Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Liverpool (H) 29.11.2011

Istaknuti odgovori

Nek odigra Josh 90 minuta i ja sam sretan, taman 5-0 popušili..

Ako Josh bude igrao i 5-0 popušimo, budi siguran Josha više nikad neće vidjeti na travnjaku xD Nego nek on igra i mi fino da pobjedimo - to bih ja volio.

• Odgovori 159
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Ako Josh bude igrao i 5-0 popušimo, budi siguran Josha više nikad neće vidjeti na travnjaku xD Nego nek on igra i mi fino da pobjedimo - to bih ja volio.

On će nas sutra sve impresionirat, siguran sam, sad mi pobijedili ili izgubili, neće nikoga razoÄarat vjeruj mi ;) Vjerujem u njega, i vjerujem da će sutra zaraditi mjesto u prvih 11.

Ako Romeu ponovi igre protiv Evertona i Wolvesa a mali Josh se oslobodi, onda ne bi trebalo biti problema. Mozda ovakav vezni izleti:

..................Romeu....................

...Ramires.............McEachran..

Romeu i Josh tehnicki savrseno potkovani, razmisljaju brzo + borbeni i brzi Ramires i protok lopte bi trebao biti brzi. Uglavnom, gore od one partije protiv Leverkusena ne moze, sto se veznog tice. Samo da se Josh oslobodi i pokaze svoj "bezobrazluk" u napadu. Volio bih da svoju vecerasnju nadam se sjajnu partiju, krunise asistencijom. ;)

Jedini problem je sto igraci Liverpoola pucaju od samopouzdanja trenutno a nasima bas to fali. Ali valjda ce nekako veceras proci nasi, ne zanima me kako, samo da prodjemo.

Chelsea veceras u sljedecem sastavu:

-------Malouda---Lukaku---Kalou-------

-------Mikel--Romeu--McEachran-----

--Bertrand--Ivanovic--Alex--Bosingwa--

------------------- Cech---------------------

Ovako je barem najavljeno :D

Ja zadovoljan, mada bi Anelku prije Kaloua ali neka, nek i on pokaze malo majstorije protiv Liverpoola :)

• Autor

Mikel i Romeu skupa.. ako ce Kalou igrat desno krilo to bi bila neka verzija 4-2-3-1 formacije...valjda je to to, inače sam zadovoljan, samo me Äudi da nema Anelke, jako malo igra u zadnje vrijeme.

Nadam se dobroj igri, većoj minutaži klinaca i golu Torresa svome bivšem klubu. I pobjedi naravno. Opet ne mogu gledat utakmicu jer je mjesec na izmaku a ja potrošio promet, ubija me to -.- up Blues

bolje bi bilo u napadu sa kalouom anelkom i lukakuom, da se malouda ne umara za ligu.

Imali neko link da pratim , nesto kao sto je dao Wisey ono kao TV ?

a ako nema opet moram se ebavat oko Streamova

Nadam se da ce momci dobro odigrati a prije svega ocekujem Turnbulla na visini zadatka jer najvise ce od njega zavisiti... Ako on bude dobro branio, mozemo se nadati pobjedi... Mozda bih volio vidjeti Ramiresa umjesto Mikela jer Mikel na toj poziciji sto igra sumnjam da nesto moze postici jer je usporen... A mozda da Romeu i Mikel zamjene pozicije? Romeu je dosta brzi i bolje barata loptom, dva tri dodira slicno kao Josh i predaja, mozda bi to bolje funlcionisalo na sredini... Ocekujem napadace da budu rastrcani i urade dosta posla na sredini terena...

Turnbull brani znaci barem jedan gol u mrezi Chelsea, da li se sada zna 100% sastav ili mozda bude opet kakve promjene, kao Torres od prve :D

• Autor

Nadam se da ce momci dobro odigrati a prije svega ocekujem Turnbulla na visini zadatka jer najvise ce od njega zavisiti... Ako on bude dobro branio, mozemo se nadati pobjedi... Mozda bih volio vidjeti Ramiresa umjesto Mikela jer Mikel na toj poziciji sto igra sumnjam da nesto moze postici jer je usporen... A mozda da Romeu i Mikel zamjene pozicije? Romeu je dosta brzi i bolje barata loptom, dva tri dodira slicno kao Josh i predaja, mozda bi to bolje funlcionisalo na sredini... Ocekujem napadace da budu rastrcani i urade dosta posla na sredini terena...

Ma ne igra se 4-3-3 nego 4-2-3-1

Turnbull

Bosingwa Ivanovic Alex Bertrand

Romeu Mikel

Kalou Josh Malouda

Lukaku

postava je ovakva

Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:

22 Ross Turnbull

17 Jose Bosingwa

33 Alex

4 David Luiz

34 Ryan Bertrand

20 Josh McEachran

6 Oriol Romeu

8 Frank Lampard ©

18 Romelu Lukaku

9 Fernando Torres

15 Florent Malouda

Subs: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 2 Branislav Ivanovic, 7 Ramires, 10 Juan Mata, 21 Salomon Kalou, 39 Nicolas Anelka.

Sto znaci da ce Torres biti na krilu

Jok, Lukaku.

Mene strah Rossa i njegove žute minute. Nadam se dobroj tekmi, al stvarno ne želim još jedan poraz od smrdljivih scousera.

Joj mene brine Turnbull. Ono sto nam svakako nije potrebno je neki glupi gol a Turnbull idealan za tako nesto. Valjda ce sreca biti uz nas veceras!

Opet glup potez stavljanje Lukakua na krilo, ni Torres nije bas za krilo ali je mnogo bolje rjesenje na toj poziciji od Lukakua

Totalno mi se sviđa postava večeras, uglavnom svi mladi koji trebaju igrati igraju, nadam se da će se odužiti Boasu pobjedom iako nikada protiv Liverpoola nije lako.

Idemo Chelsea!!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.