11. juni 2013.13 god. comment_128815 Roben je legenda koji nije dao klubu ama bas nista da bi ga mogli nazvati legendom a jedan Balack nije koji je vise ginuo za klub i vise mu je bilo stalo do kluba i svojim igrama je uvijek davao maksimum za klub. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128934 cae, jel ga ti stvarno smatraš našom legendom ili trolaš? vidim da si često na njegovoj temi pa pitam... Prijavi
12. juni 2013.13 god. Autor comment_129029 cae, jel ga ti stvarno smatraš našom legendom ili trolaš? vidim da si često na njegovoj temi pa pitam... To je isto ko da pitaš jel nebo plavo. Pa nemam ga ja šta smatrati ili ne smatrati. On je legenda, to je činjenica. Birali su ga navijači i on se nalazi na službenoj listi klupskih legendi. E sad jel to zasluženo ili nezasluženo, o tome bi se dalo diskutirati. Ali nemam ja šta trollati. On je legenda. Ipak smatram kad je već on legenda kluba, da tu treba biti i Ballack što bi se moglo desiti već iduće sezone, jer svake godine po dva igrača budu ubačena među legende. Mislim da će ga navijači izglasati. Ako ne iduće, onda one tamo godine. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129041 Sta imas diskutovati o tome, on nije prosao kraj legende ovog kluba. Ballack bi to mogao hladno biti! Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129085 Ipak smatram kad je već on legenda kluba, da tu treba biti i Ballack što bi se moglo desiti već iduće sezone, jer svake godine po dva igrača budu ubačena među legende. Mislim da će ga navijači izglasati. Ako ne iduće, onda one tamo godine. Otkud ti to da svake godine ubacuju po 2 "legende" ??? Znaci za 20 godina cemo imati 40 legendi vise @-) Prijavi
12. juni 2013.13 god. Autor comment_129092 Otkud ti to da svake godine ubacuju po 2 "legende" ??? Znaci za 20 godina cemo imati 40 legendi vise @-) Tako je do sada bilo. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130027 To je isto ko da pitaš jel nebo plavo. Pa nemam ga ja šta smatrati ili ne smatrati. On je legenda, to je činjenica. Birali su ga navijači i on se nalazi na službenoj listi klupskih legendi. E sad jel to zasluženo ili nezasluženo, o tome bi se dalo diskutirati. Ali nemam ja šta trollati. On je legenda. Ipak smatram kad je već on legenda kluba, da tu treba biti i Ballack što bi se moglo desiti već iduće sezone, jer svake godine po dva igrača budu ubačena među legende. Mislim da će ga navijači izglasati. Ako ne iduće, onda one tamo godine. Mogu oni birati i dlaku s moga kurca za klupsku legendu, i mogu je ovi uvrstiti na sto službenih stranica, al zna se što je legenda. Robben nikako. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130043 Ni ja ga ne smatram legendom kluba, ali postujem izbor navijaca. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130052 Po meni je on legenda jer je bio tu kad su postignuti najveći uspjesi i dosta je zaslužan za njih. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130065 On je vjerojatno čovjek sa najmanje nastupa za klub, a da je službeno legenda. Ne samo u Chelseaju, općenito u svjetskom nogometu. Prijavi
17. juni 2013.13 god. comment_130070 Ima i gorih: On je vjerojatno čovjek sa najmanje nastupa za klub, a da je službeno legenda. Ne samo u Chelseaju, općenito u svjetskom nogometu. Prijavi
24. juni 2013.13 god. comment_131204 ovo mu je vjerovatno zena otisla pisat pa joj on drzi tasnicu a objekat je katastrofa pogledaj nije ni okreceno samo omaltareno. Prijavi
12. februar 2014.12 god. Autor comment_163375 Večeras postigao pravo lijep gol u svom stilu. LEGENDO fališ nam. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163447 Roben nije nikakva LEGENDA Celzija,samo jedan od dobrih fudbalera koji je igrao u Plavom dresu.Veca je Mata legenda od njega,ostavio veci trag od njega. Prijavi
13. februar 2014.12 god. Autor comment_163453 Roben nije nikakva LEGENDA Celzija,samo jedan od dobrih fudbalera koji je igrao u Plavom dresu.Veca je Mata legenda od njega,ostavio veci trag od njega. Ne seri Ginekl. Robben je LEGENDA svima nama u srcima. I službeno je legenda, NAVIJAČI ga izabrali. http://www.chelseafc.com/legends-profile/legend/2117640/title/arjen-robben Mata je odličan dečko i igrač, ali nikada ne može biti legenda kao Robben. Robben je svojim potezima sam donosio trofeje klubu. I klub ga prema svom nahođenju prodao u Real. Mata je otišao svojom voljom u velikog rivala i ne može biti legenda kao Robben. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163455 Ne seri Ginekl. Robben je LEGENDA svima nama u srcima. I službeno je legenda, NAVIJAČI ga izabrali. http://www.chelseafc.com/legends-profile/legend/2117640/title/arjen-robben Mata je odličan dečko i igrač, ali nikada ne može biti legenda kao Robben. Robben je svojim potezima sam donosio trofeje klubu. I klub ga prema svom nahođenju prodao u Real. Mata je otišao svojom voljom u velikog rivala i ne može biti legenda kao Robben. Mata je namestio gold Drogbi u finalu LS za produzetke isto tako Ivanovcu za pobedu u finalu LE....Mata nije otisao svojom voljom nego je oteran kluturno od strane Murinja. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163472 Realno ni Robben ni Mata nisu legende al haj. Mata nije otjeran nego kao i Ozil nije se zelio boriti za mjesto i to je to. Oscar se borio, citavu godinu je bio zamjena Mati pa nista se nije seruckalo oko njega. Mata ne briljira ni u Unitedu nazalost. Draga mi osoba, evo jos nosim avatar :D al ove sezone je Oscar za njega Boeing 787. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163481 al ove sezone je Oscar za njega Boeing 787. Pa logično kad je ovaj na klupi bio cijelo vrijeme haha Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173379 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=30&nav_id=842357 nek idu ovakve legende u tri picke materine! Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173392 Nakon prve utakmice koju su izgubili 1:0 izjavio je da je očekivao više od Reala. Bolje mu je da ćuti i vežba dribling u levo. Prijavi
30. april 2014.12 god. Autor comment_173405 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=04&dd=30&nav_id=842357 nek idu ovakve legende u tri picke materine! To se on samo šali. Voli on nas. Ipak smo ga proglasili za službenu legendu kluba. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173416 To se on samo šali. Voli on nas. Ipak smo ga proglasili za službenu legendu kluba. Pu cae jebo te on :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.