Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Tottenham Hotspur (A) 22.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

majstore nije išlo ni wigana pa znamo kako je završilo..

slažem se da je nepredvidiv premiership, ali realno chelseajeve šanse za osvajanje lige su zbilja mizerne..

mislim da će chelsea završiti u prva 4 sigurno, po mom nekom osjećaju 3-i, jer manu će se čupati kao i dosad s onim pobjedam 1-0 itd., a city realno nema tko zaustaviti, previše kvalitetnih igrača, široka klupa, i bez obzira na neke njihove mušice (balotelli i sl.) i padove i dizanja u formi ne samo njih nego i ostalih favorita premiershipa, mislim da će osvojiti prvenstvo...

moje mišljenje, a kako će biti živi bili pa vidjeli..

hahaha dobar ;)

jos ima kojih 20 utakmica pa nada jos postoji kao i mogućnost a sta ce bit vidit cemo

• Odgovori 187
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

a da odrastes??? znam da imas 15 god ali barem ako nista pokusaj razmisljati ali gledaj da se ne ozljedis jer falio bi forumu jer vidis da se svaki dan na nekoj temi snekim zakacis oko nekih stvari.Ovo ti govorim zadnji put,ako sam nesto napisao nevezano za tebe nemoj da mi se obracas,da odgovaras na moje odgovore i da dajes neke glupe odgovore jer ti je IQ u velikom minusu. Ipak po tvom nekom razmisljanju Lukaku je propao kao igrac.

Znači da analiziramo tvoj post..

Po tvom mišljenju katastrofa smo odigrali, bilo je puno gorih utakmica ove sezone i s obzirom na to u kakvoj je Tottenham formi, ovakva igra poput ove današnje, bila je jedino riješenje za uzeti bod, htjeli mi to priznati ili ne.

Čech nije ništa mogao kod gola? Čast Petru na poslu odrađenom danas, ali kod gola nije reagirao kako je trebao.

Onda, za Ivanovića si naveo poziciju srednji bočni? Pa izraz srednji bočni je ravan onome izrazu "centaršut u sredinu". Razmisli malo što si napisao.

Mikel nije za nogometa? Ok, svatko ima svoje mišljenje, ali reć da nije za nogometa..i danas je bio sasvim solidan.

Zamjenu za Meirelesa? O čemu pričaš frende? Pa ja sam bio prvi koji sam bio protiv njegovog dolaska a danas komotno mogu reći da je obavljen dobar posao dovođenjem njega, jer puno više pomaže u defenzivi nego debeloguzi Lampard.

Ovo za Drogbu, pa Didier je danas maksimalno iskoristio onoliko prostora koliko je imao, i zaslužuje relativno visoku ocjenu.

A za pljuvanje Paula nakon današnje predstave ti ne preostaje ništa drugo nego sramit se svog nogometnog znanja. Oprosti ali tako je.

Uostalom, ništa drukčije ni nisam mogao očekivati od CURTA Cobaina ;)

Po tvom mišljenju katastrofa smo odigrali, bilo je puno gorih utakmica ove sezone i s obzirom na to u kakvoj je Tottenham formi, ovakva igra poput ove današnje, bila je jedino riješenje za uzeti bod, htjeli mi to priznati ili ne.

Čech nije ništa mogao kod gola? Čast Petru na poslu odrađenom danas, ali kod gola nije reagirao kako je trebao.

Onda, za Ivanovića si naveo poziciju srednji bočni? Pa izraz srednji bočni je ravan onome izrazu "centaršut u sredinu". Razmisli malo što si napisao.

Mikel nije za nogometa? Ok, svatko ima svoje mišljenje, ali reć da nije za nogometa..i danas je bio sasvim solidan.

Zamjenu za Meirelesa? O čemu pričaš frende? Pa ja sam bio prvi koji sam bio protiv njegovog dolaska a danas komotno mogu reći da je obavljen dobar posao dovođenjem njega, jer puno više pomaže u defenzivi nego debeloguzi Lampard.

Ovo za Drogbu, pa Didier je danas maksimalno iskoristio onoliko prostora koliko je imao, i zaslužuje relativno visoku ocjenu.

A za pljuvanje Paula nakon današnje predstave ti ne preostaje ništa drugo nego sramit se svog nogometnog znanja. Oprosti ali tako je.

nisi bija prvi ja sam bia :P

Fantastična reakcija ekipe nakon što smo ostali bez dva veoma važna igrača. Šteta što nismo uspjeli zabiti taj gol, Ramiz je fakat imao ogromne dvije šanse + ona prečka Tite u prvom poluvremenu. Imali su i oni, al ne ovako izgledne. U pravu je Andre što je reko da je pošten rezultat bio pobjeda Chelsea. ;)

Na Boxing Day nas očekuje Fulham kući, tu moramo tražiti tri boda. Ramires neće imati pravo nastupa radi 5 žutih, danas je pokupio taj peti.

Svejedno kako god rekao sam ti nesto i zamolio bi te da se pridrzavas toga jer nisam se dosao ovdje svadjati sa nekin balavcima vec iznijeti svoje misljenje koje ocito nije dobrodoslo.

Čech nije nista mogao kod gola jer iako je lopta mu prosla ispod ruke svejedno nije njegova krivica i nije kriv.

To za Ivanovica i sto sam naveo"srednji bocni" mozda sam pogrijesio ali ti neznas kako se u nekim mjestima neke pozicije mozda nazivaju tako da to tumacenje ti je pogresno.

Vjeruj mi da je Mikel bio daleko od solidnog jer mu treba 10 sec da primi i preda loptu i tacno se sjecam kod prekida jednog da nakon sto mu je netko izdao loptu on je nju u zrak poslao Colu tako da nezz zasto je igrao od 1min ali svi znamo da je Romelu bolji od njega i da dns Mikel dns nije nista odigrao kako nismo ocekivali a to je spora primopredaja lopte,lose ucestvovanje u ofanzivi i los posao u defanzivi.

Da ti pojasnim nesto za Mirelesa.On je igrac koji bi u Stoke City-iju bio glavni nositelj igre jer mu je specijalnost duge lopte a ako cemo igrati neki brzi i atraktivni nogomet koji je u planovima za buducnost kluba onda ispada iz ekipe.Vjeruj mi ;)

Drogba ko drogba.Pokaze se u jednoj situaciji pa ga nema 10 min i tako.U pravu si da je max iskoristio prostor koji je imao ali vise je prehodao po terenu nego sto je trcao.

Mozda za vas neke Ferreira je igrac ali za mene nikad nije bio a niti ce biti jer neznam sta je Murinho vidio u njemu pa ga doveo ali on ne razmislja nikako kad igra i prva prilika on ce loptu napucati.

Ovo mi je drugi profil a na onaj prvi nemogu uci.Greska u nicku je jer sam se zurio da sklepam neki profil da mogu pisati a uostalom nije sramota ne znati ;)

Fantastična reakcija ekipe nakon što smo ostali bez dva veoma važna igrača. Šteta što nismo uspjeli zabiti taj gol, Ramiz je fakat imao ogromne dvije šanse + ona prečka Tite u prvom poluvremenu. Imali su i oni, al ne ovako izgledne. U pravu je Andre što je reko da je pošten rezultat bio pobjeda Chelsea. ;) Na Boxing Day nas očekuje Fulham kući, tu moramo tražiti tri boda. Ramires neće imati pravo nastupa radi 5 žutih, danas je pokupio taj peti.

Eto prilike Lampardu da prestane plakat.

ali on ne razmislja nikako kad igra i prva prilika on ce loptu napucati.

Evo da ne citiram sad sve, dovoljno će biti ovo ;)

Točno takav stil igre se gotivi u Engleskoj, i to je meni osobno puno draže nego kad Ivanović i Luiz krenu prelazit igrače ili se dodavat kroz obranu na kojoj je pressing protivnika, šalji je brate u kukuruze, na sigurno!

AVB forsira napadacki, atraktivan, sexy, ili kako god hoces da ga nazoves, fudbal, a najbolji primjer takve igre je Barca.. pa kad ste vidjeli odbrambene igrace Barce da salju loptu u kukuruze ?? Tako da Luiz i Ivanovic rade samo ono sto od njih trener trazi..

AVB forsira napadacki, atraktivan, sexy, ili kako god hoces da ga nazoves, fudbal, a najbolji primjer takve igre je Barca.. pa kad ste vidjeli odbrambene igrace Barce da salju loptu u kukuruze ?? Tako da Luiz i Ivanovic rade samo ono sto od njih trener trazi..

Ovo je Engleska i ovdje sexy stil ne prolazi...pogledaj Arsenala otkad igraju to što kažete sexy...jako su se usrećili pokušavanjem kopiranja Barcine igre.

Ovo je Engleska i ovdje sexy stil ne prolazi...pogledaj Arsenala otkad igraju to što kažete sexy...jako su se usrećili pokušavanjem kopiranja Barcine igre.

Ma Arsenal se ni u sta ne racuna.. Wenger samo sto stvori tim koji bi mogao nesto napraviti uprava mu proda igrace i tako iz godine u godinu, pa je upravo zbog ovoga on za mene najbolji trener. Covjek bukvalno svake godine gradi ekipu ni iz cega, a svake sezone igraju LP.. mozda ovo nece biti bas najbolje poredenje ali eto.. ako Barca redovno unistava najbolje engleske klubove kako onda ne bi mogao neki klub kopirajuci njihovu igru dominirati u Engleskoj.. naravno ovo je moguce uz pravog trenera sa pravom filozofijom, kojeg vec imamo, i sa pravim igracima, koje cemo nadam se imati :) ovo za prave igrace se najvise odnosi na vezni red..

Nemoj zakljucavat temu dok ja ne napisem da smo u rangu sa Tottenhamom...

Eto napisao sam sad mozes zakljucat...

...Bale me impresionirao, od Modrica vidjeli vrlo malo... a davali duplo vise para nego za Matu a Mata za njega institucija...

Sturridge dao go i od tada ga vise nigdje, Ramires se prepao golmana u dva navrata, steta valjda ce se rijesiti tih fobija ubuduce pa poceti zabijati ono... Volio bih da sam vidio kod Torresa zelju za igrom ali ni Drogba nista vise nije pokazao... Meireles prosjek, Obi Mikel se povrijedi hodajuci, a Terry bolje igra u odbrani kad je sam, svaka mu cast, Adebayora i Caspera Pavljucenka je stavio u dzep...

Rezultat je realan ali nasa igra je bila katastrofalna kao i njihova...

premiership je nepredvidljiv tako da nada jos postoji a chelsea je danas odigra solidno i madam se ubuduće ovakvoj igri a sad protiv fulhama najrealnije 3-0 jer fulhama ne ide

Chelsea nikad nije bio nepredvidljiviji od dolaska Romana... Ja sam vec u proslom kolu otpisao titulu jer ovom igrom ne mozemo do titule...

Iskreno nadam se da cemo se samo plasirati u ligu prvaka i narednu godinu...

e moram reci da sam pao od smjeha kad je Assou-Ekotto slozio Ferreiru na pod xD

Meni bilo žao Ferreire, ima onako nevin izraz lica, ja ga ne bi imo srca udarit ^^ ali Ekotta bi mogo onako, za dobro jutro :P

Ja sam dosta zadovoljan viđenim, Sturridge i Ramires nisu imali sreće, Cole je diro rukom pri golu, rezultat mi je realan nekako iako smo bili bliže pobjedi. Ništa, do kraja se boriti koliko kod se može pa treće mjesto moramo uhvatiti

• Autor

Chelsea - Fulham 26.12 14:00

Fuj necu moc gledat utakmicu , u skoli sam :angry:

Brato nemoj otići u školu, ako ti slučajno htjednu dati neopravdano za taj dan fino se pozovi na Ustav BiH, Ustav FBiH, Ustav HNK/Ž i Konvenciju o zašitu ljudskih prava i sloboda, a kao obrazloženje stavi da si slavio Božić i da to ruši tvoja vjerska prava hahahahaha xD Tako i za Bajram...Reci da sve slaviš. Koliko god im to bilo čudno ili kao zajebancija neće ti smjeti dati neopravdano vjeruj mi na riječ.

BTW. Gledao utakmicu nisam, jer sam sinoć bio vanka, sasadio sam se...Ali namjeravam pogledati reprizu na nekom od Sportklubova ili kad Lampard postavi u galeriji.

Mogu eto samo reći da nam je vezni red katastrofalan s ona tri igrača sinoć s koja smo počeli utakmicu bez ijednog kreativca. Naravno da onakvi ne možemo biti konkurentni ni u snovima. A priča da nam pojačanja ne trebaju nek si AVB okači mačku o rep.

Nisam mogao sinoć komentarisati, ali evo sad ću samo reći, da sam ja zadovoljan. U početku su nas stisli, uvalili gol, e onda smo mi krenuli ofanzivnije, dali gol. I od tada do kraja bilo je šansi na obje strane, mada mi više izglednijih. Mislim da smo zaslužili pobjedu, ali eto ona nije došla. Šta da see radi??

I da, šta će nam Cahill, kad imamo Bosingwu na stoperu.. :P

Nisam mogao sinoć komentarisati, ali evo sad ću samo reći, da sam ja zadovoljan. U početku su nas stisli, uvalili gol, e onda smo mi krenuli ofanzivnije, dali gol. I od tada do kraja bilo je šansi na obje strane, mada mi više izglednijih. Mislim da smo zaslužili pobjedu, ali eto ona nije došla. Šta da see radi??

I da, šta će nam Cahill, kad imamo Bosingwu na stoperu.. :P

Rezultat je sasivm realan, onakvom igrom nismo zasluzili pobjedu ni mi niti oni.. Imali smo srece samo sto je Tottenham odigrao losiju partiju nego inace a i Terry je bio na visini zadatka, a Tottenham nam je trenutno protivnik po mjeri...

Sada nas ocekuju 2 utakmice kod kuce: Fulham i A.Villa. Da je neke zdrave pameti to bi bilo 6 bodova k'o dobar dan ali nista vise nije sigurno. Treba se posvetiti toj trci za 3. mjesto i ici utakmicu po utakmicu.

Imate školu u ponedjeljak? :o

Sta ti je tu cudno? Da je BiH multietnicka drzava kakva treba da bude postovao bi se svaki praznik... Pa u RSu se i za Dan drzavnosti i Dan nezavisnosti ide u skolu i rade drzavne institucije... Po tome smo jedinstveni u svijetu...

tbh moje osobno misljenje je da real ima puno atraktivniju igru od barce...neznam kako je svima vama ono silovanje lopte i bezbrojna dodavanja atraktivno

sjetite se akcije reala protiv ajaxa kad je ronaldo zabio...to se zove atraktivan nogomet a ne ona bezbrojna dodavanja barcelone, jednostavno to je dosadno za gledat

samo moje misljenje

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.