Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Liverpool (H) 29.11.2011

Istaknuti odgovori

zbog promjene trenera svake sezone smo dosli do ovde gdje smo sad...

Ne slažem se, sjeti se odlaska Scolaria i dolaska Hiddinka :) Promjena trenra je šok za ekipu a to nama baš sad i treba po meni naravno. :)

• Odgovori 159
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kad su oni nama dali 2 gola za 5 min. mozemo i mi njima 2 za 10 min.

NOOOO SURRENDERRRR !!!

Vecu glupost odavno nisam cuo(no offence).

S ovom ekipom niko nista ne moze uciniti! Ne moze trener trcati za njih i boriti se. Da svi igraju kao Bertrand, Romeu i Lukaku to bi bilo odlicno (govorim da vecerasnju postavu). Alex se samo udebljao, sarme cine svoje. Boli njega ona stvar za sve. Anelka lelemud, Ramires panicar, gdje ce on nositi vezni, dobar samo protiv fenjerasa. Lampard spor, Malouda je Malouda i to je najgore poredjenje za njega. Torres izgubljen slucaj, to je to sto se tice ove vecerasnje postave.

Nadam se da je Roman zaronio u svoj sef i da cupa pare za januar.

Sta je ono Anelka profulao ?

MAlouda precku , penal cisti nije sviran , gdje ces dalje kad je Turnbull igrac utakmice ??? :P

Kakvi levati od igraca nam cijepaju mreze, nema taktike u nasoj ekipi, nemamo stila.......AVB mora da preuzme odgovornst na sebe.

A pogledaj i negativnu stranu toga smjena Moua zato sto nije osvojio LS i pa mogu reci da je greska bila i smjena Ancelotija

Za Ancelottija se slažem pošto sa njim u LP ne bi mogli ništa, a mene nakon one kraÄ‘e protiv balerina iz Barcelone za istu zabole prkno :) A otpuštanje Special one je bila najveća glupost ikad kako mi se Äini :)

btw nije mi jasno zašto ljudi i dalje brane AVB i govore da su igraÄi krivi za sve - pa ko je odgovoran za motivaciju istih?

Chelsea-evu igru opisuje 1 rijec :

SRAMOTNO !!!

Ako budemo ovako igrali protiv Valencije izgubit cemo 1:4 i taj go ako damo trebamo se sutat u guzicu !

Za Ancelottija se slažem pošto sa njim u LP ne bi mogli ništa, a mene nakon one kraÄ‘e protiv balerina iz Barcelone za istu zabole prkno :) A otpuštanje Special one je bila najveća glupost ikad kako mi se Äini :)

btw nije mi jasno zašto ljudi i dalje brane AVB i govore da su igraÄi krivi za sve - pa ko je odgovoran za motivaciju istih?

Ma mozes ti motivisati koliko hoces kad Malouda ne moze bolje od ovoga igrati i on ce i dalje ici medju 3 protivnicka igraca, Lampard koliko god motivisan bio, godine ga uhvatile, spor je. Anelka svi znamo, nikad se nije vezao za klub tako da s njim nema motivacije, Alexa mozes motivisati ali on je i dalje prespor i debeo, s Torresom ne znam ni sta ciniti vise, ali u svakoj ekipi kada ti je veza ocaj ni napad nije nesto bolji. Ramires panicar teski, limitian igrac, takav rodjen kao i spori Mikel. Ako malo dalje zavirimo, oh pa tu je kalou, sta to on super motivisan moze? Nista. Mi jednostavno moramo shvatiti da mi nemamo klasne igrace kao nekada.

Bertrand je odigrao za 10, Romeu odlican takodjer, jedan od najboljih igraca u timu kad god je igrao, Torres u drugom poluvremenu se kao malo probudio ali opet blijedo, Alexa se rijesit do ljeta, necu da ga vidim u junu u Chelsea, igra blijeda ali nije mi krivo zbog izgubljene utakmice jer me ovaj kup ne zanima, za par dana se izvlace parovi za FA kup i nadam se da ce tu Chelsea dobiti nekog nizeligasa i lagani prolaz do narednog kola, taj kup je kako stvari stoje jedino sto Chelsea moze osvojiti ove sezone, ali i to uz dosta srece

Na ovom prijelaznom roku prodati:

Mikel,Malouda,Alex,Ferreira,Anelka,Kalou,Ramires(mozda jer u 10 utakmica 2 odigra kako treba).Kupiti nekoga na mjesto Essiena ili ostaviti Romeu-a,dovesti jos 1 napadaca i cekati godinu dana da se to sve uigra i tek tada mozemo ocekivati rezultate na koje smo navikli.

PS:I naravno vratiti Hiddinka :)

Mikel,Malouda,Alex,Ferreira,Anelka,Kalou,Ramires(mozda jer u 10 utakmica 2 odigra kako treba).Kupiti nekoga na mjesto Essiena ili ostaviti Romeu-a,dovesti jos 1 napadaca i cekati godinu dana da se to sve uigra i tek tada mozemo ocekivati rezultate na koje smo navikli.

Ramiresa prodati ti mene zezas ?!

Ramiresa prodati ti mene zezas ?!

Posto sam znao da ce biti ovakvih komentara zbog toga sam stavio ovo MOZDA,a to mozda podrazumijeva 70% sansi da ostane a 30% da ode :).

Za motivaciju aj ok,ali pogledaj ti njih zabole ih uvo za sve truntavi i vuku se po onom terenu ko babe (Anelka,Maluda,Alex)

dok sa druge strane gledam ove mlade momke kako ginu to nama treba svjeza krv da nas malo pokrene....

PS:I naravno vratiti Hiddinka :)

Kada bude najgusce i kada najvise igraca treba ti bi prodao 7 igraca i doveo 2?

Bertrand je odigrao za 10, Romeu odlican takodjer, jedan od najboljih igraca u timu kad god je igrao, Torres u drugom poluvremenu se kao malo probudio ali opet blijedo, Alexa se rijesit do ljeta, necu da ga vidim u junu u Chelsea, igra blijeda ali nije mi krivo zbog izgubljene utakmice jer me ovaj kup ne zanima, za par dana se izvlace parovi za FA kup i nadam se da ce tu Chelsea dobiti nekog nizeligasa i lagani prolaz do narednog kola, taj kup je kako stvari stoje jedino sto Chelsea moze osvojiti ove sezone, ali i to uz dosta srece

sta se mene tiÄe nema veze za ovaj kup, ali prikazano je loše i to zabrinjava. Bojim se da boas jedino moze naguzit momcadi ispod 8 mjesta a ovo vece je za njega prevelik zalogaj, jer kad god igramo protiv velikih mi igramo, držimo balun pa odjedanput protivnik da gol i tako opet.cini mi se da ce nam BOG trebat pomoć da izdržimo prosinac

Današnji nastup je šamar svim ljudima koji vole ovaj klub. Sramotno, užasno, ne znam više ni šta bih napisao. :mellow:

Od igraÄa pa do trenera i struÄnog štaba, svi su danas osramotili Chelsea Football Club. I nije to samo Carling Cup, nije to obiÄan poraz. Andre vjerovatno ima dvije utakmice u kojima mu visi posao: Newcastle i Valencia. -_-

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.