Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 05: Liverpool (H) 29.11.2011

Istaknuti odgovori

Na zimu - APSOLUTNA RASPRODAJA I KUPOVINA NOVIH IGRAČA, ljeto se ne može čekati, jer ovo je očajno. Ostaviti Matu, Sturridgea, Davida Luiza, Bertranda (koji je bio naš najbolji igrač večeras), Ramiresa, McEachrana, Romeua, Terryja, Ivanovića i Colea. A Lampsa na klupu, ostalo sve prodati. Radikalni trenuci zahtjevaju radikalne stvari. Ako je Roman u 2-3 godine mogao dovesti 50 igrača u CFC može vala i u jednom roku dovesti 5-6 barem, a toliko nam treba minimalno.

• Odgovori 159
  • Pregledi 16,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sta reci da se vec nije reklo.:/

Dok sam gledao ovu utakmicu vcrs skoro pa mi se plakalo iz vise razloga.

Prvi je taj da cemo uvijek imati promasaje u ekipi poput Shevchenka i Torresa dok god Roman bude uzimao igrace koji se njemu svidjaju a nikako ne pasu u igru chelsija.

Da pojasnim neke stvari oko Torresa.

Dosao je u zadnjim satima prijelaznog roka za 50miliona i sva ta buka oko toga transfera se diga i znate i sami koliko to mediji preuvelicaju.

e sad dosao je u ekipu gdje su same neke zvijezde koje nisu navikle sjediti na klupi(zalosno ali istinito) i u ekipu koja neigra ni priblizno nogomet kako njemu odgovara.

E da je el nino otisao u barcu vjerujte mi da bi dao vec 15 golova u ovoj sezoni jer nasa veza je mrtva,ima reflekse kao krepali konji -.-

Prvo usim mate i dannija nemamo igraca koji zna poslati kvalitetan zadnji pas za torresa.

da vas podsjetim na utakmicu protiv Arsenala gdje nakon utakmice citam komentare kako je torres lose odigrao a u stvari je odigrao najbolje sto moze jer nije imao niti jedne lopte prema njemu,niti jedne prilike niti nista.trcao je i trudio se pokrivati koliko je mogao ali to nitko ne gleda.

Uglavnom da ne pricam previse o tome ne branim Torresa ali nije on za nase ekipe to moramo prihvatiti.

Sto se tice utakmice izgubili smo od ekipe koja nije igrala bolje od nas ali igrali su pametnije.

Vidim svi hvalite Bertrana i nije lose odigrao ali bolje bi ashley odigao sigurno jer bertran je u ofanzivi nikakav.nije imao niti jednog centrasuta i kogu reci da je najvise kriv kod prvog gola jer je nesto stao misli da je opsajd ma igraj kretenu dok sudija ne svira.

Alex takodjer uz bertrana kriv za pogodak i onaj penal nezz zasto se buni uopste i neznam tko mu je pokazao fudbal i rekao mu da zna igrati.

Luiz i Bosingva solidni.mogli su i bolje ali dobro je.

Romelu dobro odigrao ali imam osjecaj da misli da jos uvijek igra u Barci i da gdje god da posalje loptu da ce netko utrcati a ne shvata da nasim igracima doslovno moras gurnuti na prazan gol.

Los je takodjer sto se tice ofanzive ali mlad je i biti ce buducnost nasa.

Lampard se trudio kao uvijek ali nije to to vise.grijesio je previse stvarno.kod primanja dizu mu se lopte u zrak i samo duge neke salje -.-

McEhran dobro igrao i zao mi je zbog povrede nadam se da nije nista ozbiljno i treba mu dati priliku da se malo osigura i biti ce odlican igrac.

Maluda je igrac zbog koje se uvijek pitam zasto ga drze jos uvijek u chelsiju i stvarno mi ide na zivce sa onim svojim vucenjem lopte i sebicnosti.nije mogao potrcati jedan km posten.Totalno lose.

Lukaku kao da ima obi ljeve noge pa se ona lopta samo odbija od njega.I ima 2 metra u sebi i metar i pol ledja i onda ga guraju nekakvi mrljavci i kad izdaje jedva lopta dodje do igraca kao da nije jeo 16 dana -.-

Treba mu takodjer dati prilike jer on ipak ima samo 18 god i treba ga razumijeti.

Za torresa nemam vise sta reci osim da je pogreska velika.Imao sam razumijevanja snjim i uvijek sam se nadao da ce proraditi ali oce ku*ac.

Najbolje rijesenje za njega i nas bi bilo da ga prodamo anžiju i uzmemo neke pare da mozemo kupiti pravog napadaca a ne nekakvog manekena koji gleda kako mu kosa stoji i ko krepalina vuce se.nemoze pretrcati onog enrikea niti jednom pa covjece -.-

Evo gledam opet ovaj AVB izjavio da smo imali los dan I bla bla i nikako da covjek preuzme odgovornost na sebe i kaze picka vam materina ili cete igrati kako treba ili mars odavde ali njemu su muda izgleda kao u goluba -.-

Najzalije mi je sto cemo ispasti iz LP i zavrsiti cemo na 6-7 mjestu PL.

Pa skoro sam zaplakao gledajuci one navijace kako u 82-3 min odlaze sa tribina.Oni mozda nemaju sta kod kuce da jedu ali ipak daju pare za ulaznice da gledaju svoj klub kako se bruka i sramoti.Pa dokad vise tako?

Nemojte mi zamjeriti emocije su me totalno ponijele pa mozda sam napisao i sta nisam trebao ali nemogu vise ovo gledati jer me je stvarno sramota vise.Ne mogu uci na FB da mi se netko nije javio i zajebavao me kako je Chelsea pusiona.

OMG -.-

@Curt cobain - dao sam ti plus jer se slažem s većinom stvari i za Torresa i tako to, ali ovo za Bertranda mislim da nisi upravu. S Bertrandom smo dobili odličnog nasljednika Ashleyja Colea.

http://www.youtube.com/watch?v=lbnSnTKpGlQ

pogledajte nezz sta ova obrana oce ovom nekom zamkom od opsajda jer zbog toga su samo dobili gol.Mislim da se i opsajd mogao svirati ali to nam ne treba biti izgovor.

@Curt cobain - dao sam ti plus jer se slažem s većinom stvari i za Torresa i tako to, ali ovo za Bertranda mislim da nisi upravu. S Bertrandom smo dobili odličnog nasljednika Ashleyja Colea.

Mozda me nisi shvatio.Ne mislim da je los ali je slabo aktivan u ofanzivi nije bas probojan kao ashley ali biti ce dobar u to ne sumnjam.

I da samo kazem da mi je zao sto nam onaj mutavac Maxi vec drugi put daje pogodak a nezna gdje goni -.-

Samo da pitam, ima li još neko uz mene da vjeruje u AVB-a?? Ili sam ostao jedini?

Daleko je on od toga da je kriv za rezultate, sigurno da ima i njegovih gresaka, ali nije najveći krivac.

Onda čemu takva priča o Torresu, što nije dao gol, a?? Pa kako će ga dati, kad mu jebeni vezni red nijednu loptu nije priuzio. Imao je dva suta glavom i to iz prekida cini mi se. I kako da ima zapaženu partiju, da daje golove kad mora non stop vraćati se nazad, da bi osjetio loptu. Pored Maloude, onakvog Lamparda (kojime sve više nervira), sinoć lošeg Josha (je da se povrijedio, ali ni prije povrede nije bio bašš dobar), i takvih igrača Torres nikad neće dati gol. On nije Ronaldo, Messi da može uzeti loptu driblati i zabiti. Špic je, i treba ga hraniti loptama, a golove bi sigurno dao tako. Vidjeli ste protiv Genka, Manchestera, Swanseja kad je dao golove, gurnuta mu lopta i ona se sjajno snalazi. Meni nije uredu ta vaša priča, al eto nema veze.

I slažem se s većinom da su Luiz, Betrand i Romeu najbolji bili sinoć.

Vjerujem ja u Boasa, ali bojim se da Roman ne vjeruje...

Samo da pitam, ima li još neko uz mene da vjeruje u AVB-a?? Ili sam ostao jedini?

Teška su vremena, ali još nisam okrenuo leđa Andreu.

A što se Nanda tiče, rekao bih da je on otupio. I kad primi loptu (što se sinoć btw dešavalo svakih 20 minuta), on napravi neki trk u igrača, zaleti se i gubi je, onda građenje mu je nula. Pa njega jebeni Lucas Leiva, heeeeeeeej Lucas Leiva tri puta zaredom otrese ko balavca na terminu, pa to je za ne povjerovati ! :angry:

Mislim da kada igramo ovako kako igramo, dosadno i sporo gradimo napade Torres nema šta tražiti. Jedino kad ima prostora kao protiv Uniteda recimo onda on može doći do izražaja, a i tad je pitanje hoće li zabiti što mu se servira. ;) Dah Bože da proradi, ali sve je manje i manje vjere u meni.

• Autor

Koliko se ja sjećam Torres je u Liverpoolu znao kad primi loptu na 30-ak metara od gola predriblati odnosno pretrčati jednog-dvojicu i zabiti gol, nije on Mario Gomez da čuči u napadu kao što ga ti how yes no vidiš, daleko od toga. Nažalost, otkad je došao u Chelsea, kad primi loptu učini s njom isto što i Malouda, zaleti se u protivnika i izgubi je, kao da je zaboravio driblati.

Daleko je on od toga da je kriv za rezultate, sigurno da ima i njegovih gresaka, ali nije najveći krivac.

Onda čemu takva priča o Torresu, što nije dao gol, a?? Pa kako će ga dati, kad mu jebeni vezni red nijednu loptu nije priuzio. Imao je dva suta glavom i to iz prekida cini mi se. I kako da ima zapaženu partiju, da daje golove kad mora non stop vraćati se nazad, da bi osjetio loptu. Pored Maloude, onakvog Lamparda (kojime sve više nervira), sinoć lošeg Josha (je da se povrijedio, ali ni prije povrede nije bio bašš dobar), i takvih igrača Torres nikad neće dati gol. On nije Ronaldo, Messi da može uzeti loptu driblati i zabiti. Špic je, i treba ga hraniti loptama, a golove bi sigurno dao tako. Vidjeli ste protiv Genka, Manchestera, Swanseja kad je dao golove, gurnuta mu lopta i ona se sjajno snalazi. Meni nije uredu ta vaša priča, al eto nema veze.

I slažem se s većinom da su Luiz, Betrand i Romeu najbolji bili sinoć.

U potpunosti se slazem sa ovim sta si napisa i ja sam vec govorija o tome...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.