Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Salomon Kalou (2006-2012, 156 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 440
  • Pregledi 33,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne bi bas volio da u Spudse ode, al bi ga svakako pustio na ljeto, pa ako to bude jedina moguca destinacija, zasto ne
najgori igrac danas.ja sve mislim da ce se on popravit al me on svaki put izradi.
boli njega kita jel on dobro igra il ne igra nek je njemu treba i para.
sto ga prije prodamo to bolje...
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1335034246' post='42463']
pa da utvrdim ;)
[/quote]

Iskreno da ti kažem, nisi zanimljiv uopšte. Ako ti se piše, piši ozbiljno, a ne ovako kao balavac kakav. Prelaziš u dosadu, što jes, jes.

OT: Kalou, mislim da je igrač koji najviše zajebe akcija, najviše kontri uspori odnosno upropasti. Igrač koji najviše lopti jeftino proda.
Jest da mu je i Bopsingwa velika konkurencija, ali ipak ovaj je još na vrhu.

Jedva čekam ljeto, te da vidimo njegova leđa. Ako kojim slučajem ostane, čini mi se prestat ću gledat utakmice na kojima on bude igrao.
[quote name='how yes no' timestamp='1335034721' post='42467']

Iskreno da ti kažem, nisi zanimljiv uopšte. Ako ti se piše, piši ozbiljno, a ne ovako kao balavac kakav. Prelaziš u dosadu, što jes, jes.

OT: Kalou, mislim da je igrač koji najviše zajebe akcija, najviše kontri uspori odnosno upropasti. Igrač koji najviše lopti jeftino proda.
Jest da mu je i Bopsingwa velika konkurencija, ali ipak ovaj je još na vrhu.

Jedva čekam ljeto, te da vidimo njegova leđa. Ako kojim slučajem ostane, čini mi se prestat ću gledat utakmice na kojima on bude igrao.
[/quote]
hyn ja te jako cijenim ali nemoj izazivat svade priko foruma ako os priko p messaga ili se obrati moderatorima pliz
Bez brige, on je već upozoren. ;)
A isto vrijedi i za tebe crve, ne trebaš glumiti moderatora i ne treba nam još spama. Ovo ti se ponavlja nekoliko puta. :)
Salomon Kalou je jedan od razloga zašto nismo pobjedili Arsenala neki dan. Stvarno nije klasa za CFC i nadam se da će otići i da će doći Hulk koji je 1024 puta bolji od Kaloua.
hahaha al vas je Wis ukorio, ko roditelj :lol: :lol: :lol:
@HYN sta reći nego slažem se s tobom oko Kaloua, nemogu ga prožvakat i gotov, već mi je dosadan, katastrofa je igrač a uz to je i pun sebe, uvjek zahtjeva neke plaće uvjek scene oko njegova produženja, ko da je klasa tipa Ronaldo ili Hulk a ne u rangu samnom.
Cae Hulk je tolko i skuplji :/ kad bi upravi došlo iz dupeta u glavu pa takve kao što su on Boss i Malouda uvale u paketu za Hulka ili Hazard il obojcu uz keša nešto, osobno bi volio i Meirelesa vidjet na putu za van, dapače mislim da bi Raul i Boss bili jako iskoristiv materjal u akciji dovođenja Hulka isto vrijedi i za drugu dvojcu što se Hazarda tiče , tu još negdje i Benayouna uguramo.... ma milina :D
Crviću ti nemoj čika Wiseya ozbiljno shvatit , mlo je ljut, ja mislim da bi ti bio odličan moderator :*
Puno je doprinio timu sinoć, nakon ulaska. Ali kad bi do kraja sezone igrao kao Messi (ali ne kao Messi protiv Chelsea, već ostalih :P ), ja mu želim sretan put.

Dosta je bilo, što jest, jest.
Ako već mora ići nadam se da će otići u jedan veliki klub što je svakako Milan. Također se nadam da će osvojiti kup i LP sa Chelseajom ove godine. :D
Rupetina od igrača, usporava igru. Napravi na utakmici 1% dobrih poteza, ali 99% preostalih su loši ili ispodprosječni potezi. Nadam se da ide na ljeto. Imamo Marina, još dovesti Hulka...I onda Kalou i Malouda mogu kofere pakirati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.