Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Liverpool (H) 29.11.2011

Istaknuti odgovori

joj meni torres opet nije los nista bolje nije odigrao ni lukaku ni malouda niti oni sto su ulazili u drugom poluvremenu,,jbt kod nas veznjaci nemaju kreativnosti neznaju dati zadnji pas treba nam hamsik modricc :((((((((((((

• Odgovori 159
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

i nista ovdje avb nije kriv sve su krivi matori igraciii alex bosingva malouda anelka drogba sve to treba prodati djaba im dajemo plate :@

slazem se s onim sta je dubrovcanin gore navea i moram dodat da chelsea-u nije da igra ka barca već da budu jaki u uduelima brzi u kontrama i visoki u nabacajima. dolaskom Boasa to se promjenilo. tako je scolri radia barcelonu od nas pa sta je na kraju bilo. dosa hiddink stavia svoju taktiku i igrali smo dobro dosa ancelloti stavia talijansku taktiku i opet dobro, osim sta se dogodia onaj pad( ne znam zbog cega) inace NE VALJA CHELSEU NAMETAT BARCELLONIN STIL IGRE:

Sramota, ovo je čista sramota!!!

Prvo poluvrijeme čista uspavanka, i sa jedne i sa druge strane, osim onih prilika Lukakua i penala kojeg fula Carroll, i zbog toga trebam pohvaliti Turnbulla koji je danas odličan bio, nije kriv niti za jedan gol, a skidao je što je mogao.

Bosingwa, jedino dobro po meni što je uradio je onaj centaršut pred kraj prvog poluvremena kada je Lukaku dobro skočio ali fulio.

Alex katastrofa, kritična reakcija kod penala.

Luiz solidan, kao i obično odlična izlijetanja u protivničke prostore.

Bertrand i Oriol Romeu danas fantastični. Odlično su odradili sve svoje zadatke, jedine svijetle tačke današnje utakmice (u našoj ekipi) i ono što raduje je to da smo možemo pouzdati u njih u budućnosti.

McEachran se povrijedio :(, ali ni to tada nije pokazao nešto posebno. Lamps :o Slabo, stvarno ne mogu da vjerujem da Lamps svaku loptu koju primi mora dići u vazduh :(

Lukaku, Torres i Malouda.... tuga i jad...

Neki kažu da se nisu iznervirali. E brate ja jesam i to žestoko, iako je ovo Carling Cup. Pa ne bi mi bilo krivo da smo gurnuli još barem 1-2 mladih igrača (Kane i Lalkovič npr.), na klupu i dati im malo da se proigraju barem 15-ak minuta. Da je to uradio ne bi mi bilo nimalo krivo, ali ovako :( :(

koji jebeni očaj od chelseaja, na što je spao, da se gube utakmice na bridgeu kad ko hoće, dođe jebeni arsenal i zabije 5 komada, o čemu pričamo,,,

a danas evo kelly, aloooooooo eeeeeee kelly, jebem ti pleme, čuj kelly, o slatki Isuse :unsure:

nemam riječi za suvisli komentar, ali morao sam negdje iznijeti očaj. pardon na psovkama.

Onaj pogled ko Sheldon Cooper iz TBBT-a hahahahah

ismijavate ga, a ja pod njim pamtim i lijepe dane, Moskvu prvenstveno..barem je igra ličila na nešto

Na ovom prijelaznom roku prodati: Mikel,Malouda,Alex,Ferreira,Anelka,Kalou,Ramires(mozda jer u 10 utakmica 2 odigra kako treba).Kupiti nekoga na mjesto Essiena ili ostaviti Romeu-a,dovesti jos 1 napadaca i cekati godinu dana da se to sve uigra i tek tada mozemo ocekivati rezultate na koje smo navikli. PS:I naravno vratiti Hiddinka :)

hahahahahahahahahahahahhahaaa prodas pola tima i dovedes dvojicu..... uz to Ramiresa bi prodao, od svih tu igraca i ostalih igraca poslije Mata i Sturridgea najbolje igra...

sa svakim golom koji Aguero da meni dodje da se ranim sto ga nismo kupili...

jbga takva nam je uprava i takvi su nam ljudi u klubu... Ja ne znam ko dovodio ove nase igrace ali ko god je zaduzen za to svoj posao radi vrlo lose...

Ja opet kazem da nisam zadovoljan onim sto rade ljudi u klubu, ne samo trener nego ljudi koji razmatraju dovodjenje igraca i razvijanju tima...

vjeruj, i ja bih se sad ranio, jer smo godinama zeljeli i ocekivali tog igraca i na kraju ga olako pustimo, ali nije on jedini kojeg tako lahko pustamo rivalima...

hahahahahahahahahahahahhahaaa prodas pola tima i dovedes dvojicu..... uz to Ramiresa bi prodao, od svih tu igraca i ostalih igraca poslije Mata i Sturridgea najbolje igra...

jbga takva nam je uprava i takvi su nam ljudi u klubu... Ja ne znam ko dovodio ove nase igrace ali ko god je zaduzen za to svoj posao radi vrlo lose...

Ja opet kazem da nisam zadovoljan onim sto rade ljudi u klubu, ne samo trener nego ljudi koji razmatraju dovodjenje igraca i razvijanju tima...

vjeruj, i ja bih se sad ranio, jer smo godinama zeljeli i ocekivali tog igraca i na kraju ga olako pustimo, ali nije on jedini kojeg tako lahko pustamo rivalima...

Vec sam objasnio ovaj komentar malo iznad tako da mi je u ovom ocaju mrsko dva puta ponavljati jednu te istu stvar :).

• Autor

Momci, jedan moj savjet za sve vas.

U petak navečer izađite van, dobro se napijte, nauživajte se do mile volje i ne dolazite doma prije 4 ujutro. Prespavat ćete utakmicu i uštedit si tonu živaca. ;)

Momci, jedan moj savjet za sve vas.

U petak navečer izađite van, dobro se napijte, nauživajte se do mile volje i ne dolazite doma prije 4 ujutro. Prespavat ćete utakmicu i uštedit si tonu živaca. ;)

Ja ću učiti cijelu noć kako bih prespavao tekmu :D

Vec sam objasnio ovaj komentar malo iznad tako da mi je u ovom ocaju mrsko dva puta ponavljati jednu te istu stvar :).

pa de mi reci zamjene tim igracima, ko da sjedi na klupi, ko ce ti igrati ako se neko porvrijedi, dobije suspenziju.,.. za svakog prodatog moras jednog i kupiti a ne da vadis igrace iz rezerve da igraju...

Šalje mi jaran koji navija za ManU poruku:

'Jebo ja svoju Senku ako ste vi normalni. Pobjeđuju vas igrači koji su na PESu lošiji od onih ćelavih. Navratiš li sutra kod nas, gotov si.'

Pa vi vidite sa čim se ja trebam suočiti. Teško je biti Plavac. :(

Mi bez Mate i Sturridgea kur*u ne valjamo kolko vidim, kad oni zaigraju dobro i ako veza (Lampard/Meireles) igraju dobro neće biti toliko problema... nisam gledao tekmu ap ne mogu suditi, po komentrima zvuči kao da su svi samo šetali po terenu, samo tu i tamo podigli glave da se ne zabiju jedni u druge...

pa de mi reci zamjene tim igracima, ko da sjedi na klupi, ko ce ti igrati ako se neko porvrijedi, dobije suspenziju.,.. za svakog prodatog moras jednog i kupiti a ne da vadis igrace iz rezerve da igraju...

Na mjestu Mikela imamo Romeu-a,na mjestu Ferriere imamo Ivanovica i Bosingwu + Luiz koji moze igrati na toj poziciji.Sto se tice napadaca treba probati nagovoriti Drogbu da ostane te naravno treba racunati na Piazona(koji je koliko ja znam AM i veoma je ofanzivan kada treba povuci loptu) i ne treba zaboraviti Lukaku-a koji do sada nije mnogo pokazao ali ipak kada uzmemo u obzir da je tek od ove sezone kod nas i da je veoma mlad od njega se moze puno toga ocekivati.Jedini problem bi bio naci adekvatnu zamjenu za Alexa,igraca koji ima potencijala ali igraca koji mora biti svjestan da ce 80% vremena provesti na klupi dok se ne dokaze.

Momci, jedan moj savjet za sve vas. U petak navečer izađite van, dobro se napijte, nauživajte se do mile volje i ne dolazite doma prije 4 ujutro. Prespavat ćete utakmicu i uštedit si tonu živaca. ;)

ma nemaju ljudi toliko para za opijanje koliko chelsea može sramotnih utakmica odigrati.

Da vas malo obradujem, biće kolumna u četvrtak. :D

piši brate odma jednu i za nedjelju jer čisto sumnjam da će itko biti boljeg raspoloženja nakon masakra koji će napraviti svrake u subotu, a bojim se i valencija u utorak :mellow:

piši brate odma jednu i za nedjelju jer čisto sumnjam da će itko biti boljeg raspoloženja nakon masakra koji će napraviti svrake u subotu, a bojim se i valencija u utorak :mellow:

Nesluti , bola :( :(

Šalje mi jaran koji navija za ManU poruku:

'Jebo ja svoju Senku ako ste vi normalni. Pobjeđuju vas igrači koji su na PESu lošiji od onih ćelavih. Navratiš li sutra kod nas, gotov si.'

Pa vi vidite sa čim se ja trebam suočiti. Teško je biti Plavac. :(

hahaha :lol: :lol: :lol: I meni sutra valja ubijediti raju da je ovo onaj nebitni Mickey Mouse kup u Engleskoj :( :(

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.