Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Salomon Kalou (2006-2012, 156 nastupa)

Istaknuti odgovori

Najbolji strijelac u Francuskoj u 2013. godini. Danas zabio jedini gol za Lille u pobjedi nad St. Ettienom 1:0 iz penala, što mu je bio 14. pogodak ove godine.

http://www.youtube.com/watch?v=yFn5hWQxgOw

• Odgovori 440
  • Pregledi 33,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Bas mi drago da mu dobro ide, zasluzio je. Mozda upeca jos neki angazman u vecu ligu, ko ce ga znati. 

Citao sam da se mnogo velikana raspituje za njega i da ce biti ovaj transfer period vruca roba,nije samo dobro sto su u red za njega stali neki englezi..

Bas mi drago da mu dobro ide, zasluzio je. Mozda upeca jos neki angazman u vecu ligu, ko ce ga znati. 

Sky Sports understands that Premier League clubs are considering an approach for Lille's former Chelsea forward Salomon Kalou. Table-topping Arsenal and title hopefuls Liverpool are both believed to be keeping a close eye on his situation.

• 4 sedmice kasnije...

Wenger i njegove mastarije.... Bas ce mu klub koji se bori za izlaz u Evropu dati jednog od svojih najboljih na pozajmicu. 

Nekad me sramota sto i dalje radi u Pl #-o

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Kao osnovni razlog svog neodlaska na 'Emirejts' reprezentativac Obale Slonovače je naveo da nije osteio želju za promenom jer mu je lepo u Lilu, iako mnogi sumnjaju da se radi o lojalnosti prema Čelsiju.

"Postojala je mogućnost da poslednjeg dana prelaznog roka odem u Arsenal, ali sam prelomio da je pametnije da ostanem.

Želim da sa Lilom ostvarim zacrtan cilj, a to je treće mesto i plasman u Ligu šampiona.

Mislim da je bolje što sam ostao, jer igram u kontinuitetu, u dobroj sam formi i ndam se da će tako biti i do Mondijala."
 rekao je Kalu.

U francuskim medijima se spekuliše da bi ovaj napadač sledeće sezone mogao da zaigra za PSŽ ili Monako.

Salomon Kalu je postigao 10 prvenstvenih golova za Lil ove sezone i prvi je strelac ekipe, koja se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli, i koja večeras u okviru 30. kola gostuje drugoplasiranom Monaku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.