Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Tottenham Hotspur (A) 22.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 187
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Uh zamalo gol u 92. min da se primi, dobra utakmica, ja zadovoljan rezultatom, al Ramirez nije kriv jbg pljosnata mu glava :)

Kako je krenulo, dobro je zavrsilo.

Terry, Cole odigrali vrhunski, pohvale idu i za Ferreiru, Ramires je trebao bolje reagovati, al' sta je tu je!

Strasna utakmica, nakon svega videnog mozda i najpravedniji rezultat..

najrealniji ishod , al sta je tu je bod .. :S Mogli smo dobiti imali smo strasnih prilika ,al imali su i oni .

Sve u svemu nema sta dalje moramo dobit Fulham kuci i Aston Villu , nemamo pravo na kiks :)

ramires mora vjezbat te situacije jer se kako se pokazalo dosta Äesto u njima naÄ‘e...

sjetimo se samo protiv uniteda kada je ramires fulao prazan gol

stvarno mi je žao zbog te prilike, drogba majstorski odigro tu loptu, al eto sta je tu je

Zao mi je sto nismo pobjedili ali eto da nije bilo kapitena, jos bi i izgubili... Od prvenstva nema nista. Sada samo nastaviti hvatati to 3. mjesto i da se oporave povrijedjeni...

Žalim za propuštenim prilikima, sve što imam za reći..

Bosingwa na stoperu, šta kažete ? :D

Paulo još jednom pokazao svoju veliÄinu. Cole briljantan, Terry u inat svima. Meni se Äini da on uživa u ovim tekmama. Još ono lupanje šakom o grb Chelseaja na kraju - naklon do poda, kapitenu naš ! B)

Realan rezultat ipak, oni bolji u prvom, a mi u drugom dijelu. Šteta za promašene šanse jer smo imali i više šuteva i kvalitetnije, izglednije prilike ali nismo uspjeli.

Tottenham je nevjerovatno startao utakmicu i lopta je stalno kod njih bila u posjedu. To su krunisali golom, ali smo i mi imali jednu odliÄnu priliku u tim trenucim kada je Sturridge fulio. Od polovine prvog poluvremena, taÄnije nakon gola, možemo reći da smo sredili igru i onda smo postali ravnopravni protivnici. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje od prvog, imali smo dosta prilika, ali kad neće neće. Sve u svemu, možda smo i bili bolji protivnici jer smo stvorili veliki broj odliÄnih šansi ali ih nismo uspjeli realizovati, a Tottenham je tek pred kraj stvorio nekoliko ozbiljnih šansi.

Sve u svemu mislim da možemo biti zadovoljni, pogotovo jer smo završili sa utakmicama protiv velikih ekipa i sada nam slijedi ubitaÄan tempo u ligi ali protiv manjih ekipa što je mnogo važnije ;)

premiership je nepredvidljiv tako da nada jos postoji a chelsea je danas odigra solidno i madam se ubuduće ovakvoj igri a sad protiv fulhama najrealnije 3-0 jer fulhama ne ide

Terry bože, nemoj u penziju prije 70-te!

Paulo me impresionirao, odliÄno je danas odigrao i dokazao ono što cijelo vrijeme govorim, a to je da je odliÄan kao zamjena.

Najviše sam priželjkivao da Romeu zabije gol, zaslužio je momak..al što je tu je.

Ja sam rezultatom zadovoljan i oÄekujem 9 bodova u naredne tri utakmice, UVJERLJIVO! ;)

Loseeee po 10 put ove sezone,ma salim se nije 10 vise je bilo xD.

Katastrofa smo odigrali.

Tottenham je pokazao da nismo nista bolja ekipa od njih.

Cech-Dobro odradio svoj dio posla,kod gola nije mogao nista nego dohvatiti loptu iz mreze.

Bosingva-Nista extra msm da Ivanovic puno bolje odradjiva posao na desnom bocnom.

Ivanovic-Vidi se da nam Luiz fali jer kako god da mu je prirodna pozicija srednji bocni bolje se snalazi na desnom bocnom.

Cole.Solidno odradjeno nije imao nekih vecih gresaka i solidno je ucestovao u ofanzivi.

Mikel.Neznam sto je ovaj panj poceo od prve min ali mi je drago sto se povrijedio jer on fkt nije za nogometa.Igra ko usporen snimak.Los skroz.

Mireles solidan.Nije imao nekih gresaka ali nadam se da cemo naci zamjenu za njega jer on nezna nego dugu uputiti.

Ramires.nije bio na svom nivou.Mogao u 2.pol zabiti gol ali eto nije xD.Mogao je i bolje odigrati.

Mata.bio je dobar.ali je mogao i bolje.takodjer nije bio na bas svom nivou.

Sturridge.Kao i mata solidan.Na pocetku promasio jednu dobru priliku nakon odbijene sto nikad necu prezaliti ali da nam nema njega i jos par igraca bili bi kanta.

Drogba-Jedino dobro sto je napravio jeste kad je pogodio startivu.Ostatak utakmice se nije vidjeo osim ono kad je udario onu loptu u aut bez razloga.

Ferreira kao da nije igrao nogomet 16 god pa sad dosao.Nidje veze bkt tko mu pokaze loptu.-.-

Romelu kao i inace savrseno odigrao,uz malo srece mogao postici pogodak.

Torres-Jedini razlog zasto ovaj momak igra jeste sto mu nitko ne zna da dadne pravu loptu.Zao mi je sto nece da uspije kod nas.Da je u Barceloni bio bi kralj.

Mogu reci da mozemo biti zadovoljni ovim x jer su i oni imali svojih prilika.ÄŒupka je bila u nadoknadi.

Loseeee po 10 put ove sezone,ma salim se nije 10 vise je bilo xD. Katastrofa smo odigrali. Tottenham je pokazao da nismo nista bolja ekipa od njih. Cech-Dobro odradio svoj dio posla,kod gola nije mogao nista nego dohvatiti loptu iz mreze. Bosingva-Nista extra msm da Ivanovic puno bolje odradjiva posao na desnom bocnom. Ivanovic-Vidi se da nam Luiz fali jer kako god da mu je prirodna pozicija srednji bocni bolje se snalazi na desnom bocnom. Cole.Solidno odradjeno nije imao nekih vecih gresaka i solidno je ucestovao u ofanzivi. Mikel.Neznam sto je ovaj panj poceo od prve min ali mi je drago sto se povrijedio jer on fkt nije za nogometa.Igra ko usporen snimak.Los skroz. Mireles solidan.Nije imao nekih gresaka ali nadam se da cemo naci zamjenu za njega jer on nezna nego dugu uputiti. Ramires.nije bio na svom nivou.Mogao u 2.pol zabiti gol ali eto nije xD.Mogao je i bolje odigrati. Mata.bio je dobar.ali je mogao i bolje.takodjer nije bio na bas svom nivou. Sturridge.Kao i mata solidan.Na pocetku promasio jednu dobru priliku nakon odbijene sto nikad necu prezaliti ali da nam nema njega i jos par igraca bili bi kanta. Drogba-Jedino dobro sto je napravio jeste kad je pogodio startivu.Ostatak utakmice se nije vidjeo osim ono kad je udario onu loptu u aut bez razloga. Ferreira kao da nije igrao nogomet 16 god pa sad dosao.Nidje veze bkt tko mu pokaze loptu.-.- Romelu kao i inace savrseno odigrao,uz malo srece mogao postici pogodak. Torres-Jedini razlog zasto ovaj momak igra jeste sto mu nitko ne zna da dadne pravu loptu.Zao mi je sto nece da uspije kod nas.Da je u Barceloni bio bi kralj. Mogu reci da mozemo biti zadovoljni ovim x jer su i oni imali svojih prilika.ÄŒupka je bila u nadoknadi.

Ubij se.

premiership je nepredvidljiv tako da nada jos postoji a chelsea je danas odigra solidno i madam se ubuduće ovakvoj igri a sad protiv fulhama najrealnije 3-0 jer fulhama ne ide

majstore nije išlo ni wigana pa znamo kako je završilo..

slažem se da je nepredvidiv premiership, ali realno chelseajeve šanse za osvajanje lige su zbilja mizerne..

mislim da će chelsea završiti u prva 4 sigurno, po mom nekom osjećaju 3-i, jer manu će se Äupati kao i dosad s onim pobjedam 1-0 itd., a city realno nema tko zaustaviti, previše kvalitetnih igraÄa, široka klupa, i bez obzira na neke njihove mušice (balotelli i sl.) i padove i dizanja u formi ne samo njih nego i ostalih favorita premiershipa, mislim da će osvojiti prvenstvo...

moje mišljenje, a kako će biti živi bili pa vidjeli..

Ubij se.

a da odrastes???

znam da imas 15 god ali barem ako nista pokusaj razmisljati ali gledaj da se ne ozljedis jer falio bi forumu jer vidis da se svaki dan na nekoj temi snekim zakacis oko nekih stvari.Ovo ti govorim zadnji put,ako sam nesto napisao nevezano za tebe nemoj da mi se obracas,da odgovaras na moje odgovore i da dajes neke glupe odgovore jer ti je IQ u velikom minusu.

Ipak po tvom nekom razmisljanju Lukaku je propao kao igrac.

Evo vidim opet neki kazu Torres beskicmenjak treba ga se rijesit bla bla... a covjek nije dobio lopte, a da je nedaj boze koim slucajem masio ono sto je masio (Drogba, Ramires 2x, Sturridge) sta bi tada bilo ???, niko skoro da i nespominje njihove promasaje, tako da ljudi opustite se, nemojte samo reci da nemoze on doci do takvi prilika !

Uređeno , autor izmjene: sisa01

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.