27. mart 2012.14 god. comment_38373 Juce je iako je postigao go pokazao, da nije kalibar za Chelsea. Sve je osim gola bilo katastrofa. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38375 [quote name='Elao' timestamp='1332889511' post='38360'] Smijesan je bio, lopte normalne dodati ne zna, dribling svaki isti i naravno neefikasan, e moj wisey pogresnog si nasao gotivit [/quote] Zna i wisey da nije on za nas, ali je king salomon jednostavno simpatican pojavom Ali naravno treba da ide Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38390 Osim gola nije nista uradio sto je vrijedno pohvale . King jesi ali za Chelsea vise nise . PRODATI GA . Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38408 Zabio je protiv Benfice, ali to je bilo više manje sve od njega, nisam ga primjetio skoro cijelu utakmicu, osim kad bi pogrijesio nesto..Zao mi je ali tako je, drag mi je igrac, ali bi volio da potrazi klub gdje ce imati zagarantirano mjesto u momcadi. Ovdje to, realno, nema niti će ikad imati.. Bolje i za njega i za nas da ide, a priliku dobije mozda Lukaku.. Hvala ti King! Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38409 Bla bla bla, 3 utakmice 2 gola, prvi start u LP i pobjednički pogodak.. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38435 Nevjerovatno, inače kad igrač ne zna, kad jednostavno nema kalibar za tvoj klub, pljuješ ga, želiš da što prije ode. A pogledaj Kaloua. Isto tako on jednostavno ne zna, ali je toliko drag, da bi mi stvarno žao bilo ako ode. A vjerovatno hoće. Šta ti je reći KiNG. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38450 "I know my contract ends at the end of the season," he said. "For me the most important thing is not to fight for a new deal, it is just to enjoy myself with the team and play the best I can and help the team win the games we have left to play." - King Salomon. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38456 Kralj Solomon! Taj čovjek pojma nema ali zabija s vremena na vrijeme Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38493 Sad kralj.. a pre par dana se pisalo da ide sa ekipom bosinga meireles malouda i kalou. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38496 [quote name='soxx' timestamp='1332957840' post='38493']Sad kralj.. a pre par dana se pisalo da ide sa ekipom bosinga meireles malouda i kalou.[/quote] Pa vidiš da se i dalje to piše. Drugo je to što ga onako gotivimo, al treba ići, iako će mi biti žao.. Prijavi
28. mart 2012.14 god. comment_38497 Nije on za ovaj klub. Sinoć ništa dobro nije uradio, osim gola. Imo je dva tačna pasa, nijednog driblinga... A našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ugl. kralj je Prijavi
4. april 2012.14 god. comment_39646 imao je čak i nekoliko dobrih poteza, ali jasno je da je jako loš... ono dok je išao 1 na 1, pukne loptu u benficinog igrača...nema ni ideju a vjerojatno ni mogućnost da prođe Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39708 Sinoć mi je potegao živce. Toplo se nadam da ide na ljeto iz kluba. Zahvaliti mu se na svemu, ali Chelseaju trebaju svjetske klase na toj poziciji. On to nikada nije bio niti će ikada biti uz dužno poštovanje za sve što je uradio za plavi tim Prijavi
5. april 2012.14 god. comment_39725 Sinoc je meni bio veoma dobar . Ali ipak nije to to nama treba svjetska klasa . Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40602 Daleko najgori igrač Chelseaja. Simpa je, ali brate ne zna igrat lopte. Nek dobro čuva svog menadžera koji ga je zadržao toliko u u ovakvom klubu. Siguran sam da bi i Bosingwa više doprinio u utakmicama. Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40623 [quote name='how yes no' timestamp='1334079085' post='40602'] Daleko najgori igrač Chelseaja. [/quote] Ne slažem se. Nije na vrhunskom nivou, ali nije ni toliko loš. Samo ga treba znati iskoristiti, a ovo Di Matteovo forsiranje nije baš pametno. Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40662 [quote name='Wisey' timestamp='1334082825' post='40623'] Ne slažem se. Nije na vrhunskom nivou, ali nije ni toliko loš. Samo ga treba znati iskoristiti, a ovo Di Matteovo forsiranje nije baš pametno.[/quote] Niko i ne traži da se slažeš. Moje mišljenje je da je najgori i to da ga treba znati iskoristit okači mačku o rep. U Chelsea-ju su ga trenirali razni treneri, niti u jednoga nije bio izbor za prvu postavu, osim sad Di Mattea (što baš i ne razumijem). Do koga li je onda majku mu?? Eto i Malouda kojeg sada svi kudimo, je imao lijepe trenutke, pa makar u jednoj sezoni. Bosingwa je prije one zajebane povrede bio dosta dobar. Stalno igrao. Ali Solomon Bičakčić, nikad. Jadni mi ako ga nastavi Robbie forsirati, te ako ostane i sljedeće sezone. Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40673 [quote name='Whisper#2' timestamp='1334082985' post='40626']Najgori medju jednakima, bi bio idealan opis [/quote] hahahaha dajte prestanite više sa tim sarkazmom malo OPTIMIZMA i NADE!!!!! Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40693 [quote name='chelseathebest' timestamp='1334091816' post='40673'] hahahaha dajte prestanite više sa tim sarkazmom malo OPTIMIZMA i NADE!!!!! [/quote] iizgubili se i otimizam i nada u ovih 6-7 godina kolko je u klubu, ako je netko imao kredita, prilike, i ako se s nekim ialo strpljenja onda je to Kalou, i svega ovoga je imao malo previše, daleko najgori igrač u ekipi, jedini igrač koji nema uspona u karjeri , a radi sa tolkim stručnjacima i sa svakakvim trenerima, pa jedan mu je morao pasat, al ništa, on je svoj kredit davno ispucao i može lagano paljadu iz kluba nabacit, jest zabije kojeg zicera , ponekad je to neki zicer u važnijoj tekmi pa ispadne Kalou se stvorio niotkud ovo ono, gluposti, komotno ovo ljeto može odlepršat. Hyn nakon ovog komentara glupo je i napominjat da se slažem s tobom u potpunosti, al eto za neke ako nisu shvatili @Wis ti misliš da je Kalou onaj dobri, a Lamps onaj loši onda si me duboko razočarao , kao blues i poznavaoc nogometa. Prijavi
10. april 2012.14 god. comment_40694 vinko Nije sve kako ti misliš, crno ili bijelo, dobro ili loše. Prijavi
11. april 2012.14 god. comment_40722 [quote name='Vinko' timestamp='1334096432' post='40693'] iizgubili se i otimizam i nada u ovih 6-7 godina kolko je u klubu, ako je netko imao kredita, prilike, i ako se s nekim ialo strpljenja onda je to Kalou, i svega ovoga je imao malo previše, daleko najgori igrač u ekipi, jedini igrač koji nema uspona u karjeri , a radi sa tolkim stručnjacima i sa svakakvim trenerima, pa jedan mu je morao pasat, al ništa, on je svoj kredit davno ispucao i može lagano paljadu iz kluba nabacit, jest zabije kojeg zicera , ponekad je to neki zicer u važnijoj tekmi pa ispadne Kalou se stvorio niotkud ovo ono, gluposti, komotno ovo ljeto može odlepršat. Hyn nakon ovog komentara glupo je i napominjat da se slažem s tobom u potpunosti, al eto za neke ako nisu shvatili @Wis ti misliš da je Kalou onaj dobri, a Lamps onaj loši onda si me duboko razočarao , kao blues i poznavaoc nogometa. [/quote] ma nisam mislio na Kaloua konkretno, nego ovo što je Whis rekao najgori među jednakima, što bi značilo da su svi loši nego stalno se pišu nekakvi ironični postovi kako smo loši i nešto u tom stilu na to sam mislio za Kaloua se slažem da treba otići Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.