Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Liverpool (H) 29.11.2011

Istaknuti odgovori

• Autor

Prvo Villas-Boas, ja prosto ne vjerujem da je čovjek miran cijelu utakmicu i ima istu facu, hebote bog deri se na njih, motiviraj ih malo, koji ti je đavo, neki ljudi jednostavno nisu stvoreni da budu glavni treneri...ili jesi ili nisi.

Turnbull danas ok, ali obrana...ono je katastrofa...Bosingwa osim par grešaka i nije bio tako loš, Alex simbol rupe u obrani, Luiz mi se zgadio nakon onoga na pocetku, onakvo sto se moze vidjeti samo od foliranata iz Barcelone...zabij taj gol, fermaj glumit. Bertrand među rijetkima dobar danas, ali kad nama MARTIN KELLY ZABIJE GOL, ČOVJEK NE MOŽE IGRATI U PRVIH 11 ŠIROKOG BRIJEGA, A NE LIVERPOOLA.

Veza opet bez ideje i bilo kakve motivacije...Josh se povrijedio, što je tu je, dobro je odigro što je bio u igri. Romeu svaka čast.

Napad katastrofa, Malouda krava via djetelina, Lukaku ko da ne zna hodat putem, ne može kontrolirat vlastite noge, Torres - nije mi jasno kako čovjek s onom facom može biti sportaš, on u faci izgleda ko penzioner u šetnji, Anelka loš.

Kompletna ekipa izgleda kao da hodaju terenom pognute glave i kao da ne mare za ništa, njima treba odličan motivator i taktičar.

Ovo je sramota i ovo nije Chelsea, ova momčad možda nije uvijek bila u vrhu ali nikad nije hodala pognutih glava, ja želim gledati Chelsea, ponosan i borben, pa makar gubili svaku utakmicu, želim vidjeti žar za igrom, ljubav prema klubu, trud, borbu i majicu natopljenu znojem. Tko to ne može pružiti ovom klubu, nek pakuje kofere.

• Odgovori 159
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A jbg , yebo Carling Cup , sad se mozemo na Ligu i ligu prvaka okrenuti ..

Sramotna je igra bila , to nije normalno , SRAMOTA velika ! ..

Prodati u januaru - Kalou-a , Maloudu , Anelku .

A dovesti nekoliko novih igraca - jednog u odbrani , kreativca - tipa Modric .. ;)

Sve u svemu COME ON CHELSEA ! - zna li iko jel igramo u subotu u 13:45 ili ? protiv Newcastle .

Kada bude najgusce i kada najvise igraca treba ti bi prodao 7 igraca i doveo 2?

Od tih 7 igraca 2 igraju prvu postavu pa skontaj zasto bi doveo bas 2 igraca(kada sam govorio o dovodjenju igraca nabrajao sam samo moguca pojacanja za prvu postavu).

Nisam gledao utakmicu jer me internet zezao. Uglavnom, pratio sam sve preko live komentara na eurosportu.

Htio sam reći da nam se smiju Liverpoolovci, Arsenalovci, Unitedovci, uskoro će i Cityjevci, a ne bojim se da će i Tottenhamovci.

Priče o tome da AVB-u treba dati vremena više ne shvatam toliko ozbiljno, jer ako ćemo sezonu završiti na desetom mjestu da bi naredne godine preskočili Ligu Prvaka i borili se samo za Premiership ja ne pristajem na to.

Mnogi će reći da smo izveli mlade igrače i da ne treba uzimati za zlo ovaj poraz, ali on je došao kao kec na deset da izgubimo samopouzdanje pred Newcastle i City. Zanima me reakcija Boasa, a ne sumnjam da će ponovo reći kako nismo imali sreće i tako to.

Ne znam za vas, ali ovakav Chelsea ja ne želim gledati jer ovakav Chelsea nije viđen već 8 godina.

• Autor

A jbg , yebo Carling Cup , sad se mozemo na Ligu i ligu prvaka okrenuti .. Sramotna je igra bila , to nije normalno , SRAMOTA velika ! .. Prodati u januaru - Kalou-a , Maloudu , Anelku . A dovesti nekoliko novih igraca - jednog u odbrani , kreativca - tipa Modric .. ;) Sve u svemu COME ON CHELSEA ! - zna li iko jel igramo u subotu u 13:45 ili ? protiv Newcastle .

Točno, u 13.45 u subotu, strah me uopće pomislit šta će to bit.

• Autor

Nisam gledao utakmicu jer me internet zezao. Uglavnom, pratio sam sve preko live komentara na eurosportu. Htio sam reći da nam se smiju Liverpoolovci, Arsenalovci, Unitedovci, uskoro će i Cityjevci, a ne bojim se da će i Tottenhamovci. Priče o tome da AVB-u treba dati vremena više ne shvatam toliko ozbiljno, jer ako ćemo sezonu završiti na desetom mjestu da bi naredne godine preskočili Ligu Prvaka i borili se samo za Premiership ja ne pristajem na to. Mnogi će reći da smo izveli mlade igrače i da ne treba uzimati za zlo ovaj poraz, ali on je došao kao kec na deset da izgubimo samopouzdanje pred Newcastle i City. Zanima me reakcija Boasa, a ne sumnjam da će ponovo reći kako nismo imali sreće i tako to. Ne znam za vas, ali ovakav Chelsea ja ne želim gledati jer ovakav Chelsea nije viđen već 8 godina.

Ovakav Chelsea nije viđen duže od 8 godina, ponovit ću svoj komentar.

Ovo je sramota i ovo nije Chelsea, ova momčad možda nije uvijek bila u vrhu ali nikad nije hodala pognutih glava, ja želim gledati Chelsea, ponosan i borben, pa makar gubili svaku utakmicu, želim vidjeti žar za igrom, ljubav prema klubu, trud, borbu i majicu natopljenu znojem. Tko to ne može pružiti ovom klubu, nek pakuje kofere.

Pustiti Mamića u svlačionicu da im jebe sve po spisku. :D

Nego, Anelka koji češe jaja već jedno finih 6-7 mjeseci ulazi u igru mjesto još jednog balvana Maloude (koji je btw zamalo zabio go :o ), eh tad sam se predao. -_-

PS. bogami ona Whisperova priča o prodaji Torresa i uzimanja nekih para mi se čini primamljivom poslije ovakvih partija

Ma jednostavno navikli smo na ovo ,A ovo je nedopustivo za CHELSEA !

ali ovaj Carling Cup je u rangu BiH 3. lige JUG . A to nas netreba zanimati , ali ova BEZIDEJNA igra nas zabrinjava.

Samo neka admin promjeni satnicu utakmice u Subotu , jer pise na rasporedu da igramo u 16:00 <_<

Newcastle - Chelsea 13:45

Točno, u 13.45 u subotu, strah me uopće pomislit šta će to bit.

a ako bude ka zadnji put kad smo igrali u 13 :45 ne gine nam poraz (posta sam veoma skeptičan u vezi termina)

TAKO JE!!!! :)

Za subotu ću morati početi piti jako rano ako je utakmica u 13:45 jer trezan to ne želim gledati :)))

AVB-u najvise smetaju njegove godine jer sa tim godinama ne mozete imati autoritet u jednoj ovakvoj ekipi.Mi se pitamo zasto smo najvise uspjeha postigli dok su nam na klupi sjedili Mourinho,Hiddink i Grant.Odgovor je vrlo jednostavan,AUTORITET! Kod ovih trenera kada izgubite utakmicu/odigrate lose ne provedete se bas dobro u svlacionici(citaj trener vam _ebe sve po spisku)tako da nam je sada Hiddink potreban kao budali samar.

bas bi volio da neko postavi anketu da li bi htjeli da mijenjamo Torresa za Cavanija i Hamsika i da doplatimo jos 50 M

Ja bi Torresa mjenjao za gajbu piva :) jebeš 50 milja samo da ga se riješimo :)

Ma Torresa prodati u bijelo roblje, barem će tu netko dati pare za njega...Romane znam da možeš :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ako to itko može, može Roman :)

Mi se pitamo zasto smo najvise uspjeha postigli dok su nam na klupi sjedili Mourinho,Hiddink i Grant.Odgovor je vrlo jednostavan,AUTORITET!

Taj je baš imao autoritet. :lol: :rolleyes:

Daj reLo nosi ovu sliku na početnoj sa debilnom facom Maxija i kretena Bellamya, dosta mi ih je bilo gledati u toku prijenosa.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.