Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 16 - Wigan Athletic (A) 17.12.2011, 18:30h

Istaknuti odgovori

Wigan odigrao odliÄno tekmu,svaka im Äast na pokazanom,mi smo se branili cijelo fucking vrijeme.

Ko najveće piÄkice smo igrali,a da ne govorim kako su me iznervirale izmjene...

• Odgovori 170
  • Pregledi 18,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jugosloveni....

Medju milion nas prepoznaju...

Nista nam draze, od gledanja u tudje dvoriste, i ispravljanja krivih drina.

Urodjeni kvaliteti:

1. Neogranicena kolicina znanja o svemu sto se na svetu desava;

2. Patolosko odbacivanje svakog misljenja, iole razlicitog od naseg, cak i po cenu da nismo u pravu.

U pobedi svi generali, Boze me sacuvaj......... U porazu...."Svi junaci nikom ponikose"....

Vidimo sebe samo kao pobednike, i iz, samo nama poznatih razloga, ravnamo se i poistovecujemo, samo sa takvima. Pobede svojih idola slavimo i grabimo kao da su nase, nasim znojem i trudom vojevane, a poraze pripisujemo samo njima, upiremo prstom u sve redom, sem u same sebe, naravno, i odricemo se onoga, u sta smo se, ne tako davno kleli i slavili.

Nikome odavde nije stigao plavi koverat, sa pozivom da navija za Celsi. Sami smo birali, sami snosimo odgovornost.

Temeljno sam procitao svaki komentar sa ove teme, i moram reci da sam bukvalno zgranut koliko pojedini korisnici plitko razmisljaju, i koliko nemaju percepcije za sport.

Gledaju ljudi utakmicu iz fotelje, X kilometara daleko od stadiona, i daju sebi za pravo da glume fudbalske strucnjake, i da kritikuju i pljuju one, koji prolivaju znoj da bi ovi "navijaci" imali sta da vide kroz taj televizor.

Odakle vam pravo gospodo ?! Sta ste vi uradili, da pomognete, da se utakmica dobije ?! Kako uopste smete da vredjate nekoga, ko igra pod Plavom zastavom, na grudima nosi znak lava ?! Kad sledeci put posetite kupatilo, setite se ovog teksta, te zastanite malo pred ogledalom, da pogledate sebe. Ali, zagledajte se dobro, pa mi recite, sta su oni postigli u zivotu, a sta vi ?!

Nisam poznat po tome, da javno izlivam bes i nervozu, ali popeli ste mi se na ku*ac vise, svojim neznanjem !

Utakmica protiv Wigana je bila losa, to je ocigledno, i ja se slazem s tim. Pa neka je i AVB pogresio, jer, na greskama se uci... Ili, hocete da kazete da ste vi bezgresni ?!

Bio sam razocaran, cak nisam ni gledao II poluvreme(doduse, tome je konobarica najvise kriva :D). Ali sam spreman da prihvatim cinjenicu, da je vreme promena u klubu doslo, da moji idoli ne mogu vise da pruzaju partije vrhunskog nivoa. Spreman sam da prihvatim, da ta promena nece biti bezbolna, jer nece, da posle lose utakmice ustanem, stegnem zube i kazem "Bice bolje!" Spreman sam da budem uz Celsi, kad je najteze !!!

Tim je na dobrom putu, nove nade pokazuju da su u timu s razlogom, od starih se polako oprastamo.... Pred klubom je svetla buducnost, samo, treba to ispratiti.

Kako moze neko, u ponedeljak, da idealizuje odredjenu grupu ljudi, a da se u subotu po*ere na sve to ?! Sta to govori o njemu, kao osobi ? Ima li to nekog smisla ?

Ljubav prema klubu je jedna, a ljubav prema pobedama sasvim druga stvar....

To, sto vi ocekujete, da svake godine klub osvoji trofej, bez da i sekund razmislite o tome, da li je to moguce, to je samo vasa greska, ne trenera, ne igraca, ne nikog drugog, sao vasa.

Bezbroj puta sam napisao ovde, da se klub voli i postuje zbog svega, za sta se bori, i sta predstavlja, a ne zbog jedne utakmice, jedne sezone, ali kao sto sam u prvom delu teksta pojasnio, nekim ljudima je to patoloski neshvatljivo.

Mislite da je igracima i treneru svejedno, sto rezultat nije bio na nasoj strani ?! Dajte, ko voli da gubi, pred X miliona ociju uprtix u njega ?!

Ma, zasto bi iko od njih morao vama da pricinjava zadovoljstvo ?! Je l vas neko od njih terao, da navijate za njih ?! Zasto uopste navijate za taj klub, ako za njih imate samo pogrdne reci ?!

Oni igraju za sebe, svoj tim i svoj dzep. I igrace svaki put, onoliko, koliko mogu. A vi, gospodo, ako smatrate da mozete bolje, dokazite to, nemojte ovde da lecite komplekse i uvaljujete nekome svoje prazne price.

Kad nadjete odgovore na sva pitanja, nemojte ih ovde pisati, suvisno je... Sami sa sobom rascistite, da li imate pravo sebe nazvati navijacima. Mada, postoji ime, koje vam prilici.... "Internet huligani"

Navikao sam vas da svaki duzi tekst zavrsavam na isti nacin, pa vas ni sad necu razocarati

Ne morate da me volite, niti da se slozite sa mnom, ali su stvari takve, i vase ne slaganje sa mnom, nece nista promeniti...

Majke mi, jednom ću maksuz naletit u Srbiju samo da ovog šaptaÄa naÄ‘em i platim mu piće kod te njegove konobarice. :D

Ja sam, kume, davno odustao od takvih postova jer će sada doći 10-15 ljudi i napisati 'ma bravo majstore, svaka ti dala' a sutra će opet po svom. Hvala Bogu ima ovdje raje s kojom mi je merak popriÄati i radi koje sam tu (registrovan), a da ih nema davno bih napustio ovaj forum. Prepoznat će se oni. ;)

Mislim da je dovoljno se reklo o jucerasnjoj utakmici..

Imamo "navijace" koji su protiv trenera i za. Tako ce uvijek i biti kod nas pa da nas dragi Bog trenira opet bi se naslo izuzetaka ali never mind..

Kad ce se otvoriti tema za sljedece kolo protiv tottenhama?

Tottenham sunderland trenutno 0-0 kraj prvog poluvremena. Nadajmo se da ce tako i ostati :).

Odo sad da gledam City, ne znam ni ja sad koji bi rezultat volio. Dal da nam se arsenal priblizi ili da city pobjegne..

Jugosloveni....

Medju milion nas prepoznaju...

Nista nam draze, od gledanja u tudje dvoriste, i ispravljanja krivih drina.

Urodjeni kvaliteti:

1. Neogranicena kolicina znanja o svemu sto se na svetu desava;

2. Patolosko odbacivanje svakog misljenja, iole razlicitog od naseg, cak i po cenu da nismo u pravu.

U pobedi svi generali, Boze me sacuvaj......... U porazu...."Svi junaci nikom ponikose"....

Vidimo sebe samo kao pobednike, i iz, samo nama poznatih razloga, ravnamo se i poistovecujemo, samo sa takvima. Pobede svojih idola slavimo i grabimo kao da su nase, nasim znojem i trudom vojevane, a poraze pripisujemo samo njima, upiremo prstom u sve redom, sem u same sebe, naravno, i odricemo se onoga, u sta smo se, ne tako davno kleli i slavili.

Nikome odavde nije stigao plavi koverat, sa pozivom da navija za Celsi. Sami smo birali, sami snosimo odgovornost.

Temeljno sam procitao svaki komentar sa ove teme, i moram reci da sam bukvalno zgranut koliko pojedini korisnici plitko razmisljaju, i koliko nemaju percepcije za sport.

Gledaju ljudi utakmicu iz fotelje, X kilometara daleko od stadiona, i daju sebi za pravo da glume fudbalske strucnjake, i da kritikuju i pljuju one, koji prolivaju znoj da bi ovi "navijaci" imali sta da vide kroz taj televizor.

Odakle vam pravo gospodo ?! Sta ste vi uradili, da pomognete, da se utakmica dobije ?! Kako uopste smete da vredjate nekoga, ko igra pod Plavom zastavom, na grudima nosi znak lava ?! Kad sledeci put posetite kupatilo, setite se ovog teksta, te zastanite malo pred ogledalom, da pogledate sebe. Ali, zagledajte se dobro, pa mi recite, sta su oni postigli u zivotu, a sta vi ?!

Nisam poznat po tome, da javno izlivam bes i nervozu, ali popeli ste mi se na ku*ac vise, svojim neznanjem !

Utakmica protiv Wigana je bila losa, to je ocigledno, i ja se slazem s tim. Pa neka je i AVB pogresio, jer, na greskama se uci... Ili, hocete da kazete da ste vi bezgresni ?!

Bio sam razocaran, cak nisam ni gledao II poluvreme(doduse, tome je konobarica najvise kriva :D). Ali sam spreman da prihvatim cinjenicu, da je vreme promena u klubu doslo, da moji idoli ne mogu vise da pruzaju partije vrhunskog nivoa. Spreman sam da prihvatim, da ta promena nece biti bezbolna, jer nece, da posle lose utakmice ustanem, stegnem zube i kazem "Bice bolje!" Spreman sam da budem uz Celsi, kad je najteze !!!

Tim je na dobrom putu, nove nade pokazuju da su u timu s razlogom, od starih se polako oprastamo.... Pred klubom je svetla buducnost, samo, treba to ispratiti.

Kako moze neko, u ponedeljak, da idealizuje odredjenu grupu ljudi, a da se u subotu po*ere na sve to ?! Sta to govori o njemu, kao osobi ? Ima li to nekog smisla ?

Ljubav prema klubu je jedna, a ljubav prema pobedama sasvim druga stvar....

To, sto vi ocekujete, da svake godine klub osvoji trofej, bez da i sekund razmislite o tome, da li je to moguce, to je samo vasa greska, ne trenera, ne igraca, ne nikog drugog, sao vasa.

Bezbroj puta sam napisao ovde, da se klub voli i postuje zbog svega, za sta se bori, i sta predstavlja, a ne zbog jedne utakmice, jedne sezone, ali kao sto sam u prvom delu teksta pojasnio, nekim ljudima je to patoloski neshvatljivo.

Mislite da je igracima i treneru svejedno, sto rezultat nije bio na nasoj strani ?! Dajte, ko voli da gubi, pred X miliona ociju uprtix u njega ?!

Ma, zasto bi iko od njih morao vama da pricinjava zadovoljstvo ?! Je l vas neko od njih terao, da navijate za njih ?! Zasto uopste navijate za taj klub, ako za njih imate samo pogrdne reci ?!

Oni igraju za sebe, svoj tim i svoj dzep. I igrace svaki put, onoliko, koliko mogu. A vi, gospodo, ako smatrate da mozete bolje, dokazite to, nemojte ovde da lecite komplekse i uvaljujete nekome svoje prazne price.

Kad nadjete odgovore na sva pitanja, nemojte ih ovde pisati, suvisno je... Sami sa sobom rascistite, da li imate pravo sebe nazvati navijacima. Mada, postoji ime, koje vam prilici.... "Internet huligani"

Navikao sam vas da svaki duzi tekst zavrsavam na isti nacin, pa vas ni sad necu razocarati

Ne morate da me volite, niti da se slozite sa mnom, ali su stvari takve, i vase ne slaganje sa mnom, nece nista promeniti...

bravo majstore, svaka ti dala

Vidiš ba da može. Džaba si ranije samo huliom AVB, a sad vidiš danisi bio upravu.

IgraÄi su ti koji su zajebali, ali i Andre sa izmjenama.

A ti @ essien5

Miši gdje si bio nakon Valencie, Citya. Sad si našao pametovat...

Uhhhh kako si ti pametan to je ludilo jedno,,,, aj leć kasna je ura

Uhhhh kako si ti pametan to je ludilo jedno,,,, aj leć kasna je ura

Smatram da jesam pametan. A to za ure i da legnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Smatram da jesam pametan. A to za ure i da legnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aj javno napiši imaš li 15 godina??

imam ja 16. godina(jos malo pa 17 xD) !!!

I kakve to veze ima ko ima koliko godina , ako se neki od 20 i kusur ponasaju kao 8-godisnjaci ???

Ma kakvi 15 godina, da mi je dogurat do istih. I frajeru off topic je, nećemo više. Imaju Äike koji kažnjavaju, znaš??

• Autor

Znate šta se meni ne sviÄ‘a. Što ovdje neki dižu Drogbu u nebesa kad odigra odliÄno, a kad odigra loše onda Drogba nije za prve ekipe, star je. Mislim ljudi nekad imate previše opreÄna mišljenja. Stvar je u tome što je Drogba top3 napadaÄa zadnjih 10, ma šta 10, nego 15 godina! Ali Drogba nije svemirac, ima 33 godine i ne može povezati Äetiri fenomenalne utakmice zaredom. To ne može nitko. AVB je pogriješio što nije dao šansu Torresu koji nije na posudbi u nas, nego je plaćen 60 mil eura. Drogbin siromašni performans zadnju utakmicu nije NJEGOVA greška, nego AVB-a koji ne koristi 100% kapacitet naše ekipe. Valjda će to shvatiti, mada je već kasno.

slažem se, previše se tu pljuje chelsea i avb kada se izgube bodovi, a kada su nanizali 3 pobjede sve je bilo fantastÄno, većinu je ponjela jako velika euforija i sada su spušteni opet na zemlju.

promjene se ne događaju preko noći.

• Autor

E sad se možemo u potpunosti okrenuti utakmici protiv Tottenhama. Što je bilo ovdje - bilo je, promjeniti se ne može. Nikome nije legao rezultat, ali mora se ići dalje.

locked.png

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.