Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

Ljudi moji ovaj datum 19.5 mi je fkt sretan.Maturirao, polozio vozacki, Chelsea osvojio LP, sve na taj isti datum. Iduce godine ocekujem jackpotu na lutriji :D
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Wisey' timestamp='1338315535' post='53573']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=f-0_B_N0Rmw&feature=player_embedded[/media]

Nevjerovatan video, ponajbolji koji sam ikad gledao. U 13 minuta priča CFC-a je ispričana. Šta da vam drugo kažem nego pogledajte, jer 'nećete se pokajati' nije dovoljno. Doslovno su me trnci prolazili. :)
[/quote]

Moram priznati da nisam gledao boljeg videa, dok sam gledao plakao sam i osjecao sam se sretno sto volim i cijenim svoj klub i on za mene predstavlja veliku diku ! Ovaj klub ne može niko zamjentit, i jednostavno ne postoji bolji klub od Chelsea!

Dečki hvala vam za sve, jer za vas vrijedi živjeti .
[b]Moze li mi neko reci koliko se zaradilo para od cijelog ciklusa ovogodisnje LS?[/b]
Pobednik Lige Sampiona ne zaradjuje manje od 50 miliona evra.
Mi smo za sezonu 2010/2011 (ispali u 1/4 finalu od Man J)zaradili 45 miliona evra.
Man J. je kao finalista zaradio 54 miliona evra a Barselona kao pobednik 52 miliona.Dosta ima do marketinga i TV prava.

Celsi za sezonu 2010/2011: 7,2 miliona za ucesce + 10,3 za rezultate + 27 miliona evra(market-pool,najvise od svih ucesnika!)=44.5 miliona evra

Moja procena za ovu sezonu- 55.000.000 evra.
[quote name='Batigol' timestamp='1338480412' post='54238']
Pobednik Lige Sampiona ne zaradjuje manje od 50 miliona evra.
Mi smo za sezonu 2010/2011 (ispali u 1/4 finalu od Man J)zaradili 45 miliona evra.
Man J. je kao finalista zaradio 54 miliona evra a Barselona kao pobednik 52 miliona.Dosta ima do marketinga i TV prava.

Celsi za sezonu 2010/2011: 7,2 miliona za ucesce + 10,3 za rezultate + 27 miliona evra(market-pool,najvise od svih ucesnika!)=44.5 miliona evra

Moja procena za ovu sezonu- 55.000.000 evra.
[/quote]
A hoce li to Chelsea objaviti koliko su zaradili ?
I mene interesuje koliko su dobili .
Ne znam da li ce Celsi objaviti ali UEFA hoce sigurno.To se obicno objavi pred pocetak naredne sezone.
Sigurno je da nasa zarada nije ispod 50 miliona i iznad 60 miliona :)

Jedno pitanje...
Da li je pehar stavljen u vitrinu,da vidimo to specijalno postolje sto su najavljivali od nekog ubi Boze materijala?
Voleo bih da vidim pehar u vitrinama,da znam da je na sigurnom :)
Nesto sam gledao na zvanicnom sajtu ali nema nijedne slike.
  • Autor
[quote name='Batigol' timestamp='1338485465' post='54267']
Jedno pitanje...
Da li je pehar stavljen u vitrinu,da vidimo to specijalno postolje sto su najavljivali od nekog ubi Boze materijala?
[/quote]
Ja sam čuo da ga je Bosingwa ponio sa sobom na godišnji odmor. Kaže da će ga postaviti iza šajbe pozadi u autu.
  • Autor
[quote name='Batigol' timestamp='1338485465' post='54267']
Jedno pitanje...
[/quote]
Sad bez zajebancije:
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2795137,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2795137,00.html[/url]
[quote name='Wisey' timestamp='1338315535' post='53573']
[media=]http://www.youtube.com/watch?v=f-0_B_N0Rmw&feature=player_embedded[/media]

Nevjerovatan video, ponajbolji koji sam ikad gledao. U 13 minuta priča CFC-a je ispričana. Šta da vam drugo kažem nego pogledajte, jer 'nećete se pokajati' nije dovoljno. Doslovno su me trnci prolazili. :)
[/quote]

Ja gledam i ne verujem....

Biti deo ovako necega, pa makar samo mislima, sa druge strane ekrana, par hiljada kilometara daleko je najveci dar jednom navijacu !
I drugi su je osvajali, ali ova je posebna.
Mnogo imena je ugravirano na trofeju, ali ovo poslednje je najsjajnije. Ne zato sto je poslednje upisano, vec jer je bilo tako sudjeno !
Losa sreca oduzela jednu, ljudska sramota sansu za drugu, ali Chelsea se vratio, jaci nego ikad !
Nikad ne zaboravite sta je bilo 19. 05 2012 godine. Nikad ne zaboravite, sta je jedna generacija, nosena samo cvrstom verom, cistom ljubavi prema plavom lavu ispod kojeg srca kucaju i zeljom da izgubljeno vrate uradila za sve nas, ponosne navijace.
Bice jos titula, ali ova ce zauvek da se pamti !
Jer nikad ranije nijedan klub nije imao toliko toga protiv sebe, a da je na kraju izasao kao pobednik.
Zato je Chelsea poseban, jedinstven. Chelsea se uvek vraca po svoje !
Neville svrsavao na nase golove.

Opet kad sve ovo gledam, ne vjerujem jos uvijek sta smo uspjeli. Kakav put do vrha Evrope. Definitivno se moze reci - hodanje po trnju. Koliko samo padova i uspona, od gubljenja vjere da se to ne moze do neopisivog osjecaja ispunjenosti i srece. Od sjenke do sjaja, od otpisanih do heroja. Makar za svog zivota dozivio jos 5 titula LS, datum 19. 05 .2012. g. ce posebno ostati upamcen.

Koji sam ja mekusac, opet mi zasuze oci na kraju. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1338632626' post='54987']
Koji sam ja mekusac, opet mi zasuze oci na kraju. :D
[/quote]
Ja nema dana od 19.5. da bar jednom ne pogledam penale i dizanje pehara.Makar bio samo 20ak minuta pored lap-topa, obavezno moram da pogledam bar jednom.
Da ne pricam sto sam sa neta skinuo preko 300 fotografija sa finala :D
Uramio sam pobednicku fotografiju sa peharom,okacio na zid,i uramio u jedan ram jos 10ak manjih fotografija.

Dace Bog da jos puno puta igramo finala i uzimamo Ligu Sampiona ali nikada nece biti kao ovaj put.
Frenk je rekao nesto ovako :" Sad mi je jos draze sto smo gubili one meceve prethodnih sezona,mozda pricam gluposti,ali je ovako najsladje"

Ne znam kako cemo proci u PL ali sam siguran da u Ligi Sampiona nece ici ispod 1/2 finala.Sada je sve mnogo,mnogo,mnogo lakse.
[quote name='Wisey' timestamp='1338592778' post='54930']
[media=]http://vimeo.com/43267411[/media]

Još jedan maestralan uradak.
[/quote]

Skinuo sam ovaj video, da ga za zivota cuvam, i da deci pricam sta znaci iskrena ljubav prema klubu.
Malo sam istraživao po statistici vezanoj za Ligu Šampiona(bez Kupa Šampiona), pa evo gde se mi nalazimo:

[b]1.Po broju učešća u LŠ[/b] : 14. mesto (10 ucesca)
[b]2.Po broju odigranih mečeva[/b]: 9 mesto (114)
[b]3.Po broju pobeda[/b] : 9.mesto (57)
[b]4.Po broju golova[/b]: 8.mesto (179)
[b]5.U 1/4 finalu smo bili ukupno 8 puta[/b](6.mesto)
[b]6.U 1/2 finalu 6 puta[/b](5.mesto)
[b]7.U finalu 2 puta[/b](7.mesto)
[b]8.1 šampioni[/b] :) (5.-13.mesta)

Koliko je Čelsi uradio u svojih 10 ucesca u Ligi Šampiona ,govori i taj podatak da se nalazi na izuzetno visokom 11.mestu kada su u pitanju učešca u 1/2 finalima Kupa/Lige Šampiona.
Sa 6 nastupa u 1/2 finalima,imamo samo 2 nastupa manje od jedne Benfike,Ajaksa i Intera za koje se zna šta su predstavljali ili šta predstavljaju u fudbalu.
Benfika je 31 put igrala u igrala u KEŠ/LŠ,Bajern 28 puta,Liverpul 20,Ajaks 28.A mi iz 10 puta 6x 1/2 finale. :)

Naravno,uglavnom svi gledaju osvojene titule i finala,ali ipak biti 4 najbolje ekipe u Evropi 6 puta u 25 učešca, pa je lep rezultat, a kamoli u samo 10 nastupa.
Kad si vec spomenio statistiku, Chelsea je, sto se europskih natjecanja tiče u posljednjih 5 sezona, 3. klub Europe, iza Barcelone i Manchester Uniteda.
[url="http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html"]http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html[/url]
Da i ja napisem o nasoj sezoni u Ligi prvaka

Kad se sjetim na pocetku sezone u Ligi prvaka sa Boasom tanko jedva dobili Leverkusena 2-0 , nakon toga Valencia 1-1 Kalou rukom igrao u 89 minuti i to je bila blijeda partija , Genk smo razvalili 5-0 , nakon toga 1-1 u Belgiji preslaba partija .. , izgubimo od Leverkusena
urade nam preokret preslaba igra .. Tada sam ozbiljno razmisljao da ispadamo iz lige prvaka , nakon toga moze se reci najbolja utakmica pod Boasom 3-0 je pala Valencia na Stamford Bridgeu :)

Dodje Napoli u 1/8 finala povedemo iz jedne prilike , nakon toga primamo 3 gola , Boasovo stavljanje Maloude i Meirelesa u prvu ekipu a ostavljanje Essiena i Lamparda na klupi je dovelo do toga . Malo nas je razmisljalo da mozemo proci Napoli .
Nakon toga dolazi Di Matteo jednostavno genije , kako ga vec nazvati pregazimo Napoli 4-1 , pomeli ih tu vecer se osjetio onaj stari Chelsea koji je gazio protivnike ..

Benfica 1/4 finala u Portugalu bez puno problema 0-1 Kalou , na Stamford Bridgeu se vec vidjeli u polufinalu , imali smo dosta prilika i mi i oni , izjednace oni 1-1 u 85 minuti kontam u sebi sad cemo ispast pravi smo baksuzi i onda ih topovskim udarcem smiri Meireles za nas prolazak u polufinale ..

Barcelona 1/2 Nikad necu zaboravit 2009 godinu i onaj lopovluk od strane Ovrebra , Uefalone nase sanse za prolazak minimalne znali smo svi da smo losiji nego 2009 a oni bolji nego 2009 godine , Didier ih smiri 1-0 imali smo veliku dozu srece ..
Uzvrat na Nou Campu , dobro se drzimo prvih pola sata primamo dva jeftina gola ,sve pada u vodu ogorcen sam bio nikakav , sve se izgubilo, tad sam nekako izgubio svu nadu , Terry crveni skoro pa gotova prica o prolasku u veliko finale ..
U odbrani dolazi do zamjene Ramires igra beka , uzima loptu pretrcaje trojicu Lampard kao u najboljim danima salje izvanrednu loptu , Ramiz jos ljepsi gol 2-1 sa tim rezultatom mi prolazimo u finale .. Drugo poluvrijeme fino se poslozimo sa 10 igraca , i opet ih sudac gura penal kontam gotovo 3-1 necemo imat snage , al jednostavno Bog je tako htjeo da Messi fula penal i da ne zabije nijedan gol do sada u karijeri za Chelsea, stiskali su smrdljivi katalonci citavo vrijeme a onda 93 minuta Torres koji je bio toliko osporavan , kritiziran od nas i svih drugih navijaca izlazi 1 na 1 na Valdesa dribla Valdesa i salje nas u finale ,umalo tada nisam skocio kroz prozor od radosti sto nam se sve vratilo , sto smo im vratili za 2009 godinu , sto su nam davali nikakve sanse ..

Finale u Munchenu cu pamtiti citav zivot taj 19.05.2012
Ostat ce zapisan zauvijek , nismo igrali nesto ama bas al dobro smo se branili , nisu imali nekih stopostotnih sansi oni ..
Zabiju nam gol u 83 minuti , onako tuzan , kontam neda nam se da osvojimo LP , nece nas takva sreca ..
Al onda Didier zabije fantastican gol koji nas vodi u produzetke , radost neopisiva ..
Penal Drogbe nad Riberijem i sada umjesto Messija fula Robben ... Sve vise mislim da mozemo osvojiti Lp , zavrsavaju produzetci krecu penali ..
Prilikom rezultata 3-1 za Bavarce u penalima , tako malo nas dijeli od Lige prvaka , a tako puno
Lampard gadja Neuera u glavu i zakucaje za 3-2 , onda dolazi Olic promasuje , A. Cole 3-3 majstorski .
Zadnja serija molim boga da Švajni promaši i pogadja stativu .
Zadnji penal za nas puca Drogba ako zabije mi smo europski prvaci , prolazi mi kroz glavu Terrijev penal ..
Tada taj penal nisam htjeo gledati zatvorio sam bio oci , . (kontam u sebi moram ovaj pogledat , nesmije se isto ponoviti , da promasimo penal za osvajanje lige prvaka )
Didier uzima loptu namjesta se , 3 koraka nazad zalet , ispod oka je primjetio da je Neuer na jednoj strani , salje loptu na drugi dio gola i mi osvajamo LIGU PRVAKA .. !!

Ovo je dokaz da postoji visa sila koja je htjela da mi osvojimo taj dugo ocekivani trofej ..
Hvala Bogu pa smo to i docekali , najbolji klub u Europi CHELSEA ! , abd i na zimu da budemo najbolji klub na svijetu !!

CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
[quote name='Wisey' timestamp='1338940133' post='56668']
[media=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uAzfqEa8q44[/media]
[/quote]

odlicni su,da je barem moglo vise navijaca nasih na stadion bilo bi jos bolje, ma napunili bi i 200 000 kapacitet :D
[quote name='Wisey' timestamp='1338642782' post='55064']
[media=]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=in1c3dQ9uks[/media]

I ovo je jedinstven pogled.
[/quote]

Koji su retardi Bosingwa i Kalou, umjesto da iskrče prostor od 2m u levo i desno oni se nabili ko da su nam oni donijeli LŠ.
Perave obične, 3 legende ne mogu stati fino zbog jednoobrvog i paukokosog retardovića.

A što se tiče ove sezone LŠ, najmanje sam očekivao da ćemo baš ove osvojiti, posebno nakon prvog meča sa Napolijem i smene trenera i svega. Ali verovao sam stalno! To je najbitnije. :)
A i za Maludu se lepo vidi da nije hteo da se pomeri,pratite ga pri dodeli ,bukvalno kao da ima 9 godina se ponasao...
Na svim slikama ispada kao da je Bosingva kapiten kluba.
Kako ruzno izgleda (na to samo mi obracamo paznju,ali opet) kad se Lampard bukvalno gura da se probije sa peharom napred.Teri se vec nigde ne vidi,odmah je posustao.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.