Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16 - Wigan Athletic (A) 17.12.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

A neka nas je City ubio. Ajde majstore nabroj strasne sanse City-ja 8ne racunaj gol Bale normalno)?

oni me ne interesiraju ja gledam samo naše.. i danas si stvorija u ciloj utakmici 2,3 polu šanse... Jesi ti gleda utakmicu?? Jesmo li tribali onako pomest newcastle?? Daj budi razuman

• Odgovori 170
  • Pregledi 18,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

oni me ne interesiraju ja gledam samo naše.. i danas si stvorija u ciloj utakmici 2,3 polu šanse... Jesi ti gleda utakmicu?? Jesmo li tribali onako pomest newcastle?? Daj budi razuman

Druze, citaj sta pises. Ti si pomenuo CIty, kako smo mi bili presrecni po tebi. A City je stvorio jednu pravu sansu, kada je Aguero iz nase greske dobio loptu i sutao pored gola. Osim toga nisu stvorili pravu sansu vec je tokom cijele utakmice bilo mlacenja na sredini terena i zato nemoj lupati kada kazes da smo bili toliko srecni. Nije sreca sto je Lescott izigravao rukometnog golmana i igrao rukom... Nismo ni mi bili bolji, ali je nijansa presudila u nasu korist.

A sto se tice meca sa Wiganom ja nisam nikoga branio. Ali je cinjenica da je stvarno nagradno pitanje - sta se desi igracima da u jeku fantasticnih rezultata, protiv jednog Wigana, 70. minuta ne mogu da se sastave sa loptom?

Zasto nisu igrali kao protiv City-ja, valencije? Pozrtvovano, sa dosta trcanja...

sad je najlakse svaliti svu krivicu na jednog igraca isto ko kad smo bili mali izgubimo utakmicu i jedan je kriv a ostali nistu bili nista bolji od njega...

o Äemu ti priÄaš da mi je znat, ko je to svaljivao svu krivicu na jednog igrača??????

Druze, citaj sta pises. Ti si pomenuo CIty, kako smo mi bili presrecni po tebi. A City je stvorio jednu pravu sansu, kada je Aguero iz nase greske dobio loptu i sutao pored gola. Osim toga nisu stvorili pravu sansu vec je tokom cijele utakmice bilo mlacenja na sredini terena i zato nemoj lupati kada kazes da smo bili toliko srecni. Nije sreca sto je Lescott izigravao rukometnog golmana i igrao rukom... Nismo ni mi bili bolji, ali je nijansa presudila u nasu korist.

A sto se tice meca sa Wiganom ja nisam nikoga branio. Ali je cinjenica da je stvarno nagradno pitanje - sta se desi igracima da u jeku fantasticnih rezultata, protiv jednog Wigana, 70. minuta ne mogu da se sastave sa loptom?

Zasto nisu igrali kao protiv City-ja, valencije? Pozrtvovano, sa dosta trcanja...

Ti ocigledno zaboravljas da je City skoro cijelo drugo poluvrijeme igrao sa igracem manje jer ako malo bolje pogledamo ovi rezultati iz zadnje 3-4 utakmice i pobjede u istim su po meni cista slucajnost(protiv Newcastlea imali vise srece nego pameti isto kao i protiv Citya,a o danasnjoj igri i da ne govorim).

Nema Chelsea snage za osvajanje PL ove sezone to se danas vidilo...Ocajno i da smo pobijedili to ne bi bilo zasluzeno

Da, zbog ovakvih situacija mrzim one izjave s visoka: ma protiv Wigana nabit gol razliku, rasturit, ubit ih, razmontirat,... nitko me nije naživcirao kao Malouda danas.. nije nitko posebno dobar bio (osim Danyja možda) ali bar su se trudili.. a on primi loptu u 86-7 oj i umjesto da je drži ili da nekom on puca iz piÄ*e materine i fula gol za 2 metra. ja sam iziritiran do bola, ne da mi se živjet poslje ovoga

Igra je u prvom poluvremenu bila očajna. Nešto mutimo na sredini, dodajemo prvom do sebe, pa vrati nazad za kapitena, pa de malo za Oriola, Oriol malo do Ashleya i tako. Uglavnom, da nije bilo onih par prodora Daniela, mi prismrdili njihovom golu ne bi u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu smo kao nešto i počeli igrati, ali nas je Wigan ubio onim svojim dodavanjima, pa kao protiv Barce da igramo. Uglavnom, realan treba biti i reći da su ljudi zaslužili bod, a ona naša nonšalancija u odbrani me tjera na WC!

Ivanović ne može igrati gdje igra, to se danas vidjelo, ondje treba staviti Luiza ili čak dovesti nekog novog defanzivca jer smo loši u odbrani drama.

Ti ocigledno zaboravljas da je City skoro cijelo drugo poluvrijeme igrao sa igracem manje jer ako malo bolje pogledamo ovi rezultati iz zadnje 3-4 utakmice i pobjede u istim su po meni cista slucajnost(protiv Newcastlea imali vise srece nego pameti isto kao i protiv Citya,a o danasnjoj igri i da ne govorim).

Pa sta ako su igrali cijelo drugo poluvrijeme bez igraca, jesmo mi krivi? Sto se tice Newcastlea, e tu se moze reci da u nekim momentima nismo imali srece ni za lijeka, sta je sve ludi Krul skidao. slucajnost je i Valencija, je l' tako? Smijesno mi je kada ljudi u jednom ocajnom rezultatu, popljuju prethodne koji su odlicno odradjeni...

Pa sta ako su igrali cijelo drugo poluvrijeme bez igraca, jesmo mi krivi? Sto se tice Newcastlea, e tu se moze reci da u nekim momentima nismo imali srece ni za lijeka, sta je sve ludi Krul skidao. slucajnost je i Valencija, je l' tako? Smijesno mi je kada ljudi u jednom ocajnom rezultatu, popljuju prethodne koji su odlicno odradjeni...

Prekinite više.

Dobar komentar na Sportnetu:

"Chelsea ovu sezonu igra kao Liverpool zadnjih dvadeset sezona,korak naprijed pa onda dva koraka nazad,ovo danas je bilo sramotno za tako skupu ekipu!!"

tako nekako ali su malo pretjerali ipak u zadnjih 10 godina mi smo za lpool pojam imali su 2 finala LS i to je to :ph34r:

Prekinite više.

Zasto da prekinem? Jesam ja njega vrijedjao?

Na kraju krajeva, ja tebi nikada nisam rekao da prekines, a i ti si cesto znao upasti u zutu minutu.

e ajmo katanac na ovu temu brzo !

Ne brini se, ne planiram ja nikoga vrijedjati ovdje. ;)

Nismo mi krivi.Poenta je u tome sto branis nasu igru protiv City-a,a u toj utakmici nismo sastavili 3-4 napada kako treba.Mislis da bi City onako lose odigrao 2 pol. da nisu ostali sa 10 igraca?

Dalje,Newcastle je ekipa koju je City nadigrao bez problema a mi smo se napatili i imali mnogo srece te smo realno zasluzili 1 bod a ne 3.Dalje,tebi je uspjeh sto smo u zadnjem kolu protiv Valencije ganjali prolaz dalje i prvo mjesto u grupi.Istina jeste da smo tu utakmicu odigrali odlicno,ali kada se osvrnemo na ovo boldirano,rezultat koji je odlicno uradjen je samo taj protiv Valencije iako,kada to pogledas sa druge strane mi nismo sebi smjeli dozvoliti da dodjemo u situaciju da se borimo za prolaz dalje u zadnjem kolu.Jos kada dodamo 2 poraza od Liverpoola i poraz od Arsenala...toliko o odlicnim rezultatima u zadnje vrijeme.

Ja kako sam gledao utakmicu Chelsea - City, mi smo ih ubili 2. poluvrijeme.. Nakon crvenog kartona teze smo prilazili golu jer su bunker igrali pa nam je tu malo srece posluzilo zbog dosudjenog penala.. Uglavnom ja mislim i da nisu dobili crveni mi bi dali gol a pitanje je da li bi ga onda primili ili ne.. Uglavnom, za ove koji ne vole AVB=a. Koga bi vi za trenera a da vas vodi makar 5 godina? ( Cisto sumnjam da ce iko voditi chelsea toliko) Ferguson vodi djavole decenije.. Bude u krizi pa se vrate u formu i slicno.. Ne moze se svaka utakmica ni dobiti..

Nismo mi krivi.Poenta je u tome sto branis nasu igru protiv City-a,a u toj utakmici nismo sastavili 3-4 napada kako treba.Mislis da bi City onako lose odigrao 2 pol. da nisu ostali sa 10 igraca?

Dalje,Newcastle je ekipa koju je City nadigrao bez problema a mi smo se napatili i imali mnogo srece te smo realno zasluzili 1 bod a ne 3.Dalje,tebi je uspjeh sto smo u zadnjem kolu protiv Valencije ganjali prolaz dalje i prvo mjesto u grupi.Istina jeste da smo tu utakmicu odigrali odlicno,ali kada se osvrnemo na ovo boldirano,rezultat koji je odlicno uradjen je samo taj protiv Valencije iako,kada to pogledas sa druge strane mi nismo sebi smjeli dozvoliti da dodjemo u situaciju da se borimo za prolaz dalje u zadnjem kolu.Jos kada dodamo 2 poraza od Liverpoola i poraz od Arsenala...toliko o odlicnim rezultatima u zadnje vrijeme.

Kako da ne branim nasu igru protiv City-ja kada smo ih mi PRVI srusili? Sta si ti ocekivao, da mi izletimo na teren i razbijemo City, dotad neporazeni tim , 3:0? Dalje, ja tebi pricam kako je City igrao kada je bio kompletan. Igrali su tako da su stvorili jednu sasnu i dodavali se na sredini, a u nastavku su dobili zasluzeno crveni i ja ne znam cemu tebi ova prica o tome kako bi oni igrali da su ostali sa 11 igraca, kada nsu ostali sa 11 igraca. Te price "sta bi bilo kad bi bilo" nemaju smisla jednostavno. Ne pominjes Krula koji je imao vjerovatno svoju najbolju utakmicu u karijeri protiv nas? Tu se moze reci da nismo imali srece sto prije nismo dali gol, i da je neka realna slika, ta utakmica bi se zavrsila 5:3 za nas. Dalje, ja sam ti govorio iskljucivo o utakmici sa Valencijom a ne o cjelokupnim ucinkom u grupi LS. Dakle, mec sa Valencijom odradjen za desetku. Tako da ja ne znam na osnovu cega smo mi presrecno dosli do pobjeda u pomenutim mecevima...

Kako da ne branim nasu igru protiv City-ja kada smo ih mi PRVI srusili? Sta si ti ocekivao, da mi izletimo na teren i razbijemo City, dotad neporazeni tim , 3:0? Dalje, ja tebi pricam kako je City igrao kada je bio kompletan. Igrali su tako da su stvorili jednu sasnu i dodavali se na sredini, a u nastavku su dobili zasluzeno crveni i ja ne znam cemu tebi ova prica o tome kako bi oni igrali da su ostali sa 11 igraca, kada nsu ostali sa 11 igraca. Te price "sta bi bilo kad bi bilo" nemaju smisla jednostavno. Ne pominjes Krula koji je imao vjerovatno svoju najbolju utakmicu u karijeri protiv nas? Tu se moze reci da nismo imali srece sto prije nismo dali gol, i da je neka realna slika, ta utakmica bi se zavrsila 5:3 za nas. Dalje, ja sam ti govorio iskljucivo o utakmici sa Valencijom a ne o cjelokupnim ucinkom u grupi LS. Dakle, mec sa Valencijom odradjen za desetku. Tako da ja ne znam na osnovu cega smo mi presrecno dosli do pobjeda u pomenutim mecevima...

U utakmici protiv Newcastle-a smo promasili par dobrih prilika,a jedini krivac za to je Krul (u tome se slazem) ,ali kada malo bolje pogledas filozofiju fudbala,u takvim utakmicama promasene sanse se kaznjavaju,a Newcastle nas nije uspio kazniti zbog velikog broja precki i stativa te zbog toga stojim iza toga da smo imali srece kao i oni te da je podjela bodova realan ishod.Sto se tice toga da se City nakon postignutog gola dodavao na sredini terena,pa i mi smo danas postigli pogodak i povukli se.Naravno,moje spominjanje crvenog kartona navodi na to da bismo tesko zadrzali 1:1 u drugom poluvremenu jer 1 gol moze preokrenuti utakmicu a 100% sam siguran da taj gol ne bi bio nasih ruku djelo.

Mislim da bi prvo trebali prodati 4-5 igraca koji griju klupu. Od njihove prodaje, skupiti solidnu svotu i kupiti 2-3 igraca, i tek tada bi mogli razmisljati o osvajanju Premier lige i Lige prvaka.

Na primjer, prodati Alexa i Kaloua (prema transfermarket vrijede oko 25 miliona) i kupiti jednog mladog prespektivnog igraca.

Na ovaj nacin se moze uraditi i sa onim starijim igracima, tipa Anelke i Maloude. Naravno priliku treba davati i mladjim igracima koji su ponikli kod nas.

U utakmici protiv Newcastle-a smo promasili par dobrih prilika,a jedini krivac za to je Krul (u tome se slazem) ,ali kada malo bolje pogledas filozofiju fudbala,u takvim utakmicama promasene sanse se kaznjavaju,a Newcastle nas nije uspio kazniti zbog velikog broja precki i stativa te zbog toga stojim iza toga da smo imali srece kao i oni te da je podjela bodova realan ishod.Sto se tice toga da se City nakon postignutog gola dodavao na sredini terena,pa i mi smo danas postigli pogodak i povukli se.Naravno,moje spominjanje crvenog kartona navodi na to da bismo tesko zadrzali 1:1 u drugom poluvremenu jer 1 gol moze preokrenuti utakmicu a 100% sam siguran da taj gol ne bi bio nasih ruku djelo.

Uredu je, ja i dalje tvrdim da smo mi zasluzeno dobili te meceve. Ti tvrdis suprotno, misljenja nam se razilaze...

@Whisper

Ja sam miran, istusiran. Pretvorio sam se u uvo, samo ti pisi... :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.