Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Salomon Kalou (2006-2012, 156 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Torresinho_9' timestamp='1340533874' post='60838']
koje ovaj do njega?
[/quote]
Koliko sam shvatio to mu je drug iz teretane . U opisu slike je pisalo Hard Work , Dedication ABS'olute!
  • Odgovori 440
  • Pregledi 33,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kalou je tip igraca koji se koristi u rotacijama,ljudi od njega ocekuju cuda i da ce zabiti 20 golova po sezoni.Stariji navijaci znaju da je on izvlacio Chelzi iz problema u vise navrata u svojoj karijeri.Ja bi volio da ostane jer je koristan igrac i moze da igra na vise pozicija u napadu,svi smo vidjeli koliko jedna sezona moze da bude duga i koliko znaci brojnost tima a uz to i sami kvalitet.Nikad nije bio super zvijezda vrhunskog kvaliteta,ali i ako nas napusti na ljeto sve mu najbolje zelim i svaki sportski upsjeh.
[quote name='TrueBlue' timestamp='1340545750' post='60880']
Kalou je tip igraca koji se koristi u rotacijama,ljudi od njega ocekuju cuda i da ce zabiti 20 golova po sezoni.Stariji navijaci znaju da je on izvlacio Chelzi iz problema u vise navrata u svojoj karijeri.Ja bi volio da ostane jer je koristan igrac i moze da igra na vise pozicija u napadu,svi smo vidjeli koliko jedna sezona moze da bude duga i koliko znaci brojnost tima a uz to i sami kvalitet.Nikad nije bio super zvijezda vrhunskog kvaliteta,ali i ako nas napusti na ljeto sve mu najbolje zelim i svaki sportski upsjeh.
[/quote]

Jeste on nas izvukao dosta puta ali to je davno svršeno vrijeme. To se najbolje moglo vidjeti tokom cijele sezone - kad god bi bio na terenu, gotovo uvijek je odigrao loše, bez obzira na ostatak momčadi. Primi loptu, ima 5-6 dodira viška, uspori igru, uspori kontru i na kraju tu loptu ili izgubi pa sijevne kontra protivnika ili je preda prvom igraču do sebe, ali tada je već kasno. On je svoje odradio i na svemu mu hvala, vrijeme je za nove igrače koji će unijeti svježinu i željenu kvalitetu o kojoj govoriš. To King nažalost, koliko god on nama drag bio, nema.
[quote name='Brane' timestamp='1340569973' post='60968']
Jeste on nas izvukao dosta puta ali to je davno svršeno vrijeme. To se najbolje moglo vidjeti tokom cijele sezone - kad god bi bio na terenu, gotovo uvijek je odigrao loše, bez obzira na ostatak momčadi. Primi loptu, ima 5-6 dodira viška, uspori igru, uspori kontru i na kraju tu loptu ili izgubi pa sijevne kontra protivnika ili je preda prvom igraču do sebe, ali tada je već kasno. On je svoje odradio i na svemu mu hvala, vrijeme je za nove igrače koji će unijeti svježinu i željenu kvalitetu o kojoj govoriš. To King nažalost, koliko god on nama drag bio, nema.
[/quote]

Treba svakako promjena u sastavu,mada i da ostane necu smatrati da je to kraj svijeta.
[quote name='TrueBlue' timestamp='1340545750' post='60880']
Kalou je tip igraca koji se koristi u rotacijama,ljudi od njega ocekuju cuda i da ce zabiti 20 golova po sezoni.Stariji navijaci znaju da je on izvlacio Chelzi iz problema u vise navrata u svojoj karijeri.Ja bi volio da ostane jer je koristan igrac i moze da igra na vise pozicija u napadu,svi smo vidjeli koliko jedna sezona moze da bude duga i koliko znaci brojnost tima a uz to i sami kvalitet.Nikad nije bio super zvijezda vrhunskog kvaliteta,ali i ako nas napusti na ljeto [b]sve mu najbolje zelim[/b] i svaki sportski upsjeh.
[/quote]

I ja isto, al što dalje od Chelsea. On je meni i simpatičan bio, al nije dobar igrač, bar za naš nivo, tako da...
[quote name='how yes no' timestamp='1340574289' post='60988']
I ja isto, al što dalje od Chelsea. On je meni i simpatičan bio, al nije dobar igrač, bar za naš nivo, tako da...
[/quote]

Nekada smatram da previse o sebi mislimo kao o klubu pa da treba da bude svaki igrac klasa i super zvijezda,a od te ljubavi nista nece biti.
[quote name='TrueBlue' timestamp='1340574629' post='60990']
Nekada smatram da previse o sebi mislimo kao o klubu pa da treba da bude svaki igrac klasa i super zvijezda,a od te ljubavi nista nece biti.
[/quote]

Normala, ali ne trebaju nam ni tarabe.

Eto ti braniš Kaloua na ovoj temi, dok na drugoj temi govoriš kako Maloudu treba otjerati. Uredu slažem se s tim, treba i njega, ali zajedno s Salomonom i Bosingwom.

Dao je Kalou neki doprinos klubu, dao je i Malouda, pa dao je i Jose na neki način, ali to su sad prosječni igrači (Malouda je u svoje vrijeme bio odličan), tako da nam ne trebaju takvi.

Osim naravno, ako nam je svejedno za trofeje.
Pa gdje će on? Isteko mu ugovor i ne zna. xD

Nek ide u Feyenord, ako ne trči za parama.

Uglavnom nek mu je sa srećom, gdje god da ode ;)
Sve najbolje za naseg Salu,bilo je lijepo gledati ga u one stare dobre Murinjove dane zajedno sa Drogbom i ostalim momcima(jedan mi je od drazih,toliko sam ga gotivio i dan danas ali sta je tu je idemo dalje).......dosao prilicno mlad a odlazi kako bi se reklo u najboljim godinama.....Sve najbolje za Salu u nastavku karijere...... :-bd
[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CpQ0JW1B_hE"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CpQ0JW1B_hE[/url]

P.S. Zanimljivo pitanje na kraju videa,sta bi bilo da je imao 5 utakmica kako rece za redom u startnoj postavi..... :-?
Nek je sa srecom Kaluu,ostavio je trag u Chelsea-ju i jedno vreme je bio odlican.Zadnju godinu je bio slab,a ostace upamceno da je poslednju utakmicu u plavom dresu odigrao u finalu LS.Sa srecom,King!
[img]http://1.bp.blogspot.com/-J6xqdLUqsSs/TVqNFctYvDI/AAAAAAAAGYU/ZRfCezB0HrY/s1600/kalougrab.jpeg[/img]
Sretno u nastavku karijere .
Hvala mu za sve što je napravo =D>
Volio bih da nastavi karijeru negdje u Njemačkoj, nekako vjerujem da bi mu najbolje ležala, Schalke vjerojatno..
[quote name='Blues_95' timestamp='1340839902' post='61663']
Vrsni golgeteri :
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6aq27ArsY1qbtho3o1_1280.jpg[/img]
[/quote]

[i][b]Velikom obožavatelju Salomona Kaloua (bivša Chelseajeva zvjezda), Francuzu Thierryju Henryju ostvario se životni san. Naime uslikao se sa svojim idolom kingom Kalouom i moći će se pohvaliti svojim prijateljima i rodbini u Francuskoj. Henry:... "Pored ulaska u finale Lige prvaka s Arsenalom 2006. godine ovo mi je najljepši dan u životu. Kalou, hvala ti što si mi ispunio želju i slikao se samnom" izjavio je Henry na svom twitter profilu.[/b][/i]
[size=5][color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][left]Milan će se ovo ljeto zasigurno riješiti svoga napadača, Robinha. Kao potencijalnu zamjenu za Robinha vide bivšeg igrača Chelseaja, Salomona Kaloua koji je trenutno slobodan igrač. Osim Milana, za Salomona su zainteresirani Arsenal i Liverpool.[/left][/font][/color][/size]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.