Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Liverpool (H) 29.11.2011

Istaknuti odgovori

• Odgovori 159
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Joj jest mi zao sto se Josh povrijedi, bas ga nece nesto. :(

Alex, Luiz i Bertrand imaju zute, to mi se nikako ne svidja. Jesu ove utakmice sa Liverpoolom patnja za gledanje, uvijek dodju i parkiraju autobus.

Igrac utakmice pripiti Turnbull.

Prvo poluvrijeme onak, bez nekih prilika, Torresa nezz da li je kamera uopste ufatila a kamoli kontakt koji sa loptom, Lukaku se trudi ali na krilu ne moze nista, Bertrand odlican i vidi se uz ukazanu priliku u buducnosti da ce dostjno zamjeniti Colea, Romeu najbolji na sredini definitivno, smirenost nevjerovatna, pasovi tacni skoro perfekcija, steta za Josha sto se povredi

Polako ali sigurno ce ovaj avb veliki strateg napravit niti prosjecnu ekipu koja ce na svakom gostovanju imat velikih problema... Igra nema ni glavu ni rep to je totalna katastrofa... Neka još neko napiše da je torres ili drogba van forme, ni messi ne bi bija u formi da igra sa ovim panjevima u veznom redu....

A u pm onaj Torres najlošiji veceras, momak koji kosta 50 mil. cuva loptu u svom posjedu pola sekunde i odma je gubi, ljudi to se nije desilo samo jednom nego 5-6 puta u ovoj utakmici, Torres x0, on je žalost ...

Josh tanak vala tanak, pinokio, štrkljav nikakav, malo ga dirno povrijedio se, nek ide jest pure...

Romeu pokazao Mikelu da je zasigurno veca klasa od njega, nije imao niti jedne greškice ...

U nastavku cemo vidjeti kako ce se radnja zavrsiti, nadam se pobijedi ;)

pa vecinom mladi igraju netreba se brinutaaa druga je ovo ekipa.. s terrijem,ivanovicem,sturridgem,matomm,jos essienn kad se vrati to ce biti nesto jos ak dovedemo hamsika dao goo covjek juventusu ::) jaki smo ma najjacii,,:)

Žalosno, teško za gledati, muka živa...Prebacim na City i mi u odnosu na njih izgledamo ko usporeni snimak. :rolleyes:

Moram pohvaliti u prvom poluvremenu jednog mastera na golu, Äika Ross imaš piće od mene samo nemoj zajebati do kraja. :D Bertrand isto tako solidan, Ävrst, neprelazan, vidi se da je jak igraÄ. Lukaku ima ogromnu želju i stvarno mi je krivo što mu ona glavom nije ušla.Šta reći za igru Oriola ? B)

Ipak par igraÄa nam guše ove ostale i dobro usporavaju igru. Na prvom mjestu je Malouda. Stekao sam dojam kao da ovi momci ne smiju napraviti trk s loptom, napad a da njemu ne dadnu loptu. A ovaj ko po obiÄaju pegla je jedno 4 sata i onda se zabije u tri igraÄa. I zamalo da mu se odbije jednom za gol. Ma tragikomedija ! <_< :lol:

Joj opet izgubit od ovog usranog Liverpool-a...

Nema se smisla nervirati. Treba se nadati promjeni trenera i dovoÄ‘enju nekog ko zna motivirati igraÄe - ovo je sramota!!!

Bar smo osvojili pripremni turnir.

Treba i ovo prozivljavati, nije lako.

Ovakva nas buducnost ceka:

Poraz u kupu(koji je vec ocigledan),

Ispadanje iz Lige Prvaka,odlazak u Europa Ligu i ispadanje u osmini/cetvrtini finala,

EPL zavrsavamo na 6. poziciji,AVB dobija otkaz i onda sve opet u krug...

Tek sada znam kako je bilo navijacima Livepoola i Arsenala :angry: .

ovo je orevise

sramota me je stvarno prvo ovog AVB pa Torresa i onda cijele ekipe -.-

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.