Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Arjen Robben (2004-2007, 67 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='der Kaiser' timestamp='1333305126' post='39154']
Prodaja Robbena - po meni najveća pogreška :(
[/quote]

Sad bi kupovina Robbena bila velika greška. ;)

PS. Kako to da je Robben legenda kluba a npr. Ballack nije (koji je, po meni, uradio više za klub od Arjena)
  • Odgovori 244
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kalouda' timestamp='1333386719' post='39270']

Sad bi kupovina Robbena bila velika greška. ;)

PS. Kako to da je Robben legenda kluba a npr. Ballack nije (koji je, po meni, uradio više za klub od Arjena)
[/quote]
Mislim da se vec jednom raspravljalo o tome .

Nije nijedan legenda kluba i to je to . (nemislim da nezaluzuje da bude) .
Tek sad sam vidio da je i Robben sluzbeno legenda kluba .

A wisey na sluzbenoj stranici se moze glasati ko ce biti dodan na listu legendi ? (ili ja nisam dobro razumio) .
[quote name='Blues_95' timestamp='1333459485' post='39335']
A wisey na sluzbenoj stranici se moze glasati ko ce biti dodan na listu legendi ? (ili ja nisam dobro razumio) .
[/quote]
Jeste, može se glasati ali nisu toliko ažurni, čini mi se, sa uređivanjem toga. Iako tamo stoji da svakog mjeseca 2 novoizglasane legende ulaze na taj popis, u praksi to nije slučaj kao što i sami možete vidjeti. Ja sam više puta ostavio svoje glasove, ali dosad nisu ništa mijenjali.
  • 4 sedmice kasnije...
Nismo ga mi ovdje stavljali, covjek je sluzbena legenda ali svakako da je Joe Cole mnogo vise dao klubu i vise je zasluzio taj status ;)
[url="http://www.24sata.hr/nogomet/robben-prekinuo-pregovore-o-novom-ugovoru-s-bayernom-264028"]http://www.24sata.hr/nogomet/robben-prekinuo-pregovore-o-novom-ugovoru-s-bayernom-264028[/url]

jel ovo možda prilika da ga RDM i neki stari pajdaši iz Chelsija nazovu i pozovu nazad ?? jel bi bilo moguće da umjesto tolko razvikanih i zazivanih Hulka i Hazarda mi na kraju pitanje krila riješimo Robbenom i Marinom ???
Ovako u teoriji ljevo krilo da je pokriveno Danniyem i Robbenom zvuči odlično i rotirajne njih dvojce :)
Sta ce nam tip koji je stalno povrijedjen. U prosjeku ne igra svaku cetvrtu utakmicu e zamislite ga opet u PL, bio bi u djelovima. Odlican je igrac ali zbog njegove sebicnosti, godina i stalnih povreda mislim da ima boljih i mladjih rjesenja na njegooj pozciju.
Ma on ce ostati jos dugo u Bayernu, holandjaninu prija zivot u minhenu i bavarska piva :) igrao je vec i u engleskoj i u spaniji, nije on za neke nove izazove, naravno pred kraj karijere ce otic jos negdje pare uzeti u qatar,ameriku ili slicno
[quote name='Elao' timestamp='1336134963' post='45370']
Hvala Bogu da je potpisao da ga vise ne spominju sa Chelsea.
[/quote]

Slazem se .
  • 3 sedmice kasnije...
HAHAHAHAH Luzeruuuuuuuuuuuu HAHAHAH jesi nam ga htio uvalit iz penala pičko čelava ??? jesi nas htio sahranit ??? jebem ti sve, evo ti ga naaaaa zažali dan kad si napustio svetinju :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP hahahahaha

Nebi se čudio sutra u novinama, "Navijači Bayerna usred Munchena kamenovali i zapalili Robbena" haha fraje im je cijelu sezonu sjebo, fulo penal protiv Borussie i izbio im naslov Bundeslige, i večeras fulo u finalu LP hahaha a jesi baksuz hahah
[quote name='Vinko' timestamp='1337469045' post='50085']
HAHAHAHAH Luzeruuuuuuuuuuuu HAHAHAH jesi nam ga htio uvalit iz penala pičko čelava ??? jesi nas htio sahranit ??? jebem ti sve, evo ti ga naaaaa zažali dan kad si napustio svetinju :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP hahahahaha

Nebi se čudio sutra u novinama, "Navijači Bayerna usred Munchena kamenovali i zapalili Robbena" haha fraje im je cijelu sezonu sjebo, fulo penal protiv Borussie i izbio im naslov Bundeslige, i večeras fulo u finalu LP hahaha a jesi baksuz hahah
[/quote]

drago mi je što je on tragičar sezone Bayerna, nikad ga nisam volio
[quote name='vedoz' timestamp='1337507200' post='50266']
legenda kluba nas je sinoc ispostovala ^^
[/quote]
nije on legenda kluba koliko ja znam.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.