15. april 2012.14 god. comment_41392 [quote name='Wisey' timestamp='1334528401' post='41390'] Šta velite na ovo danas ? Nije loše, a ? [/quote] tii si njegovu dobru partiju ceka ko ozeblo sunce Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_41925 zao mi je sto ovo moram reci ali on je izgubljen i u vremenu i u prostoru Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42005 bila je ona neka situacija kada smo krenuli prema naprijed i on izgubi loptu bezveze nakon velike pobjede neću nikome prigovarati, ali mislim da nažalost Kalou nemože više od toga pružiti... Prijavi
19. april 2012.14 god. comment_42100 Ne bi bas volio da u Spudse ode, al bi ga svakako pustio na ljeto, pa ako to bude jedina moguca destinacija, zasto ne Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42377 najgori igrac danas.ja sve mislim da ce se on popravit al me on svaki put izradi. boli njega kita jel on dobro igra il ne igra nek je njemu treba i para. sto ga prije prodamo to bolje... Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42462 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1335020082' post='42404'] prelose.. [/quote] Skontali smo, ne moraš 30x reći.. Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42467 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1335034246' post='42463'] pa da utvrdim [/quote] Iskreno da ti kažem, nisi zanimljiv uopšte. Ako ti se piše, piši ozbiljno, a ne ovako kao balavac kakav. Prelaziš u dosadu, što jes, jes. OT: Kalou, mislim da je igrač koji najviše zajebe akcija, najviše kontri uspori odnosno upropasti. Igrač koji najviše lopti jeftino proda. Jest da mu je i Bopsingwa velika konkurencija, ali ipak ovaj je još na vrhu. Jedva čekam ljeto, te da vidimo njegova leđa. Ako kojim slučajem ostane, čini mi se prestat ću gledat utakmice na kojima on bude igrao. Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42469 [quote name='how yes no' timestamp='1335034721' post='42467'] Iskreno da ti kažem, nisi zanimljiv uopšte. Ako ti se piše, piši ozbiljno, a ne ovako kao balavac kakav. Prelaziš u dosadu, što jes, jes. OT: Kalou, mislim da je igrač koji najviše zajebe akcija, najviše kontri uspori odnosno upropasti. Igrač koji najviše lopti jeftino proda. Jest da mu je i Bopsingwa velika konkurencija, ali ipak ovaj je još na vrhu. Jedva čekam ljeto, te da vidimo njegova leđa. Ako kojim slučajem ostane, čini mi se prestat ću gledat utakmice na kojima on bude igrao. [/quote] hyn ja te jako cijenim ali nemoj izazivat svade priko foruma ako os priko p messaga ili se obrati moderatorima pliz Prijavi
21. april 2012.14 god. comment_42486 Bez brige, on je već upozoren. A isto vrijedi i za tebe crve, ne trebaš glumiti moderatora i ne treba nam još spama. Ovo ti se ponavlja nekoliko puta. Prijavi
23. april 2012.14 god. comment_42667 Salomon Kalou je jedan od razloga zašto nismo pobjedili Arsenala neki dan. Stvarno nije klasa za CFC i nadam se da će otići i da će doći Hulk koji je 1024 puta bolji od Kaloua. Prijavi
23. april 2012.14 god. comment_42776 hahaha al vas je Wis ukorio, ko roditelj @HYN sta reći nego slažem se s tobom oko Kaloua, nemogu ga prožvakat i gotov, već mi je dosadan, katastrofa je igrač a uz to je i pun sebe, uvjek zahtjeva neke plaće uvjek scene oko njegova produženja, ko da je klasa tipa Ronaldo ili Hulk a ne u rangu samnom. Cae Hulk je tolko i skuplji :/ kad bi upravi došlo iz dupeta u glavu pa takve kao što su on Boss i Malouda uvale u paketu za Hulka ili Hazard il obojcu uz keša nešto, osobno bi volio i Meirelesa vidjet na putu za van, dapače mislim da bi Raul i Boss bili jako iskoristiv materjal u akciji dovođenja Hulka isto vrijedi i za drugu dvojcu što se Hazarda tiče , tu još negdje i Benayouna uguramo.... ma milina Crviću ti nemoj čika Wiseya ozbiljno shvatit , mlo je ljut, ja mislim da bi ti bio odličan moderator :* Prijavi
25. april 2012.14 god. comment_43302 Puno je doprinio timu sinoć, nakon ulaska. Ali kad bi do kraja sezone igrao kao Messi (ali ne kao Messi protiv Chelsea, već ostalih ), ja mu želim sretan put. Dosta je bilo, što jest, jest. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44082 citao sam sada nesto kao da je na meti Milana i da pregovara sa njima! Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44084 Ako već mora ići nadam se da će otići u jedan veliki klub što je svakako Milan. Također se nadam da će osvojiti kup i LP sa Chelseajom ove godine. Prijavi
28. april 2012.14 god. comment_44091 Sta li Milan vidi u njemu, da mi je samo znati.... Ali neka, samo nek oni njega vode, ja nemam nista protiv Prijavi
29. april 2012.14 god. comment_44398 Rupetina od igrača, usporava igru. Napravi na utakmici 1% dobrih poteza, ali 99% preostalih su loši ili ispodprosječni potezi. Nadam se da ide na ljeto. Imamo Marina, još dovesti Hulka...I onda Kalou i Malouda mogu kofere pakirati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.