Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Tottenham Hotspur (A) 22.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 187
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I TO NIJE FAUL???

PA JEBO TE KAJ LINIJSKI SUDAC RADI TAMO 2 METRA DALJE???

TO JE ŽUTI KARTON....SUCI

nije faul, vidio si kako je fereira usao u duel, djevojacki, samo se odbio od ekotoa

nije faul, vidio si kako je fereira usao u duel, djevojacki, samo se odbio od ekotoa

to je istina al je faul zato što ovaj nije ni prismrdi lopti...

i ovo je lose...2 prisline izmjene u 1. dijelu

Drze se nekako, Spursi definitivno uzdrmani nakon Danielovog gola. cech je pogrijesio i protiv Wigana, AVB je krenuo u tekmu sa 3 defazivna vezna, zato sam rekao da je kukavicki.

Oke, ja nisam zadovoljan rezultatom!

Trebalo je biti 1:3 za nas,al eto šta je tu je, valjda će nas ić u drugom poluvremenu.

I nemožete mi reći da ono nije bio faul na Paulu,da je to Benoit napravio bilokom iz Barcelone, dobio bi žuti tak da..

Loša stvar su dvije prisilne izmjene, u drugom ulaze ili Torres ili Lamps.

Ostaju na 1 izmjeni u drugom poluvremenu sto nije dobro ali et, bice zeznuto, igra se mora popraviti u drugom poluvremenu, nerjeseno je odlican rezultat tako da cu biti prezadovoljan sa bodom ovdje, mene nervira vise kad gledam ove komentare 96% ljudi ovdje jbte gol se primi odma se psuje, krive igraci, konstantno pljuju igraci, a jel izjednacice odma ajde moze jos jedan, sad cemo ih poderat i takvi komentari mislim wtf :wacko:

Na sta nam samo sad ova odbrana lici sa tri beka xD nadam se da necemo primit jos neki gol.. s obzirom na prvo poluvrijeme bio bi zadovoljan bodom, ali sta imamo od tog boda ionako vec previse zaostajemo za Manchesterima..

Ajde eto ja cu se odma prvi imenovat, ja sam taj. Pa gdje necu bog te vidio onaj, Drogba jedva hoda, onaj punoglavac gore sam upada svi ga prelaze, pred kraj 10 min Remirez se probudio i kako bit zadovoljan, ono sto je Sturridge ofulo je za HAGA ! Ludi moju takve greske se kaznjavaju, jako losa realizacija, Drogba rašlje jbg kad nece nece, nadat se boljoj utakmici u 2 pol. Msm da sad nece nista mijenjati, izvrsit ce izmjenu u 70 min.

Tottenham je mlatio posjed ali pored gola nista nisu stvorili. Mi smo imali bolje prilike (Sturridge i Drogba) i prava je steta sto nije jedna usla...

Joj baksuzluka jbt, Bane i Mikel izadjose, ne vjerujem. Valjda se niko nece povrijediti u nastavku i samo da ne izgubimo!

Drze se nekako, Spursi definitivno uzdrmani nakon Danielovog gola. cech je pogrijesio i protiv Wigana, AVB je krenuo u tekmu sa 3 defazivna vezna, zato sam rekao da je kukavicki.

niti je Maireles niti Ramires DM...

Oke, ja nisam zadovoljan rezultatom!

Trebalo je biti 1:3 za nas,al eto šta je tu je, valjda će nas ić u drugom poluvremenu.

I nemožete mi reći da ono nije bio faul na Paulu,da je to Benoit napravio bilokom iz Barcelone, dobio bi žuti tak da..

Loša stvar su dvije prisilne izmjene, u drugom ulaze ili Torres ili Lamps.

Ni meni nije jasno kako nije bio faul, rukom ga je odgurnuo.. kad sam vidio kako trci prema lopti znao sam da ce nesto biti a onaj linijski sudija 3 metra od igraca i nista ne svira....

Ajde eto ja cu se odma prvi imenovat, ja sam taj. Pa gdje necu bog te vidio onaj, Drogba jedva hoda, onaj punoglavac gore sam upada svi ga prelaze, pred kraj 10 min Remirez se probudio i kako bit zadovoljan, ono sto je Sturridge ofulo je za HAGA ! Ludi moju takve greske se kaznjavaju, jako losa realizacija, Drogba rašlje jbg kad nece nece, nadat se boljoj utakmici u 2 pol. Msm da sad nece nista mijenjati, izvrsit ce izmjenu u 70 min.

Ma imaju jacu vezu ba, jos kad gurnu loptu Baleu, nesto opasno se mora dogoditi, odmah dvojica moraju ici na njega...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.