Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Tottenham Hotspur (A) 22.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

tbh moje osobno misljenje je da real ima puno atraktivniju igru od barce...neznam kako je svima vama ono silovanje lopte i bezbrojna dodavanja atraktivno

sjetite se akcije reala protiv ajaxa kad je ronaldo zabio...to se zove atraktivan nogomet a ne ona bezbrojna dodavanja barcelone, jednostavno to je dosadno za gledat

samo moje misljenje

Evo ja ne volim Barcu i uvjek sam protiv njih kad igraju, zna se zbog čega. Ali brate oni igraju savršen fudbal. Toliko trkacki mocno, tehnicki dovedeno do savrsenstva, najmanje golova primaju zahvljujuci takvoj igri.

Onda Real je trenutno još daleko od njih što se tiče igre, što je prikazano i u posljednjem el clasicu....

Dakle nama svima mrska Barcelona, igra daleko najbolji nogomet.

• Odgovori 187
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sta ti je tu cudno? Da je BiH multietnicka drzava kakva treba da bude postovao bi se svaki praznik... Pa u RSu se i za Dan drzavnosti i Dan nezavisnosti ide u skolu i rade drzavne institucije... Po tome smo jedinstveni u svijetu...

Pa nama u Hrvatskoj gotovo polugodište i praznici do 16, to mi je čudno jer nezz kako je u BIH.

Pa nama u Hrvatskoj gotovo polugodište i praznici do 16, to mi je čudno jer nezz kako je u BIH.

dobro u Hrvatskoj , mi idemo do 30.12 na federalnom planu rada ,dok je po hrvatskom planu rada danas raspust poceo ;)

Evo ja ne volim Barcu i uvjek sam protiv njih kad igraju, zna se zbog čega. Ali brate oni igraju savršen fudbal. Toliko trkacki mocno, tehnicki dovedeno do savrsenstva, najmanje golova primaju zahvljujuci takvoj igri.

Onda Real je trenutno još daleko od njih što se tiče igre, što je prikazano i u posljednjem el clasicu....

Dakle nama svima mrska Barcelona, igra daleko najbolji nogomet.

istina je da je njihova pas igra skoro savrsena, što se i vidi u rezultatima, ali ja jednostavno više volim pogledat tekmu reala nego barcelone jer ti njihovi bezbrojni pasevi stvarno bude dosadu u meni.

istina je da je njihova pas igra skoro savrsena, što se i vidi u rezultatima, ali ja jednostavno više volim pogledat tekmu reala nego barcelone jer ti njihovi bezbrojni pasevi stvarno bude dosadu u meni.

Kontam. I ja recimo u španiji najviše volim gledat Valenciju, fino igraju, ofanzivan fudbal, kratki pasovi. Ali opet je Barcelona daleko ispred njih (joj al ih hvalim, ne zamjerite) :D

Evo da se i ja osvrnem na utakmicu sinoć.. Po ko zna koji put ove sezone ulazimo katastrofalno u utakmicu i odmah nas kažnjavaju, iman osjećej da moramo gubit da bi počeli igrat... Poslin do kraja poluvrimena bili dosta bolji šteta šta nismo poveli... Boasa malo ispizdile ozljede čak mislin da bi dobili da nije mora napravit dvi nenadane izmjene... Ali šta je tu je... Triba dignit glave to je 5 ili 6 utakmica ako se ne varam bez poraza šta je dobro ali ipak još nismo pravi... Ramires mora ulazit sigurnije u završnicu zato i falije jer nije skoncentriran.. A šta se mate tiče netko je gore napisa tj. usporedija ga s modrićem... To su smiješne usporedbe modrić nikad neće dosegnit matu a kupili smo ga u pola novaca...Drogba je zadnje 2 utakmice u padu u ponediljak mora počet el nino...

Otišli ste daleko u off-topic. Tema će uskoro biti zaključana ako niko više nema šta reći na istu.

Što se ti praviš važan?? :D :D :P

A što se mene tiče, katanac objesi...

Ma kakve usporedbe Modrića i Mate, pa to su dva totalno različita igrača, o čemu vi pričate..

Mata ima kvalitete koje Modrić nema, a Modrić ima kvalitete koje Mata nema i tu je priči kraj.

Otišli smo u debeli offtopic, zviznite katančić ovdje ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.