24. juni 2012.14 god. comment_60841 [quote name='Torresinho_9' timestamp='1340533874' post='60838'] koje ovaj do njega? [/quote] Koliko sam shvatio to mu je drug iz teretane . U opisu slike je pisalo Hard Work , Dedication ABS'olute! Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60880 Kalou je tip igraca koji se koristi u rotacijama,ljudi od njega ocekuju cuda i da ce zabiti 20 golova po sezoni.Stariji navijaci znaju da je on izvlacio Chelzi iz problema u vise navrata u svojoj karijeri.Ja bi volio da ostane jer je koristan igrac i moze da igra na vise pozicija u napadu,svi smo vidjeli koliko jedna sezona moze da bude duga i koliko znaci brojnost tima a uz to i sami kvalitet.Nikad nije bio super zvijezda vrhunskog kvaliteta,ali i ako nas napusti na ljeto sve mu najbolje zelim i svaki sportski upsjeh. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60968 [quote name='TrueBlue' timestamp='1340545750' post='60880'] Kalou je tip igraca koji se koristi u rotacijama,ljudi od njega ocekuju cuda i da ce zabiti 20 golova po sezoni.Stariji navijaci znaju da je on izvlacio Chelzi iz problema u vise navrata u svojoj karijeri.Ja bi volio da ostane jer je koristan igrac i moze da igra na vise pozicija u napadu,svi smo vidjeli koliko jedna sezona moze da bude duga i koliko znaci brojnost tima a uz to i sami kvalitet.Nikad nije bio super zvijezda vrhunskog kvaliteta,ali i ako nas napusti na ljeto sve mu najbolje zelim i svaki sportski upsjeh. [/quote] Jeste on nas izvukao dosta puta ali to je davno svrÅ¡eno vrijeme. To se najbolje moglo vidjeti tokom cijele sezone - kad god bi bio na terenu, gotovo uvijek je odigrao loÅ¡e, bez obzira na ostatak momÄadi. Primi loptu, ima 5-6 dodira viÅ¡ka, uspori igru, uspori kontru i na kraju tu loptu ili izgubi pa sijevne kontra protivnika ili je preda prvom igraÄu do sebe, ali tada je već kasno. On je svoje odradio i na svemu mu hvala, vrijeme je za nove igraÄe koji će unijeti svježinu i željenu kvalitetu o kojoj govoriÅ¡. To King nažalost, koliko god on nama drag bio, nema. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60986 [quote name='Brane' timestamp='1340569973' post='60968'] Jeste on nas izvukao dosta puta ali to je davno svrÅ¡eno vrijeme. To se najbolje moglo vidjeti tokom cijele sezone - kad god bi bio na terenu, gotovo uvijek je odigrao loÅ¡e, bez obzira na ostatak momÄadi. Primi loptu, ima 5-6 dodira viÅ¡ka, uspori igru, uspori kontru i na kraju tu loptu ili izgubi pa sijevne kontra protivnika ili je preda prvom igraÄu do sebe, ali tada je već kasno. On je svoje odradio i na svemu mu hvala, vrijeme je za nove igraÄe koji će unijeti svježinu i željenu kvalitetu o kojoj govoriÅ¡. To King nažalost, koliko god on nama drag bio, nema. [/quote] Treba svakako promjena u sastavu,mada i da ostane necu smatrati da je to kraj svijeta. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60988 [quote name='TrueBlue' timestamp='1340545750' post='60880'] Kalou je tip igraca koji se koristi u rotacijama,ljudi od njega ocekuju cuda i da ce zabiti 20 golova po sezoni.Stariji navijaci znaju da je on izvlacio Chelzi iz problema u vise navrata u svojoj karijeri.Ja bi volio da ostane jer je koristan igrac i moze da igra na vise pozicija u napadu,svi smo vidjeli koliko jedna sezona moze da bude duga i koliko znaci brojnost tima a uz to i sami kvalitet.Nikad nije bio super zvijezda vrhunskog kvaliteta,ali i ako nas napusti na ljeto [b]sve mu najbolje zelim[/b] i svaki sportski upsjeh. [/quote] I ja isto, al Å¡to dalje od Chelsea. On je meni i simpatiÄan bio, al nije dobar igraÄ, bar za naÅ¡ nivo, tako da... Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_60990 [quote name='how yes no' timestamp='1340574289' post='60988'] I ja isto, al Å¡to dalje od Chelsea. On je meni i simpatiÄan bio, al nije dobar igraÄ, bar za naÅ¡ nivo, tako da... [/quote] Nekada smatram da previse o sebi mislimo kao o klubu pa da treba da bude svaki igrac klasa i super zvijezda,a od te ljubavi nista nece biti. Prijavi
24. juni 2012.14 god. comment_61018 [quote name='TrueBlue' timestamp='1340574629' post='60990'] Nekada smatram da previse o sebi mislimo kao o klubu pa da treba da bude svaki igrac klasa i super zvijezda,a od te ljubavi nista nece biti. [/quote] Normala, ali ne trebaju nam ni tarabe. Eto ti braniÅ¡ Kaloua na ovoj temi, dok na drugoj temi govoriÅ¡ kako Maloudu treba otjerati. Uredu slažem se s tim, treba i njega, ali zajedno s Salomonom i Bosingwom. Dao je Kalou neki doprinos klubu, dao je i Malouda, pa dao je i Jose na neki naÄin, ali to su sad prosjeÄni igraÄi (Malouda je u svoje vrijeme bio odliÄan), tako da nam ne trebaju takvi. Osim naravno, ako nam je svejedno za trofeje. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61663 Vrsni golgeteri : [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6aq27ArsY1qbtho3o1_1280.jpg[/img] Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61665 Pazi Henrya jes mu drago Å¡to se usliko s Kingom. Sad trÄi kući da uramiÅ¡ ovo ! Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62177 [i]Appearances: 16+10[/i] [i]Goals: 5[/i] [i]Assists: 4[/i] [i]Minutes on pitch: 1,526[/i] Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62184 Pa gdje će on? Isteko mu ugovor i ne zna. xD Nek ide u Feyenord, ako ne trÄi za parama. Uglavnom nek mu je sa srećom, gdje god da ode Prijavi
30. juni 2012.14 god. comment_62246 Sve najbolje za naseg Salu,bilo je lijepo gledati ga u one stare dobre Murinjove dane zajedno sa Drogbom i ostalim momcima(jedan mi je od drazih,toliko sam ga gotivio i dan danas ali sta je tu je idemo dalje).......dosao prilicno mlad a odlazi kako bi se reklo u najboljim godinama.....Sve najbolje za Salu u nastavku karijere...... [url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CpQ0JW1B_hE"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CpQ0JW1B_hE[/url] P.S. Zanimljivo pitanje na kraju videa,sta bi bilo da je imao 5 utakmica kako rece za redom u startnoj postavi..... Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62251 Nek je sa srecom Kaluu,ostavio je trag u Chelsea-ju i jedno vreme je bio odlican.Zadnju godinu je bio slab,a ostace upamceno da je poslednju utakmicu u plavom dresu odigrao u finalu LS.Sa srecom,King! Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62346 [img]http://1.bp.blogspot.com/-J6xqdLUqsSs/TVqNFctYvDI/AAAAAAAAGYU/ZRfCezB0HrY/s1600/kalougrab.jpeg[/img] Sretno u nastavku karijere . Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62371 Hvala ti za sve, za sve prelijpe pogotke ali u ovom klubu vise nisi omiljen, sretno u nastavku karijere... <3 Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62381 Hvala mu za sve Å¡to je napravo Volio bih da nastavi karijeru negdje u NjemaÄkoj, nekako vjerujem da bi mu najbolje ležala, Schalke vjerojatno.. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62404 [quote name='Blues_95' timestamp='1340839902' post='61663'] Vrsni golgeteri : [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6aq27ArsY1qbtho3o1_1280.jpg[/img] [/quote] [i][b]Velikom obožavatelju Salomona Kaloua (bivša Chelseajeva zvjezda), Francuzu Thierryju Henryju ostvario se životni san. Naime uslikao se sa svojim idolom kingom Kalouom i moći će se pohvaliti svojim prijateljima i rodbini u Francuskoj. Henry:... "Pored ulaska u finale Lige prvaka s Arsenalom 2006. godine ovo mi je najljepši dan u životu. Kalou, hvala ti što si mi ispunio želju i slikao se samnom" izjavio je Henry na svom twitter profilu.[/b][/i] Prijavi
5. juli 2012.14 god. comment_62890 [size=5][color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][left]Milan će se ovo ljeto zasigurno rijeÅ¡iti svoga napadaÄa, Robinha. Kao potencijalnu zamjenu za Robinha vide bivÅ¡eg igraÄa Chelseaja, Salomona Kaloua koji je trenutno slobodan igraÄ. Osim Milana, za Salomona su zainteresirani Arsenal i Liverpool.[/left][/font][/color][/size] Prijavi
6. juli 2012.14 god. comment_63066 [url="http://www.youtube.com/watch?v=otKMelTrlh8"]http://www.youtube.com/watch?v=otKMelTrlh8[/url] Prijavi
7. juli 2012.14 god. comment_63174 http://sportsport.ba/ino_fudbal/kalou-pred-potpisom-za-lille/83632 pravo pojacanje za njih. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.