Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Autor

Mourinho o Rui Fariu

'On nije jedan od onih kondicijskih trenera koji će tjerati igrače da trče. Također nije jedan od onih trenera koji će igrače nekom univerzalnom pričom motivirati da budu bolji nego što jesu. On radi u miru i tišini, usmjerava svakog igrača pojedinačno. Sa svakim ima posebnu priču i u tome leži bit njegova uspjeha. Sklapa odnose na individualnoj osnovi, nema tu ništa ni podmuklo ni pretenciozno. Ja njegovo mišljenje mogu uvažiti, a ne moram. Ali poštivati ga moram.' 28.09.2013

ng1842893.jpg

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 115,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Autor

0,,10268~9147754,00.jpg

Mick McGiven, glavni klupski skaut

Rođen je 7.2.1951. godine u Newcastleu. Bivši profesionalni nogometaš Sunderlanda i West Ham Uniteda.

1990. godine dolazi u Chelsea kao jedan od trenera rezervi, a prije toga je radio kao uposlenik West Hama. Uz jedan mali prekid -godine provedene u Ipswichu-, čitavu svoju postigračku karijeru proveo je naravno nakon West Hama u Chelseaju.

Danas je član stručnog stožera Plavaca, glavni klupski skaut i čovjek od povjerenja za analize utakmica. Također obnaša funkciju i opozicijskog skauta.

Učestvovao je u razvoju igrača akademije, posebno Johna Terryja.

$(KGrHqFHJ!0FI8-u04OMBSQFhzMh,!~~60_35.J

• Autor

0,,10268~9800857,00.jpg

Paco Biosca, šef klupske medicinske službe

Paco Biosca, sportski liječnik iz Katalonije, Španjolska. Pridružio se Chelseaju u ljeto 2011. godine. Prije toga šest godina je bio glavni klupski liječnik u Šahtaru.

Dolaskom u Chelsea odmah je napredovao, tako je da je postao šef klupske medicinske službe i jedini čovjek iznad naše doktorice Eve Carneiro što se tiče medicinskog osoblja.

Završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Barceloni, gdje je i diplomirao operativnu ortopediju, a 25 godina je radio u lokalnom klubu LFC iz Katalonije.

Slovi za jednog od najboljih sportskih liječnika u Europi, a dugi niz godina bio je na čelu Europske federacije za ortopediju i sportsku traumatologiju. Vrsni je kirurg ortopedskih znanosti, a radio je također u nekoliko bolnica u rodnoj Kataloniji. 1992. godine bio je jedan od glavnih liječnika Olimpijskih igrara u Barceloni.

Ponosni smo što ga imamo u klubu. Jeste da dolazi iz Katalonije, ali je ljudina.

0,,10268~10544505,00.jpg

• 1 mjesec kasnije...

svaka joj čast zbilja :D

ljepotica naša...baš sam ju nekako zavolio...

a ja kad volem to frca kamenje (što bi rekao raka u vratiće se rode) :D

neka samo i dalje ostane na potrebnom nivou i ako Bog da, da doživi i mirovinu kod nas ;)

(pa da vidiš kad se u 69. minuti naguzi na meču pomagajući sa svoje 54 kuke ozljeđenom ramirešovom sinu koji će tada biti centarfor kluba sa bridgea..)

eva je naša keva :sal: keep going mačkoo

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor
Christophe Lollichon intenzivno prati Courtoisa

Christophe Lollichon, Chelsea obranio trener, pozorno prati razvoj Thibaut Courtois posudio od strane Londona do Atletico Madrida.
" Ja mu pošalje video, koji mu pokazati stvari poboljšati dalje " , objasnio je Christophe Lollichon na DH.

article-2358674-1A9B2456000005DC-307_634

" Proces učenja je vrlo brzo, tako da još uvijek možemo govoriti o učenju u njegovom slučaju ... No, moramo se sjetiti da je to još uvijek mladi vratar. On treba, kao što smo svjedoci , Francuzi i dalje pridružio Blues u 2007. Thibaut je prijemčiv. To je vrlo inteligentan, koji želi dosegnuti najvišu razinu, što nije daleko. "

" To je uglavnom u plasman koji sam mu dati savjet. Ali i na očekivanja može učiniti. Da moj ukus, Thibaut igrao malo previše nisko na njegovu dolasku u Madridu. To je evoluirala u pravom smjeru. isto tako raditi na svojoj osjetljivosti u srcu igri. ponekad postoji samo jedna stanica napraviti. Važno je da je uvijek fokusiran ", zaključio Lollichon koji se nada da će raditi brže s # 1 Devils ", jedan od pet najboljih vratara na svijetu , rekao je on. "
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.