Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16 - Wigan Athletic (A) 17.12.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

Wigan je zasluzio x protiv nas, nikakvu igru nismo imali. :o

Ako ne i sva 3 boda(nažalost) :)

• Odgovori 170
  • Pregledi 18,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Svaka cast na izmjenama,frajer nema pojma,obicne smo karine.

OÄito da Mata i Danny nisu bili baš raspoloženi. Danny je dao gol, svaka Äast, ali nije imao puno onih svojih prodora i ubaÄaja za Drogbu ili Kežmana... Meireles puno griješi, Lamps onako.. uspori koju akciju.. Makelele i Crespo su danas oÄajno odigrali pa bolje da je uveo Damiena Duffa koji Äeka svoju šansu a, boga mi, i u formi je...

Jos kad se sjetim onih prica... Da igramo sa drugom postavom ( ne bas citavom) a ne mozemo meda ni sa prvom ccc.. Koju posluku porati ????????????? Kome ? Cemu Bogu narodu

OÄito da Mata i Danny nisu bili baš raspoloženi. Danny je dao gol, svaka Äast, ali nije imao puno onih svojih prodora i ubaÄaja za Drogbu ili Kežmana... Meireles puno griješi, Lamps onako.. uspori koju akciju.. Makelele i Crespo su danas oÄajno odigrali pa bolje da je uveo Damiena Duffa koji Äeka svoju šansu a, boga mi, i u formi je...

:ph34r: <_<

Ivanović mi je otkinuo 10 godina života s onim poklanjanjem lopta protivniku, šalji je u kukuruze piÄka mu materina Bane!!

A izmjene bože saÄuvaj, idući put nek uvede Evu da igra centarfora.

Ivanović mi je otkinuo 10 godina života s onim poklanjanjem lopta protivniku, šalji je u kukuruze piÄka mu materina Bane!!

Neman rijeÄi za ove poteze...........

ne može ona, doktor je

Mnogo serete oko AVB kako vidim.. Kad smo CITY pobjedili, lik vam legenda?

Nije AVB kriv za X vec odbrana i cech takodje

Mnogo serete oko AVB kako vidim.. Kad smo CITY pobjedili, lik vam legenda? Nije AVB kriv za X vec odbrana i cech takodje

Ja kojemu od svih ovdje AVB najviše ide na jetru, mogu slobodno reć da AVB nije krivac za ovo danas. Dobro, jedan dio krivice je njegov radi izmjena, ali kompletna momÄad je zasrala, Ivanović najviše danas.

Mnogo serete oko AVB kako vidim.. Kad smo CITY pobjedili, lik vam legenda?

Nije AVB kriv za X vec odbrana i cech takodje

Ja od prvog dana govorim da nije dobar trener i da puno luta i stojim iza toga.. city nemoj spominjat tamo nas je srića pomazila neviÄ‘eno, praktiÄki nismo stvorili pravu šansu osim gola raula sve do crvenog... zato ne priÄaj gluposti

ne serem ali nijedan tim ne treba da se podcjeni

Nije ih ni potcjenio ? Barem tako postava je pokazala ili ?

Igraci su ih mozda potcjenili ili ne znam ni ja ko vec..

U

Ja od prvog dana govorim da nije dobar trener i da puno luta i stojim iza toga.. city nemoj spominjat tamo nas je srića pomazila neviÄ‘eno, praktiÄki nismo stvorili pravu šansu osim gola raula sve do crvenog... zato ne priÄaj gluposti

A neka nas je City ubio. Ajde majstore nabroj strasne sanse City-ja 8ne racunaj gol Bale normalno)?

Najbolje bi bilo da admin ovu temu locka.. Sutradan da otvori topic tottenham.. ( Dok se navijaci malo ohlade, mislim na sviju nas )

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.