Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16 - Wigan Athletic (A) 17.12.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

_44929631_wigan_chelsea.gif

16. kolo Premier league, utakmica na DW stadionu

Wigan Athletic Football Club versus. Chelsea Football Club

SUBOTA 17.12.2011. ; 18:30h (17:30h po lokalnom vremenu)

uvodniÄar: po dogovoru

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 170
  • Pregledi 18,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo ja sam otvorio temu za Wigan. Vrijeme je da ostavimo pobjedu nad liderom za nama i idemo dalje. Idemo na megdan ekipi koja nam izuzetno leži, pogotovo u zadnjih nekoliko godina. :)

OÄekujem dobru partiju naših momaka i naravno nova tri boda. Trebamo sve riješiti jednim ranim golom i onda igrati rasterećeno. Bilo bi dobro da Andre odmori Colea, Drogbu i Oriola za Spurse. Sasvim dobre zamjene su Bertrand, Nando i Obi za ovaj meÄ. Po mogućnosti ako budemo u nedostižnoj prednosti izvući i Matu na poluvremenu. Al ipak su tri boda glavna. B)

ma pobjeda , popravljanje gol razlike.

Cvrsto u odbrani , u napadu efikasno i 3 boda nedolaze u pitanje .

Torres u prvoj - jedino takvim ekipama moze i zabit :( po ovoj formi kakva mu je sad

Ma pobjeda sa velikom gol razlikom, Wigan je stalna musterija, jednostavno su losi i pobjeda ne dolazi u pitanje, Torres od prve kao i Lampard, prognoza 0-4

Ocekujem sigurnu pobjedu po mogucnosti bez primljena gola uz to da odmori neke od igraca prije svih msm na Drogbu. Takodje ako rezultat bude isao u nasu korist odmoriti jos neke kljucne igrace tipa Mata i Sturridge, i pripremiti ekipu za pjetlove gdje ocemujem takodje nova 3 boda s koim bi smo vjerovatno jos vishe smanjili razliku za City-em. City u sljedeca 2 kola barem ce jednu utakmicu kiksati, Iako obije utakmice igraju kuci msm da kao prvo Arsenal ce tesko dobiti, znamo da je i Arsenal usao u seriju dobri rezultata tako da tu vidim nasu sansu. A onda im slijedi utakmica sa vrlo neugodnim Stoke-om, ekipa koja najbolje igra protiv najboljih.

Stoke 0 - 0 Chelsea

Stoke 1 - 0 Liverpool

Stoke 1 - 1 Man Utd

Stoke 1 - 1 Tottenham

go go blues ;)

Uređeno , autor izmjene: sisa01

Ocekujem sigurnu pobjedu po mogucnosti bez primljena gola uz to da odmori neke od igraca prije svih msm na Drogbu. Takodje ako rezultat bude isao u nasu korist odmoriti jos neke kljucne igrace tipa Mata i Sturridge, i pripremiti ekipu za pjetlove gdje ocemujem takodje nova 3 boda s koim bi smo vjerovatno jos vishe smanjili razliku za City-em. City u sljedeca 2 kola barem ce jednu utakmicu kiksati, Iako obije utakmice igraju kuci msm da kao prvo Arsenal ce tesko dobiti, znamo da je i Arsenal usao u seriju dobri rezultata tako da tu vidim nasu sansu. A onda im slijedi utakmica sa vrlo neugodnim Stoke-om, ekipa koja najbolje igra protiv najboljih.

Stoke 0 - 0 Chelsea

Stoke 1 - 0 Liverpool

Stoke 1 - 1 Man Utd

Stoke 1 - 1 Tottenham

go go blues ;)

Ali u gostima su kanta za nabijanje.

Očekujem tešku utakmicu ali pobjedu sa barem 2 gola razlike protiv Wigana.

Ali u gostima su kanta za nabijanje.

HH u gostima od takozvani velikih ekipa jedino su igrali s Arsenalom i ispusili 3 - 1 ^_^ Tako da... go go Stoke :D

Pobjeda sa dva razlike i mirna Bosna. Neznam po koji put ću ovo sad napisati već ali bilo bi dobro da Torres zabije gol i po mogućnosti igra od prve :)

Torres in Drogba out

Luiz in Terry out

Lampard in Oriol out

Bertrand in Cole out

Po meni i bez ova 4 igraca pobjeda ne bi smjela doci u pitanje ... Sturridge od 1. on ima snage za 2 utakmice odigrati u razmaku od 2 dana a kamoli u razmaku od 7 dana xD

Lamps od prve , ovo je idealna prilika da i on pocne od prve i da bude koliko toliko zadovoljniji !

Čech - Bosingwa, Ivanović, Luiz, Bertrand - Lampard, Mikel, Malouda - Sturridge, Torres, Mata.

Ovo bi trebalo biti sasvim dovoljno, još Josha i Lukakua na poluvremenu!

Zar to nije isto kao sto sam ja rekao ? ;)

Sve osim pobjede bi bila senzacija, i ne znam kako bismo mogli izgubiti.

Treba izbiti iz glave pobjedu nad liderom, nastaviti u istom ritmu. I mislim da cemo ih rutinski dobiti 2:0. Kako bih pucao od srece da vidim Josha u prvoj bar da odigra pola sata. I nadati se da ce Arsenal odigrati bar nerjeseno sa City-jem...

Ja mislim da bi Arsenal mogao iznenaditi shity-a, tako da bi pobjedom (znate i sami) u odliÄnoj poziciji bili..

OÄekujem Torresa, Lampsa, Obia i možda Ryana u prvoj. TakoÄ‘er Lukakua i Josha na klupi bar.

Pošto su nam stalna mušterija, nebi trebalo biti problema i nadam se da će Danny silovat im lijevog beka, da napravi balerinu od njeg, nebi li se trener opametio pa poÄeo davati priliku Patricku...

Ma ocekujem vala laganu utakmicu, bez puno umora i sa velikom gol razlikom, nadam se da ce mo ih zgazit po mom mišljenju vise od 3 gola.

Ocekujem Torresa i nakon ovih vijesti mislim da ce proraditi i da ce dati bar gol da se malo sjeti da igra nogomet, a ne da hoda ušminkan po terenu ...

Slažem se sa sastavmo gore navedenim i volio bih vidjeti mladog  Bertranda ...

:D

Ove utakmice ne smiju kiksat ako zele da se bore za naslov.

Ja bi ovu utakmicu ubacio one sa klupe da se malo razgleda pred mec sa Tottenhamom.. Lamp, torres, mikel..

ja bi ostavio torresa na klupi.... nista ga nije vratilo u formu, mozda inat hoce... a i zasto mjenjati drogbu koji razbija ?

Samo da napomenem zeznuta je situacija sa žutim kartonima. Naime, Ramiz, Raul i Lamps imaju po Äetiri žuta tako da ih još jedan dijeli od mogućeg propuštanja tekme sa Spursima. :huh:

U sredini krenuti s ovom trojkom Obi-Malouda-Lamps iako je to najsporije što u ovom trenutku imamo, mislim da je opet dovoljno za pobjedu na JJB stadionu. Naprijed samo Torrke mjesto Drogbe kojem zaista treba odmor, te vaditi kasnije Matu ili Dannya za Kinga Salomona i Josha. :D

Dakle:

___________Cech___________

Bane____Luiz_____Terry____Ryan

___________Obi_____________

____Lamps_____Malouda______

__Danny___Torrke___Mata_____

Klupa: Turnbull, Bosingwa, Lukaku, Josh, Kalou, Oriol, Meireles

Molio bih da se uklone drugi i treći odgovor na anketi, nepotrebni su.

Hehe, ko da smo na Chelseajevom forumu pa svi oÄekuju pobjedu. :lol:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.