae ajde bolan oladi malo.. :D Znam da prcaš al ne mogu ja uz Robbenovo ime gledat riječ legenda.. :D 
Taj igra samo za sebe, boli ga tuki za ostatak ekipe praktički.. Mi smo uradili dobar biznis kad smo ga Realu prodali, em što je bio podložan ozljedama em što smo profitirali na njegovu transferu.  

Robben je hodajuća nesreća. Prvo ozljede ga dosta uništavale. Pa u finalu SP fula gol šansu koja je mogla donest titulu. Bayernu izbije Bundesligu protiv Borussije. Pa mu Cech skine penal u finalu LP. Ova sezona bi mu mogla bit sretna i trofejna ako podigne LP. Sviđalo mi se kako je uništavao Barcelonu u obje utakmice ove sezone. Inače ga baš i ne volim jer je dosta sebičan igrač. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.