Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Salomon Kalou (2006-2012, 156 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 440
  • Pregledi 33,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Netreba pljuvat po njemu. Ipak je bio vazan dio ekipe koja je osvojila LIGU PRVAKA! Nezaboravite njegov jako vazan pogodak u Lisabonu! Statistika pokazuje da je on sve u svemu bio jako zahvalan igrac za Chelsea, u ukupno 254 utakmice (u svim natjecanjima) je 107 puta ulazio s klupe, 61 gol postigao uz 41 asistenciju. Hvala mu na svemu, i sve najbolje u buducnosti :-bd

p.s. neznam zasto u naslovima svih bivsih igraca pisu samo nastupi iz engleskog premiershipa, a ne ukupni nastupi iz svih natjecanja evo npr. u ovom naslovu Kalou 156 nastupa, a covjek je odigrao 254 utakmice za Chelsea
[quote name='Whisper#2' timestamp='1339107123' post='57500']
Covek je ocigledno legenda kluba i u skladu s time treba ga prebaciti u podobnu temu :D
[/quote]
Vjeruj meni (starom Kalouloveru) da postoje parametri prema kojima bi mogao biti legenda. Definitivno.
evo vec sam naso 2 "parametra"
Tore Andre Flo bio nepune 3 godine u Chelsea-u , odigro 103 utakmice postigo 32 gola= eno ga LEGENDA
Arjen Robben 3 sezone u Chelsea-u 104 utakmice 18 golova 24 asistencije= LEGENDA
zato sto se ovako lako postaje LEGENDA u Chelsea-u, Kalou je to i vise nego zasluzio za svojih 6 godina i preko 250 utakmica sto je odigrao =D>
[quote name='ADiS' timestamp='1339108449' post='57515']
Kako smo krenuli i Hilario ce nam biti legenda...

Mislio sam da rijec LEGENDA znaci nesto drugo..
[/quote]
Apsolutno se slazem .
[quote name='Ercov' timestamp='1339309895' post='58047']
Opet je dao gol za reprezentaciju.Naprasno je proigrao od kad ode od nas.
[/quote] Druze,ruku na srce,on sada rijetko kad da bi i dobio priliku pored ovakvih igraca tako da.. nemam ti dalje sta pricat,zelim mu puno srece ;)
[quote name='kingdado' timestamp='1339315345' post='58055']
Druze,ruku na srce,on sada rijetko kad da bi i dobio priliku pored ovakvih igraca tako da.. nemam ti dalje sta pricat,zelim mu puno srece ;)
[/quote]
I ja sam bio za njegov odlazak jos odavno,sada samo konstatujem da je proigrao,ne zalim.
[quote name='kingdado' timestamp='1339285395' post='58043']
ma respect za kalua,zvjer čoek :D zna dat go kad se najmanje nadaš a baš takvi ti i trebaju
[/quote]
Ali ruku na srce znao je i cesto zasrati . ;)
[i][color=#333333][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]"He never quite made it to be a guaranteed starter with Chelsea, but his statistics were always good, and he won lots of trophies there. In many ways, it will be difficult to find a better place to be, but he is open-minded, and would be happy to continue in England if the right club comes in.[/size][/font][/color][/i]

[color=#333333][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=3]Ovo je izjavio agent njegov, znaci nije istina da zeli nastavit karijeru striktno izvan Engleske. Mozda ipak ode u Liverpool koji je zagrijan za njega, iako mu ja ne bi preporucio da ide tamo. Suareza nece istjerat iz prvih 11, a Carrolla ce se gurat i dalje da opravda ulozene pare, nesto slicno ko u nas s Torresom, nece ga prodavat nakon sto nije nista pokazao. Jedino mu ostaje krilo na kojem je kriminalan i gdje samo usporava igru. Po meni zato nek odmakne od Looserpoola.[/size][/font][/color]
[quote name='Wisey' timestamp='1339579727' post='58778']
[img]http://a.yfrog.com/img34/6775/lfv01.jpg[/img]

Long live the King !
[/quote]
hahaaha kako jbna slika :D
[quote name='Ercov' timestamp='1339309895' post='58047']
Opet je dao gol za reprezentaciju.Naprasno je proigrao od kad ode od nas.
[/quote]

Očito ne pratiš Obalu Bjelokosti. On je i prije zabijao ko lud za njih, a u nas je bio loš.
[quote name='Wisey' timestamp='1339579727' post='58778']
[img]http://a.yfrog.com/img34/6775/lfv01.jpg[/img]

Long live the King !
[/quote]
gangster,MAFIOZA

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.