Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Tottenham Hotspur (A) 22.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 187
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jos jedna u nizu vaznih utakmica za Celsi, u poslednjih par nedelja... Kiks protiv Wigana, ostavlja vrlo malo manevarskog prostora, za nastavak sezone. Sparsi su trenutno nasi najveci rivali, jedno mesto ispred, na tabeli, i eventualni neuspeh, bi klub samo vise odvojio, od vodeceg trojca, sto nikako nije pozeljno.

U utakmicu se mora uci maksimalno ozbiljno, da bi se moglo bilo sta ocekivati. Ako momci pokazu volju i zelju da pobede, ne sumnjam da ce se to i desiti.

Just KTBFFH !!!

Ova sedmica u školi mi je bila katastrofalna. Svaki dan ili kontrolni ili pitaju, ali jedna solidna pobjeda Plavaca bi mi svakako uljepšala ovu sedmicu pored brojnih sranja u školi ;)

Najave :

http://www.skysports.com/football/match_preview/0,19764,11065_3458922,00.html

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2011-2012/tottenham-hotspur-chelsea-454007.html

http://www.goal.com/en/match/60359/tottenham-vs-chelsea-fc/preview

http://hr.soccerfame.com/match/238491/tottenham/chelsea

Zadnje 3 godine ne znamo sta je pobjeda na WHL-u:

2009 - Tottenham dobio 1:0

2010 - Tottenham dobio 2:1

2011 - 1:1

Mora se i to prekinuti. Samo ozbiljno da se udje u utamicu i bez glupih reakcija u odbrani. Tako mozemo samo primiti glupi gol, a kad primimo glupi gol, meni se ne gleda utakmica, a mogu misliti kako je igracima koji onda moraju jos vise zagristi. Glupi golovi ubijaju ekipu psihicki. Dakle, samo smireno i pozrtvovano, u napadu ce se odraditi posao...

Evo interesantnog podatka:

Tottenham have won just three of the last 38 Premier League clashes with Chelsea. All have come in White Hart Lane in the last five years.

nisam pesimist inače, ali bojim se da nećemo ni danas znati za pobjedu na whl-u, al eto daj Bože da me razuvjere i pobjede, mada je moja prognoza X...

baš me zanima sastav chelseaja, imam osjećaj da će fernandoneznamzabitgoltorres biti u prvoj umjesto didiera...

----------------------Cech------------------

---Bosingwa---Ivanovic---Terry---Cole----

---Ramires---Mikel---Meireles

---Sturridge---Drogba----Mata

Večerašnji sastav protiv Tottenhama ;) Nema Oriola, Lampsa i Luiza ali opet se nadam pobjedi ;)

----------------------Cech------------------ ---Bosingwa---Ivanovic---Terry---Cole---- ---Ramires---Mikel---Meireles ---Sturridge---Drogba----Mata Večerašnji sastav protiv Tottenhama ;) Nema Oriola, Lampsa i Luiza ali opet se nadam pobjedi ;)

Moglo bi ovo opet sporo djelovati, no nadam se da neće.

Joj Mikel u prvoj, nema nama napretka...

Mogao bi Mikel večeras funkcionirati, s obzirom da nema guzatog Lamparda, nego su tu Ramires i Meireles koji obavljaju dosta defenzivnog posla, osobno me više strah Ivanovića i Čechovih dodavanja nego Mikela, al ajde nadajmo se dobroj partiji ;)

P.S. Jebem mater hokejaškom klubu Medveščak.

Ne znam za vas ljudi, ali ja jedva cekam da iz kluba odu: Mikel, Malouda, Kalou, Alex, Anelka i da dodju novi, svjezi igraci i nove face.

Srecno!

MIKEL NE NE ! ! !

Jebat cumu mater ako pogresi kao protiv liverpoola :(

Official

Tottenham

Brad Friedel

Kyle Walker

William Gallas

Ledley King

Benoit Assou-Ekotto

Luka Modric

Scott Parker

Raniere Sandro

Gareth Bale

Emmanuel Adebayor

Rafael Van der Vaart

Chelsea

Petr Cech

Jose Bosingwa

Branislav Ivanovic

John Terry

Ashley Cole

Ramires

Mikel

Raul Meireles

Daniel Sturridge

Didier Drogba

Juan Mata

Neka Mikela, mnogo bitnije je sto je na desnom beku Tottenhama ne toliko iskusni Walker kojeg bi Mata mogao lagano izbacivati

kad sam vidio da je mikel i meireles u prvoj, a lampard i romeu na klupi, pade mi mrak na oci

dajte linkove redajte

nismo u stanju da presjecemo loptu.

eto ga, svaka cast i zasluzili su, Adebayor ga zavuce na asistenciju ko drugog do Balea

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.