6. decembar 2013.12 god. Autor comment_153100 Mourinho o Rui Fariu 'On nije jedan od onih kondicijskih trenera koji će tjerati igrače da trče. Također nije jedan od onih trenera koji će igrače nekom univerzalnom pričom motivirati da budu bolji nego što jesu. On radi u miru i tišini, usmjerava svakog igrača pojedinačno. Sa svakim ima posebnu priču i u tome leži bit njegova uspjeha. Sklapa odnose na individualnoj osnovi, nema tu ništa ni podmuklo ni pretenciozno. Ja njegovo mišljenje mogu uvažiti, a ne moram. Ali poštivati ga moram.' 28.09.2013 Prijavi
6. decembar 2013.12 god. Autor comment_153102 Mick McGiven, glavni klupski skaut Rođen je 7.2.1951. godine u Newcastleu. Bivši profesionalni nogometaš Sunderlanda i West Ham Uniteda. 1990. godine dolazi u Chelsea kao jedan od trenera rezervi, a prije toga je radio kao uposlenik West Hama. Uz jedan mali prekid -godine provedene u Ipswichu-, čitavu svoju postigračku karijeru proveo je naravno nakon West Hama u Chelseaju. Danas je član stručnog stožera Plavaca, glavni klupski skaut i čovjek od povjerenja za analize utakmica. Također obnaša funkciju i opozicijskog skauta. Učestvovao je u razvoju igrača akademije, posebno Johna Terryja. Prijavi
6. decembar 2013.12 god. Autor comment_153103 Paco Biosca, šef klupske medicinske službe Paco Biosca, sportski liječnik iz Katalonije, Španjolska. Pridružio se Chelseaju u ljeto 2011. godine. Prije toga šest godina je bio glavni klupski liječnik u Šahtaru. Dolaskom u Chelsea odmah je napredovao, tako je da je postao šef klupske medicinske službe i jedini čovjek iznad naše doktorice Eve Carneiro što se tiče medicinskog osoblja. Završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Barceloni, gdje je i diplomirao operativnu ortopediju, a 25 godina je radio u lokalnom klubu LFC iz Katalonije. Slovi za jednog od najboljih sportskih liječnika u Europi, a dugi niz godina bio je na čelu Europske federacije za ortopediju i sportsku traumatologiju. Vrsni je kirurg ortopedskih znanosti, a radio je također u nekoliko bolnica u rodnoj Kataloniji. 1992. godine bio je jedan od glavnih liječnika Olimpijskih igrara u Barceloni. Ponosni smo što ga imamo u klubu. Jeste da dolazi iz Katalonije, ali je ljudina. Prijavi
6. decembar 2013.12 god. comment_153121 Mora se dodati da je Paco najzasluzniji sto smo uopste imali stopere za finale Lige Sampiona. Prijavi
13. decembar 2013.12 god. comment_154030 to je ogimi, ne kontam sto svi stavljaju da je ovo jebena eva :S Prijavi
13. decembar 2013.12 god. comment_154033 to je ogimi, ne kontam sto svi stavljaju da je ovo jebena eva :S Jedan biser objavi, drugi samo pokupe bez provjere, bitno da se objavljuje. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160811 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WI1vGq6YfU4 Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160813 To mora da je neki seminar buducim ljudima koji se budu bavili ovim poslom. Bravooo Eva <3 Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160820 svaka joj čast zbilja :D ljepotica naša...baš sam ju nekako zavolio... a ja kad volem to frca kamenje (što bi rekao raka u vratiće se rode) :D neka samo i dalje ostane na potrebnom nivou i ako Bog da, da doživi i mirovinu kod nas ;) (pa da vidiš kad se u 69. minuti naguzi na meču pomagajući sa svoje 54 kuke ozljeđenom ramirešovom sinu koji će tada biti centarfor kluba sa bridgea..) eva je naša keva :sal: keep going mačkoo Prijavi
10. februar 2014.12 god. Autor comment_162855 Ja mislim da se u potpunosti navikla na našeg novog šefa stručnog stožera. Prijavi
10. februar 2014.12 god. Autor comment_162920 jbt ja mislio ovo gif, čekam 2 minuta da krene lol Haha, a izgleda kao gif nekako na prvi pogled. Evo par njenih slika Ostatak slika - O V D J E Prijavi
1. mart 2014.12 god. Autor comment_166178 Christophe Lollichon intenzivno prati Courtoisa Christophe Lollichon, Chelsea obranio trener, pozorno prati razvoj Thibaut Courtois posudio od strane Londona do Atletico Madrida. " Ja mu pošalje video, koji mu pokazati stvari poboljšati dalje " , objasnio je Christophe Lollichon na DH. " Proces učenja je vrlo brzo, tako da još uvijek možemo govoriti o učenju u njegovom slučaju ... No, moramo se sjetiti da je to još uvijek mladi vratar. On treba, kao što smo svjedoci , Francuzi i dalje pridružio Blues u 2007. Thibaut je prijemčiv. To je vrlo inteligentan, koji želi dosegnuti najvišu razinu, što nije daleko. " " To je uglavnom u plasman koji sam mu dati savjet. Ali i na očekivanja može učiniti. Da moj ukus, Thibaut igrao malo previše nisko na njegovu dolasku u Madridu. To je evoluirala u pravom smjeru. isto tako raditi na svojoj osjetljivosti u srcu igri. ponekad postoji samo jedna stanica napraviti. Važno je da je uvijek fokusiran ", zaključio Lollichon koji se nada da će raditi brže s # 1 Devils ", jedan od pet najboljih vratara na svijetu , rekao je on. " Prijavi
1. mart 2014.12 god. Autor comment_166183 Sjajno si to preveo Ma s francuskog preveo google translate jebo ga ja. Još ga nisu usavršili. Prijavi
2. mart 2014.12 god. comment_166208 Ja čitam kontam koji kurac nisam pijan nisam naduvan :O izludi me ovaj Cae ranom zorom Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.