Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Tottenham Hotspur (A) 22.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

17. kolo Premier league, utakmica na White Hart Laneu

Tottenham Hotspur versus. Chelsea Football Club

ÄŒETVRTAK 22.12.2011. ; 21:00h (20:00h po lokalnom vremenu)

uvodniÄar: po dogovoru

spurs-vs-chelsea.gif

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 187
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nadati se necemu kao protiv Citya, najvaznije da svi budu na visokom nivou, a ni nerjesen rezultat ne bi bio los

Gledao sam ih danas i stvarno su fenomenalan kolektiv, a i bez Balea i Lennona izgledaju ubojito, Friedel brani kao da mu je 25, King i Gallas gotovo neprelazni, Assou-Ekotto Äini se da se poboljšao i defenzivno, Walker topÄina, Sandro je danas bio savršen, kao Essien u najboljim danima, Modrić, Parker i VDV su trojac koji može nadigrati svaku obranu pasovima, a Adebayor u vrhu napada, što uopće reći o tom momku?

Ugl. Poanta je da se Tottenhama bojim više nego ikoga, pogotovo kad su u ovakvoj formi.

UZ City-a imaju najbolji vezni red , mozda cak i bolji od City-a !

Ako momci pruze igru kao protiv Valencije pobjeda ne bi smjela doci u pitanje !

Ali ako budu igrali kao protiv Wigana gubimo 100% !

Nadam se da nece momci podbaciti i da cemo upisati nova 3 boda ! :)

Bice teska utakmica.. Uvijek sam sumnjao u ovaj Tottenham i mislio da su jedna prosjecna ekipa bez obzira na sve one dobre utakmice koje su odigrali, bez obzira na to sto su prosle sezone igrali LP i dostojno predstavljali Premiership, bez obzira na to sto svaka nasa utakmica s njima teska i neizvjesna do samog kraja i bez obzira na sve te sjajne igrace kao sto su Bale, Lennon, Modrić, van der Vaart itd nekako bio sam siguran da su prosjecan tim i da su svi ti rezultati samo trenutni i da ce se brzo vratiti gdje im je mjesto, tj ondje gdje su bili zadnjih nekoliko sezona, pa cak, ne tako davno, i pred ispadanjem iz Premiershipa.. ali kako igraju ove sezone, samo cu reci da su me demantovali.. mislim da je dovoljno pogledati gdje se trenutno nalaze na tabeli (sa utakmicom manje), pogledati neku njihovu utakmicu od prije i vidjeti kako lijepo i atraktivno igraju, te podatak da su prije onog, po mnogima, nepravednog poraza u pretproslom kolu od Stokea, nanizali 6 pobjeda zaredom u kojima su zabili 16 golova i primili samo 4.. kada se pogleda sve to i jos tome doda nasa trenutna forma, mislim da bi mogli biti zadovoljni i sa remijem, iako bi pobjeda u ovoj utakmici puno znacila za raspolozenje unutar ekipe i najvise zbog toga sto nakon ovog ide vjerovatno najtezi dio sezone koji je krucijalan u borbi za titulu.. ugl zelim pobjedu ali zadovoljan i remijem :)

Ovo dobit i nadat' se da će Tottenham izgubiti.

Nerazumijem ! :D

Pa ako pobijedimo Totenham je izgubio xD ! :)

Necu nista prognozirati, ali bicu iskren i reci da bi mi i X bio dobar rezultat.

Gledao sam ih danas i stvarno su fenomenalan kolektiv, a i bez Balea i Lennona izgledaju ubojito, Friedel brani kao da mu je 25, King i Gallas gotovo neprelazni, Assou-Ekotto Äini se da se poboljšao i defenzivno, Walker topÄina, Sandro je danas bio savršen, kao Essien u najboljim danima, Modrić, Parker i VDV su trojac koji može nadigrati svaku obranu pasovima, a Adebayor u vrhu napada, što uopće reći o tom momku? Ugl. Poanta je da se Tottenhama bojim više nego ikoga, pogotovo kad su u ovakvoj formi.

Ma kakva Barcelona, Tottenham je najbolji.. Pa vidiš li ti momÄe iz Dubrovnika koliko ti njih nahvali.

Pa naši onda nemaju potrebe ići tamo, nego da im odma damo 3 boda, ko im šta može..

Jesu dobri, ali toliko nisu i pika.

recite vi sta ocete al realno tottemhamu nije mjesto u vrhu engleskog nogometa, a to ce se po meni vidjet na kraju sezone..

oni su sad u naletu ali na kraju nece zavrsit medu prvih 4.

Ma kakva Barcelona, Tottenham je najbolji.. Pa vidiš li ti momÄe iz Dubrovnika koliko ti njih nahvali. Pa naši onda nemaju potrebe ići tamo, nego da im odma damo 3 boda, ko im šta može.. Jesu dobri, ali toliko nisu i pika.

Ma mislio sam u odnosu na engleske klubove, Cityja me recimo nije nimalo bilo strah jer sam znao da ćemo ih dobit i to od prvog trenutka, United je trenutno katastrofa (što i njihovi navijaÄi priznaju) al imaju sreće, Arsenala se takoÄ‘er nisam bojao, i nas nije Arsenal nadigrao već smo sami sebe nadigrali. Opet kažem, Tottenham trenutno ima kvalitetu da nam održi lekciju kao i Liverpoolu, ali mislim da ipak neće, možemo mi njih, samo da opet ne zakažemo kao u više sluÄajeva ove sezone.

Ma mislio sam u odnosu na engleske klubove, Cityja me recimo nije nimalo bilo strah jer sam znao da ćemo ih dobit i to od prvog trenutka, United je trenutno katastrofa (što i njihovi navijaÄi priznaju) al imaju sreće, Arsenala se takoÄ‘er nisam bojao, i nas nije Arsenal nadigrao već smo sami sebe nadigrali. Opet kažem, Tottenham trenutno ima kvalitetu da nam održi lekciju kao i Liverpoolu, ali mislim da ipak neće, možemo mi njih, samo da opet ne zakažemo kao u više sluÄajeva ove sezone.

;) ;) Nismo ni mi tuta ( ako znaš šta je to, bosanci znaju).... Dobri su, ali i mi smo, to je to.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.