13. oktobar 2011.14 god. comment_3365 Izgleda da će Salomon potpisati novi ugovor. Katastrofa Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3369 Izgleda da će Salomon potpisati novi ugovor. Katastrofa :lol: Valja ga i dalje gledat :lol: Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3373 nadam se da nece nista potpisivat do prijelaznog roka... a onda da ce otic... ali nada je *urva... xD :D Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3380 ma nek ostane.. treba nam jedan onakav da snima situaciju na tribinama.. ionako ima iskustva sa kamerom sa priprema.. hahah Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3384 ma nek ostane.. treba nam jedan onakav da snima situaciju na tribinama.. ionako ima iskustva sa kamerom sa priprema.. hahah i ja bi to radio za plaću kakvu on ima hehe Prijavi
13. oktobar 2011.14 god. comment_3390 Pa ja bi na njegovom mjestu sam otišao. Još pogotovo po isteku ugovora, ode fino kao slobodan igraÄ u koji god klub želi jer taj klub ne bi morao davat nikakvu odštetu. Al dobro, ja nisam on Prijavi
20. oktobar 2011.14 god. comment_3882 Kaže Sala da će potpisati novi ugovor ako mu AVB da veću minutažu. Ne bi rekao da će se to dogoditi Prijavi
8. decembar 2011.14 god. comment_10108 PSG pokazuje interesovanje za doticnog gospodina... Paris Saint-Germain could offer Salomon Kalou a way out of Chelsea in January. The Ivory Coast forward is one of six Blues stars that manager Andre Villas-Boas is prepared to sell in January - as Sportsmail revealed this week. And former Chelsea hero Claude Makelele, now a sporting advisor at PSG, and Alain Roches, the club's recruitment chief, have identified Kalou as a potential signing, according to French daily L'Equipe. Ne ustrucavajte se, samo navalite. Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10198 Mislim da je prošlo dosta vremena nije se uspio nametnut i to je to Idemo dalje. Treba tražit back up napadaÄa netko tko neće biti u fokusu nego onako više kao jocker u teškim trenutcima. S obzirom da trenutno po strukturi prevladavaju robusni napadaÄi možda ne bi bilo loše nekog sitnijeg vižljastog brzanca pokupit. Pao mi je napamet Junior Hoilett iz Blackburna kojem na kraju sezone istiÄe ugovor. Prijavi
9. decembar 2011.14 god. comment_10232 Pao mi je napamet Junior Hoilett iz Blackburna kojem na kraju sezone istiÄe ugovor. Odlican Igrac.Mada ce ga pretpostavljam ugrabit Tottenham. Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11677 dobar je kad uÄ‘e sa klupe, ali ako stigne dobra ponuda zašto ga ne bi prodali Prijavi
19. decembar 2011.14 god. comment_11751 Ako dodje napadac u januaru a vjerovatno hoce trebali bi ga prodati.. Dok sam igrao PESa na ljeto nista mi nije bilo draze ubaciti njega ili Anelku sa klupe zavisi protiv koga igram i postici pogodak. PES <3 Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14951 [quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1325859287' post='14945']I njega bi trebali prodati.[/quote]Po meni ima previsoku platu,ali ipak nisam za njegovu prodaju... Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14958 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1325860231' post='14951'] Po meni ima previsoku platu,ali ipak nisam za njegovu prodaju... [/quote] ni ja. dobar ka joker s klupe i kd sam na youtubu malo prevrtia uvik vidim njega kako postiže pogodak dok malouda me sve vise zivcira zbog svoje sebicnosti Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.