Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Daniel Sturridge (2009-2013, 93 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 65 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ahahah posebna tema za pitanje .. ja ću ti samo reći jedno a to je da je Sturridge preškrta osoba
trebao je on u Spurse...
[quote name='Sturridge16' timestamp='1346094320' post='74526']
Po mom misljenju Sturridge bi trebao dobiti vise sanse da igra, RDM ga nimalo ne gotivi i nedaje mu sansu da igra , stvarno mi je bezveze sto nikako al bas nikako ne dobija sansu u vrhu napada.
Mislim da moze , ako nista , biti joker s klupe.
[/quote]

Ovaj put ti opraštam što kvariš jasnu koncepciju foruma. Znači ako želiš nešto napisati o Sturridgeu imaš temu gdje ćeš to pisati, a to je ova tema. Nemoj da se ovo ponovi. Dobrodošao na forum. Otvori si u sekciji "Predstavljanje članova" svoju temu i predstavi nam se.

Sudbinu Sturridgea ćemo znati u petak. Ako Hulk dođe loše mu se piše.
Ma netreba ga prodati.On je prosto carobnjak sa loptom (nekad cak i previse)..Za ovakog igraca nama bio trazili minimum 30 mil funti.Videli ste kako je dobro odigrao protiv Readinga,on ja taj nas joker igrac,a moze i ponekad i u prvu umesto Torresa.. Treba cuvai ovakve igrace :D
[quote name='Chester' timestamp='1346156398' post='74791']
Pa *ebem vam sve sta napadate momka ispricao vam se 200 puta kako ste retardirani !!!!! :@@@@@@@@
[/quote]

kaj brijes ti :-/
[quote name='chibabachi' timestamp='1346401950' post='75708']
[b] Daniel Sturridge: Liverpool make loan move for Chelsea forward[/b]

Izvor BBC

[b] Daniel Sturridge to leave Chelsea on loan if Andre Schurrle deal completes[/b]

izvor london evening standard
[/quote]

nadam se da ovo nije istina... kud u krvavi Liverpool... :/ Drago mi je radi Schurrlea ako dodje kod nas jer mi je jako drag igrac... a ujedno je i jako dobar... ali Sturridge u Liverpool... #-o 8-| /:) @-)
Danny ce otic jedino u slučaju Hulkova dolaska. A Schurrlea ne očekujem nikako, to je izmišljotina čista. Danas bi jedino mogli Hulka potpisat i to je to.
Male su šansu da nam danas ode Sturridge, mislim transfer rok se završava u ponoć, a on je sad u Monaku, utakmica 20.45, slavlje i sve to, nema njega u Londonu do jutra :D
Siguran sam da neće biti prodan, pa nisu naši veslo sisali, da ga se tek tako odreknu... Jest da ja i pogađanje, niđi veze, ali ovako će biti 100%

Ne treba nam niko, samo nek Danny ostane.. Ne smijem ni pomislit da nekakav Širle bude namest njega, na-a..
[b] 12:48 - Liverpool doveo Daniela Sturridgea[/b]

[b] Nogometaš Chelseaja Daniel Sturridge igrat će u Liverpoolu do kraja sezone. Dva kluba dogovorila su suradnju te je Sturridge preselio na Anfield. Došao je na posudbu[/b]

[url="http://www.24sata.hr/transferi/201213/1248-liverpool-doveo-daniela-sturridgea/280"]http://www.24sata.hr/transferi/201213/1248-liverpool-doveo-daniela-sturridgea/280[/url]
Gledaj ovih mrtvaca iz 24 sata i gluposti koje objavljuju, ništa još nije gotovo a oni će evo napisat i da je prvu utakmicu za Looserpool odigrao.

RDM je dao naznaku da još računa na Sturridgea i to mi ulijeva nadu da će on ipak ostati s nama na Stamford Bridgeu, a još jedna stvar koja nam ide u korist je izjava sportskog direktora Bayer Leverkusena u kojoj govori kako Schurrle neće biti prodan ovog ljeta.

[i]“Competition is very important for a professional sportsman,”[/i] Di Matteo said.

[i]“I don’t think the way Fernando has started this season is because Drogba is not here.[/i]

[i]“He started this season very well, with a lot of confidence, but there’s competition there. [u][size=5][b]We have Daniel Sturridge as well. [/b][/size][/u]Competition is very important for us.”[/i]

Ako ovo ne znači da Robbie računa na njega, onda ne znam šta jest.
[url="http://www.espn.co.uk/football/sport/story/167743.html?CMP=OTC-RSS"]http://www.espn.co.uk/football/sport/story/167743.html?CMP=OTC-RSS[/url]

znaci ovako... U slucaju da Chelsea kupi Schurllea onda Sturridge odlazi na posudbu... ALI pošto je Leverkusen ODBIO nasu ponudu i NE zeli prodat Schurlea onda mi necemo pustit Sturridgea na posudbu.... evo.. kraj price... :)

znaci samo cekamo odlazak maloude i benayouna i nas je transferni rok gotov... ;)
Kako čujem da je kraj kupovina i prodaja u Njemačkoj, odnosno da je prijelazni rok u Bundesligi završen pa Schurrle shodno tome ne može više doći u Chelsea to za sobom povlači i zaključak da i Danny ostaje na Stamford Bridgeu - potvrda onih vijesti koje sam danas objavio na forumu. Nice!

ps. ostaju još neke mogućnosti njegova odlaska, ali one su po meni mizerne.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.