Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16 - Wigan Athletic (A) 17.12.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 170
  • Pregledi 18,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nemamo nikakvu igru :o

I onda neko kaze da ne treba kupovati veznjake jer je to nagomilavanje, svasta. Da imamo dugu klupu kvalitetnih veznjaka, sada bi ubacio dvojicu na sredinu da trgnu ovo... Jer izgledamo mrtvo. Mata i Sturridge podbacili, Cole i Bosingwa se ne ubacuju po stranama, Drogba ne dobija postene lopte vec mora dolaziti na 30m od gola Wigana po loptu, dosta lose i sporo. U cijelom poluvremenu Bosingwa uradio jednu dobru stvar kada je prosao po desnoj strani i ubacio, a Drogba glavom pored stative. To je sve sto je Drogba dobio i Bosingwa uradio.

Jbt, necemo valjda kiksati protiv jednog Wigana? A dobili smo sve bitne utakmice u danima koji su sada iza nas... Kako stvari stoje, jedino da ga damo iz nekog prekida. Iz igre tesko.

Ma mozemo i iz igre, samo da povecamo tempo, ovako niko ne trci, samo sturridge :o Izgleda mi da su ih previse potcijenili da misle da ce lopta sama ulaziti u gol :/

Ma ne znam ni sam... Ako ovo ne dobijemo, popizdicu.

Daj Bože da pobijedimo mada imam jako loš predosjećaj. Bojim se da ovo neće završit dobro po nas. :o

jebem ti hljebaru stoce mu ovaj Coloman cccc

Josh sjedi na klupi full obucen 3 jakne :D nece poigrat

aliii BOGGGGGGGGGGGG to to to tooooooooooooooooooooo ajmo jos jedan dok su slagirani :D

Kalou je idealan dzoker volio bi da ga zadrzimo. Uvijek kada udje malo ubrza igru. To je i danas dokazao.

Ulazi Di Santo bivsa nada Celsija

hvala ovom pametnom treneru na fantastiÄnim zamjenama... još jednom je dokaza znanje

hehehe da mikel i malouda.... Ne mogu virovat još

Taman covjek pomisli da smo se vratili u igru i da smo izasli iz krize kad ono...

Stvarno vise nemam zivaca da gledam ovu patnju,k'o da igramo protiv Reala :S.

Koliko smo god poboljšali šanse za naslov u ponedjeljak, veÄerašnjom (ne)igrom smo ih zasrali. Nemam komentara na igru, sramota.

Ma ovaj trener nema veze s mozgom... On zatvara utakmicu i povlaÄi se protiv ovih jadnika... Nek odjebe šta dalje

Daj Bože da pobijedimo mada imam jako loš predosjećaj. Bojim se da ovo neće završit dobro po nas. :o

Jes mi krivo što moram uvijek pogoditi. :angry: :angry:

ALLAHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Stvarno sramota..

U cetvrtak ako kiksamo nemamo vise sta trazit.. Jao jao jao jao jkao jaojsdajisdfgfg jbm ti

Necu komentarisati igru, jer je to ocaj.

Samo da kazem da smo sami sebe i zvanicno udaljili od titule tj. oprostili se, ucinili uslugu dvojcu iz Manchestera i Tottenhamu. Dzaba smo pobjedili City, kad protiv ovih majmuna mi ne mozemo stvoriti 2-3 ciste sanse. Ne planiram svoje zivce trositi na ovo, nema sanse. Ostatak sezone pratiti opusteno, obecavam sebi samom da ce biti tako.

Samo mi nije jasno kako igraci u ovakvoj seriji odjednom postaun ovako mlohavi kao daiim se ne igra?

Boze dragi, sta opsovati ? Ma mikel je takticki odigran, samo izmjena sturridge-a mi nije jasna :o Wigan je zasluzio x protiv nas, nikakvu igru nismo imali.

ma taktiÄki ili ne taktiÄki to je 0 od igraÄa Äim on prismrdi prvoj ekipi mi odmah podbacimo....

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.