Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Salomon Kalou (2006-2012, 156 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 440
  • Pregledi 33,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ja sam znao pročitat tokom sezone, zapravo ono kad je počelo natezanje oko produženja ugovora pa kao da postoji mogućnost da ode bez odštete, e tad sam čita o interesu Milana, Bayerna,Arsenala;livepoola i West Hama još je bilo par klubova al nemogu se sjetit točno. Danas ga opet gledam protiv QPR-a , pa taj čovjek kad uÄ‘e u dribling nezna jel bi se smijao il plakao, stane iza lopte i u skipu je, ači nema nikakve finte ni najobičnije tipa bicikl, u zgibu je i onda odluči za jednu stranu tamo gurne loptu i proba pretrčat igrača, neznam dal se to može i nazvat driblingom, što je najžalosnije on u 90% slućajeva ne uspijeva u tom svom "driblingu". Igrao je dobro uzvrat protiv barce od kako je ušao i dao danas odličnu loptu za Torkea ali svejdno i sad žalim da ipak napusti klub na ljeto.
Baš o tome smo govorili na temi od nekih prethodnih utakmica, Kalou, zajedno s Maloudom, ne zna sta ce s loptom kad je dobije, sto je najkriticnije uspori igru i cijeli napad, onda je ili pogresno preda ili krene u taj "dribling" sto si ga ti Vinko opisao, a tek onda slijedi najgore - sijevne nam kontra pa bude spasavaj se majko jer je pola nase momcadi u tom trenutku u protivnickih 20 metara i cekaju loptu i priliku za gol..
Salomone, svaka tebi cast, al pakuj kofere na ljeto i hvala ti za sve ;)
Bolji je, možda i više od 40 puta, slažem se.. ali u zadnjih ne znam ni ja koliko utakmica kad su igrali Kalou i / ili Malouda, desava se obojici ovo sto sam rekao gore iznad da se sad ne ponavljam.. Maloudu sam naveo cisto da se ne bi reklo " sto tako govoris o Salomonu, a Malouda je jos gori " il nesto slicno jer sam kod obojice primjetio istu stvar, koja je, istina, kod Florenta dosta izrazenija
[quote name='Wisey' timestamp='1335795849' post='44633']
Ne znam kako neko može porediti Kaloua u ovoj sezoni i Maloudu. Sala je bolji jedno 40 puta, što je i Robbie primijetio. :)
[/quote]

Upravo sam to htio reci, zamislite kako je Malouda propao kad je Kalou bolji od njega. Sta bi sa onakvim igracem? ^_^
Sve u svemu Kalouda mora napustiti klub. B)
Malouda je iskreno najgori od njega kaloua i bosingwe.. Ova dvojca hajd od 5 utakmica pruze nekad jednu dobru a ovaj hamelj malouda pa nece covjek meda i nece.
Kako je naslagao cijelu obranu Looserpoola na pocetku utakmice, jos da je uspio slomit cini mi se Aggera bio bi to pogodak za anale. Solidna partija Kinga Salomona :)
Kalu se malo oslobodio , dobio samopouzdanje uvijek je bio kao isprepadan , ukocen , sad je to vec malo bolje stima mu ova igra i minutaza i jako mi je drago zbog njega
Nije bio los danas,osrednja partija.Sve u svemu,mislim da nije kvalitet za Chelsea i da mu ne treba na leto produziti ugovor.
Na startu tekme juče je bio i više od toga,a onda je to pokvario onim polušutevima ili čim već? -_-
[quote name='Wisey' timestamp='1336303765' post='45998']
Starter u finalu Lige Šampiona.
[/quote]

Jesam li ja jedini koji se naježi kad ovo pročita :D
Prodati ga nakon ove sezone. Marin ce biti korisniji 10 puta sigurno.
ma uvalit njega i Maloudu PSG-u za jedno 15-ak milki i napravili smo odličan posao potšo su De Bruyne i Marin isto za neku slićnu cifru došli, a o tome kolko su bolji netreba ni pričat......
[quote name='Wisey' timestamp='1336303765' post='45998']
Starter u finalu Lige Šampiona.
[/quote]
95 posto ce biti tako,o onih 5 ide na varijantu da na njegovom mestu igra Tores.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.