Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16 - Wigan Athletic (A) 17.12.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

• Autor

Neće se stavljati katanac na ovu temu 48h, nego se vi saulirajte nije vam 8 godina, jer svi imate dvocifren broj godina i nadam se preko 12 godina. Saberite se, ako ste sada nabrijani ne pišite, napišite svoj komentar sutra ili prekosutra.

Ja sam razumno razočaran, ne rezultatom koliko igrom. Nakon fenomenalnih igara protiv Newcastlea, Valencie i Cityja opet izgledamo kao ona ekipa od prije mjesec dana koja je bila u teškoj krizi. Evo šta ja danas smatram razlogom poraza:

1. Ovo je praznovjerno, ali ovo ću navesti kao prvi razlog jer je to prvo što sam uočio kad je počela utakmica. Crni dresovi - Koliko god dizajnerski lijepi bili ovi crni dresovi s plavim kvadratićima, nešto se nismo proslavili u njima nikako. Dovoljno se sjetiti smješnog poraza protiv QPR-a. Onda zadnje tri utakmice smo igrali u plavom dresu i razvaljivali smo. Danas nismo. Ne znam što nikako ne koristimo treću garnituru dresova, one crno-žuto-bijele. Nijednom nismo igrali u njima u čitavoj polusezoni. Šta je razlog njihove prodaje.

2. Drogba nije bio na razini na kojoj je bio zadnjih nekoliko utakmica. Danas skoro skroz neprimjetan. On nam je vukao ekipu zadnje tri utakmice pa smo pobjeđivali. Danas se skoro i nije vidio. AVB je tu grešku napravio, jer je trebao Drogbu odmoriti, a staviti naloženog Torresa koji je željan da pokaže znanje. Stvarno čudna odluka.

3. Obrana - drago mi je da obrana opet griješi, jer ne mogu shvatiti AVB-ove izjave zadnjih dana da nam u siječnju ne trebaju pojačanja. Ja ne znam da li on laže nas ili sebe s tim izjavama, jer se i s Kardasije i s Vulkana i s Qo'nosa vidi da je Chelsea istrošen i da nam trebaju pojačanja, pogotovo u obrani.

4, Lampard - AVB je pao pod utjecaj Lampardovog očaja što ne igra, a nije smio pasti pod taj utjecaj. Lampard je dosta usporavao igru. Mislim da je trebao igrati Ramires, mada možda ja griješim - nešto Ramiresa nisam ni vidio na klupi. Jel bio na klupi i jel mogao igrati? On bi nam ubrzao igru.

5. Vađenje Romeua - Romeu je koliko god čudno bilo nešto odlično. Zahvaljujući njegovim partijama, možda neprimjetnim, ali veoma važnim, naša obrana je manje griješila. Trebao je Romeu igrati do kraja.

To je uglavnom to...I nezainteresiranost - i to se vidilo na travnjaku. Idemo iz krajnosti u krajnost. U početku sezone smo igrali preofenzivno pa primali golove, zadnje tri-četiri utakmice igramo puno ozbiljnije i opreznije, manje ofenzivno, disciplinirano. Ali danas je to bilo previše oprezno. Trebalo je malo žestine, malo više napadati. Na ovim malim utakmicama se gube prvenstva. Mi nismo materijal za prvaka, ali u Ligi prvaka bi mogli biti kandidat za osvajanje te laskave titule, mada POJAČANJA su obvezna.

• Odgovori 170
  • Pregledi 18,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sad sam vidio kakav smo gol primili , sramota :S da padamo u 88.minuti od Wigana da primamo gol , ovo trebamo vratiti pobjedom protiv

Tottenhama B)

Zaključak na ovu temu:

1. Jutro je pametnije od noći

2. Poslije svakog poraza nam trebaju nova pojačanja

3. Zajebali smo se kad smo potcijenili Wigan

4. Vrlo vjerovatno se opraštamo od borbe za titulu

I tako... Jedino dobro što je Andre danas napravio jest ova rečenica poslije tekme: 'Idemo dalje.' Jedino nam to i preostaje. Izvući dobru pouku poslije ove sramote (jer kako smo igrali s pravom se može reći sramota) i jednostavno nastaviti svoj put. B)

Keep the blue flag flying high !

Hei stvarno sam razocaran rezultatom.Igrace i utakmicu necu komentarisati jer iskreno nisam je gledao,bio sam u gradu i dugo sam se prije utakmice mislio dali da ostanem kod kuce i gledam utakmicu ili odem malo vani.I na kraju sam zakljucio da ce Chelsea to dobiti lagano jer je to ipak Wigan.

Sad kad sam dosao kuci i vidim ovaj rezultat stvarno sam ono izgubit.

Prvo sto mi se nesvidja kod AVB jeste sto forsira Drogbu umjesto Torresa.

Drogba igra na iskustvo i znanje a Torres igra na želju prema nogometu i da se dokaze da je on stari Torres i stvarno kad sam vidjeo da je Torres u zamjeni bilo mi je cudno ali da ga nikako nije ubacio vec 2 utakmicu za redu e to je fkt previse.

I neke gluposti da nam netrebaju pojacanja su suplje price.

U nasoj ekipi u svakom redu trebaju po 2 pojacanja i nezz zasto forsira tu formaciju sa jednim napadacem kad Torres i Drogba mogu igrati skupa i Mata i Dany na krilima.

Svaka čast AVB na nekim uspjesima prijasnjim uspjesima ali najvise od svega bi voljeo vidjeti opet Murinha ili Hidinka na klupi.

I gore procitah kaze jedan nije AVB kriv neg igraci taj i taj,,pazi ovo stavis terry i ivanovica u napad ko je tu kriv,,stavis maloudu naj sebicnijeg debila u igru i uz to izabacis matu i staridga i ostavis meirelesa i lamparda..Drogba se nikad prije od kad je u klubu nije vracao po lopte vec ih je dobijao i naravno realizovao a zadnje dvije sezone oce frajer da dribla sa 33 god a ne zna mislim da to nije njegove. ostaje zal i tuga.

Heh ev maloprije usao i gledam rezultate i kontam bice jedno 3-4 gola razlike za Chelsea kad ono 1-1 :blink: jos citam Wigan bio vise nego ravnopravan, sta da se radi sad jbg idemo u nove pobjde :) past ce Tottenham abd

I gore procitah kaze jedan nije AVB kriv neg igraci taj i taj,,pazi ovo stavis terry i ivanovica u napad ko je tu kriv,,stavis maloudu naj sebicnijeg debila u igru i uz to izabacis matu i staridga i ostavis meirelesa i lamparda..Drogba se nikad prije od kad je u klubu nije vracao po lopte vec ih je dobijao i naravno realizovao a zadnje dvije sezone oce frajer da dribla sa 33 god a ne zna mislim da to nije njegove. ostaje zal i tuga.

Joj da mi je naći komentare poslije Valencie. :rolleyes:

Šta je bilo danas AVB-u ? Vadi 3 naša najbolja igrača ove sezone, a uvodi 2 igrača koja su za prodaje i Mikela.

Zaslužen bod Wiganu. Danas nam igra nije bila na nivou, za razliku od prethodnih nekoliko utakmica.

Po ko zna koji put se u fudbalu tačnim ispostavilo staro pravilo : " Najteže su one utakmice u kojima se prije početka upišu 3 boda". To se upravo danas nama desilo. Svi smo bili optimistični, ali na kraju 1:1. Šta je tu je, idemo dalje u nove pobjede, nema nam druge.

Ja kojemu od svih ovdje AVB najviše ide na jetru, mogu slobodno reć da AVB nije krivac za ovo danas. Dobro, jedan dio krivice je njegov radi izmjena, ali kompletna momčad je zasrala, Ivanović najviše danas.

Vidiš ba da može. Džaba si ranije samo huliom AVB, a sad vidiš danisi bio upravu.

Igrači su ti koji su zajebali, ali i Andre sa izmjenama.

A ti @ essien5

Miši gdje si bio nakon Valencie, Citya. Sad si našao pametovat...

mene lampard nervira u p.m jest ona legenda kluba ali sto jest jest uspori nam igru ramires je za njega messi...ali on je za klupe ba i nek ulazi zadnjih 15-20 min dovoljno mu :/ i dali smo gooo kad je on bio vani :)))..nemojte sada misliti da svaljujem krivicu na lamparda to je samo moje misljenje

Nisam gledao utakmicu a i drago mi je sto nisam...

Ulazim u kucu i rekoh da vidim koliko mi je Chelsea nabusio Wigan (onako sav sretan, smijeh od uha do uha). Otvaram livescore kad ono 1:1.. [beep][beep][beep] koliko mogu biti glupi pa u 88´ primiti go od jednog Wigana.... Zar oni ne mogu sastaviti par dobrih utakmica?!

Ne razumijem za sto je Torres zaduzen u klubu?! Ako nema sta raditi neka mu nabave neki kostim sad za Bozic i Novu godinu pa neka malo zabavlja posjetioce i djecu...Neka bude maskota kad mu neda da igra!!!

Gledam te ocjene sa goal.com, pa jbte zar su toliko bili losi..

Sta je sa Luizom i Alexom? Zasto AVB stavlja Baneta sa Terryjem jer i budala je do sada skontao da Bane igra lose na toj stoperskoj poziciji...

Drogba se nikad prije od kad je u klubu nije vracao po lopte vec ih je dobijao i naravno realizovao a zadnje dvije sezone oce frajer da dribla sa 33 god a ne zna mislim da to nije njegove. ostaje zal i tuga.

Ne znam ja otkad ti pratis Chelsea ali Drogba se vrlo cesto znao vracati po loptu...

AVB, dovedi kreativce u klub, nemoj se zajebavat!!! Dobro pa se ove igre desavaju sada, bolje nego da bude u februraru... Nadam se da ce AVB izvuci dobru pouku iz ovoga i nek samo vise ne govori da nam ne trebaju pojacanja...

Razocaran sam.. najvise mi je zao zbog one pobjede protiv citya sto nismo i ovu dobili.. ali sta je tu je idemo dalje :)

Šta je bilo danas AVB-u ? Vadi 3 naša najbolja igrača ove sezone, a uvodi 2 igrača koja su za prodaje i Mikela.

Zaslužen bod Wiganu. Danas nam igra nije bila na nivou, za razliku od prethodnih nekoliko utakmica.

Ma pokušao ima cijenu malo dići, al se zajebo :D

ii samo da dodam jos da sam razocaran i nekim komentarima ovdje.. lako je biti uz klub kad se pobjeduje, treba biti navijac kada sve ne ide bas kako treba..

Neka se neko javi ko nije uz klub, kada gubi???!!!!

Mata10, tog ovdje neces naci, pogresno si procjenio.... Svi mi ovdje volimo i navijamo za Chelsea i kada gubi, uvjerit ces se, tek ti je 17. post.

A to sto se komenatrisu igraci, njihova igra i forma, to nema veze s navijanjem i podrskom klubu.... Jedno je klub, jedno su igraci... Klub ostaje igraci se mijenjaju.... Svi smo se razocarali rezultatom, i naravno da je za ocekivati svakakve komentare... Ovo nije nasa sezona, igrace ocito treba mijenjati..

Chelsea FC to the core.... KTBFFH

Ja mislim da je dovoljno da se uporede komentari poslije Valencie ili Citya (sto sam vidio da je neko rekao i prije mene) i poslije ove utakmice.. ali eto sto kazes mozda nisam tu dovoljno dugo pa da mogu ovako nesto reci i volio bih da nisam upravu ali eto vidjecemo..

Ja mislim da je dovoljno da se uporede komentari poslije Valencie ili Citya (sto sam vidio da je neko rekao i prije mene) i poslije ove utakmice.. ali eto sto kazes mozda nisam tu dovoljno dugo pa da mogu ovako nesto reci i volio bih da nisam upravu ali eto vidjecemo..

Ko god nije prestao pisati ovdje tijekom poraza od Liverpoola, Arsenala, QPR-a, Bayera i slično, navijač je ;)

Ko god nije prestao pisati ovdje tijekom poraza od Liverpoola, Arsenala, QPR-a, Bayera i slično, navijač je ;)

To je sigurno tako jos kad tome dodamo onakvu proslu sezonu.. mozda sam malo pretjerao, i izvinjavam se zbog toga svima, najvise sto nisam toliko dugo tu.. ali ipak moram reci da se moze vidjeti dosta negativnosti nakon loseg rezultata i pri tome ostajem..

Ali ce svi biti uz klub kada osvoji LS :D

Svi smo mi tu za Chelsea,samo to ispoljavamo na razlicite nacine :D.

Necu komentarisati igru, jer je to ocaj.

Samo da kazem da smo sami sebe i zvanicno udaljili od titule tj. oprostili se, ucinili uslugu dvojcu iz Manchestera i Tottenhamu. Dzaba smo pobjedili City, kad protiv ovih majmuna mi ne mozemo stvoriti 2-3 ciste sanse. Ne planiram svoje zivce trositi na ovo, nema sanse. Ostatak sezone pratiti opusteno, obecavam sebi samom da ce biti tako.

Samo mi nije jasno kako igraci u ovakvoj seriji odjednom postaun ovako mlohavi kao daiim se ne igra?

nakon ove partije sve mi se vise cini da si bio u pravu u onom o pojačanjima...ocekivao sam da i sa ovim sastavom mozemo puno, ali cini se da bas nije tako ...

najvise me smeta kad jedan man united igra jadno jos od one utakmice kad su nas dobili 3:1 i koliko mi se cini od onda su izgubili u PL-u samo od shittya, a sve ostale su dobili makar su igrali prelose,

tog nema kod nas, mi gubimo i kad igramo dobro i kad igramo lose, nesto ne valja tu...

sad sam zabrinut :/

igramo skoro sa najjacim sastavom i nemozemo pobjedit wigan...kako cemo spurse onda pobjedit?

neko ko je gledao, kako su igrali naši?

Protiv Totenhema nemozemo igrati gore , mozemo igrati samo bolje , jer od ovoga nema gore ... ! ;)

AVB me nervira samo zbog toga sto konstantno drzi Torresa na klupi . Sta zeli postici s tim ? Nerazumijem ! :P

Iako je imao nekih nevjerovatno losih (necu reci besmislenih) izmjena, daleko od toga da je on jedini krivac zbog ove lose partije Plavaca !

Nadam se da ce AVB biti na klupi Chelsea jos najmanje 5 godina ! :)

Evo jedna pjesma :

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.