Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17 - Tottenham Hotspur (A) 22.12.2011, 21:00h

Istaknuti odgovori

Četvrtak naveÄer. Nadam se će momci sprati ljagu koju su bacili na ovaj klub i njegove navijeÄe u subotu pobjedom na Three Point Laneu.

• Odgovori 187
  • Pregledi 17,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Lennon neigra, Bale pod upitnikom ¨!

Ako bude ovako onda nam se sanse za pobjedu naglo povecavaju :)

Ne znam, pojasni :D

Postavim sliku i malo ti doÄaram, al ne može da objavi. Kaže prekratak post :huh:

Šta da uÄinim??

On topic: Ako nema Balea, šanse su nam veće za 5%.

Nadam se da Bale nece igrati + nece biti i Lennona, tako da su nam sanse dosta povecane. Ma samo muski da igramo a ne kao fufice neke, i onda nema zime za nas!

1-1

trenutno su zasigurno u boljoj formi, bale vjerojatno neće igrati što je +, kod nas svi bi morali odigrati na razini kao protiv valencie da možemo očekivati nekakvu pobjedu

Ledley King’s influence helps Tottenham go third but injuries to Gareth Bale & Aaron Lennon offer Chelsea hope ahead of derby

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/12/19/2809245/ledley-kings-influence-helps-tottenham-go-third-but-injuries

Uprkos lakšoj povredi Terry će biti spreman za utakmicu protiv Tottenhama.

Chelsea confirm John Terry will be fit to face Tottenham despite limping out of training

http://www.goal.com/en/news/3194/video/2011/12/19/2810078/chelsea-confirm-john-terry-will-be-fit-to-face-tottenham-despite-

• Autor

Pa ja sam tek sada skontao da se ovo igra u Äetvrtak večer xD pa ja sam puk'o ... ja sam sve do prije 5 minuta mislio da se utakmica igra u ponedjeljak xD

Nadam se da će radnici na željeznicama prekinuti štrajk i da time neće ugroziti gradski derbi na Boxing Day. Al prvo ovaj derbi sa Spudsima... Uf što bi volio jednu ubjedljivu pobjedu ! :D

Dvije dobre i jedna loša vijest:

Terry i Ramires će biti spremni za Spudse u Äetvrtak dok se David Luiz nije uspio oporaviti i neće biti na raspologanju Andreu što u prijevodu znači da ćemo ponovo gledati Bozzya desno i Baneta u sredini. :mellow:

Dvije dobre i jedna loša vijest: Terry i Ramires će biti spremni za Spudse u Äetvrtak dok se David Luiz nije uspio oporaviti i neće biti na raspologanju Andreu što u prijevodu znači da ćemo ponovo gledati Bozzya desno i Baneta u sredini. :mellow:

Auu, ne valja...

Da je Baneta nauÄit da igra poput Engleskog stopera, znači da svaku loptu šalje u kukuruze umjesto da je pokušava dodati igračima ispred sebe, ne bi bilo problema.

Covjek je nas najbrzi stoper (kada igra stopera), ne izigrava kreatora, vec pokusava odraditi posao najbolje moguce... Ne samo Bane, vec cijela odbrana bi trebala manje komplikovati u nezgodnim situacijama. Ne moras svaki put nabijati loptu, ni to ne valja. Kada imas igraca ispred sebe koji je sam, dodas mu normalno. Ali slazem se da se nekada bez potrebe vrse dodavanja kada u nasih 16m se nalazi 6 - 7 protivnickih igraca. Tako smo dosta golova i primili...

Izgleda da samo Lennon propusta utakmicu dok ce Bale i Defoe biti spremni :/

I to je nesto :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.