Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2011/12 = 6th place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 373
  • Pregledi 26,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Svaka cast! Bas prija kad u svim kategorijama dominiramo u ovom takmicenju. Sada je pravo vrijeme da nekoga lansiramo u prvi tim. Imamo dovoljno mladih momaka da dvojica postanu world class igraci, sigurno. Bertrand, Josh, Kakuta - ovi momci su prosli pozajmice, cekali, bili strpljivi. Sada je pravo vrijeme da im se naredne sezone pocne davati minutaza. Bertrand je to ove sezone i osjetio i to je dobro. Naredne sezone dati Joshu i Kakuti minutazu kakvu je Bertrand dobio ove sezone, a Bertrandu malo pojacati dozu minuta u prvih 11.
U ovoj utakmici se je moglo vidjeti zasto je Piazon najbolji mladi igrac... jednostavno je pitao saigrace loptama. Alex men se cini 3 situacije masio, Kane 3, Feruz 1 sve im to Lucas namijestio. Zasluzio je da u nedelju bude u prvi 11 ;)
Samo će reći sezona može biti najgora ikad(od Romana),a može biti i najbolja ikad ;) sve se odlučuje u Minhenu,što se tiče EPL najviše živaca sam pokido 3-3 protiv Uniteda
imali smo losi rezultata kuci izgubit od aston vile je sramota i vodit 3 razlike protiv mancestera i prosut,da nepricam sto smo izgubili od liverpola i arsenala kod kuce takve se utakmice moraju dobivat bar kad smo domacini
Ovo definitivno zaslužuje jedan dugometražni[s] igrani film :P[/s] post, a pošto sad baš nisam raspoložen ostavit ćemo to za kasnije.

Jednom rječju: razočaravajuće.
U globalu, prema prikazanim igrama tokom svih prvenstvenih utakmica, nismo ni zasluzili top four. Gubili smo bodove na ajmo rec bezveznim utakmicama, izgubili gotovo sve najvažnije utakmice i šta više očekivati. Je li to do bojkota igrača protiv AVB-a il do nečeg desetog, u to ne zalazim. Cinjenica je da je ovo najlošiji plasman u zadnjih valjda 10 godina.
Krivi su svi pomalo a najvise AVB. Ali sve se to moze promijeniti ako osvojimo LS sto ce se i desiti :)
Evo da i ja dam svoj osvrt.. Na početku sezone sam mislija da će city odmaglit a da ćemo mi i united pokušavat pratit ( tj. bit prvi pratitelji ) jednog sam pogodija nažalost krivog iako ovi nisu odmaglili... Šta se sredine ljestvice tiče sve je manje više očekivano osim po meni iznenađujućeg visokog plasmana WBA i Swansea ostali po meni ok.. E sad šta se ispadanja tiče to sam samo za wolvese bija sto posto siguran, uz njih možda QPR a ostalih 4,5 klubova su mi bili ravnopravni za ispadanje... Jedino šta sam sad 99 posto siguran da ćemo iduće godine grist ka nikad do sada da dokažemo da je ova sezona bila čista slučajnost i da se neće ponovit u skoro vrime...

Po meni je ova sezona već sad uspješna kad uzmemo u obzir koliko pehova i prokockanih bodova u prvom dijelu prvenstva ali eto na kraju može ispast najbolja od kada je roman u klubu,,,

Mislin da oće da je to to.... COME ON BLUES
Sto se tice Premiershipa jako losa sezona za inace visoke standarde Chelsea na koje smo svi "navikli". Puno se ocekivalo od AVBa mozda i previse da napravi sa ovom ekipom koju smatram vecim krivcem nego njega za lose rezultate, od dolaska RDMa stvari su kao krenule bolje sto zahvaljujuci njemu sto inace klasicnom "pozitivnom soku" kod promjene trenera gdje i igraci pocnu bolje partije pruzati. Ali kao sto stalno govorim kakav god da je Chelsea kad pogledam ispod uvjek vidim Liverpool i odma mi lakse :D
  • Autor
18 pobjeda u 38 utakmica. Jednom riječju bijedno. Lako za poraz i onaj remi (dođe ti isto ko poraz) od Uniteda, poraz od Cityja u gostima...al budimo realni, nekad su se svi pribojavali Stamforda, sada na njemu imamo 12 pobjeda u 19 nastupa što nije neki učinak, kada se uzme u obzir da jedan City ima 18. U gostima svega 6 pobjeda...smiješno. Najviše krivim Villas-Boasa. Pa 2 zadnje ekipe su nam umalo uzele bod dok je on bio tu, to se ne smije događati. O QPR-u neću ni pričati, to je slučaj za sebe. Villa nas je izdominirala na Stamfordu, Wigan nam je uzeo bod. Te 2 momčadi su se borile za opstanak. Toliko o tome.

Kako god, ako u Munchenu osvojimo, nitko se neće sjećati ove sezone što se EPL-a tiče. Samo hrabro!
Ako mislite na igrače, onda možete komotno zaokružiti Upravu...Jer je Uprava ta koja treba da se brine da pravi igrači budu u Chelseaju, a oni koji su odslužili svoje da idu. Anelka, Malouda, Kalou, Bosignwa - uprava je kriva što imamo takve igrače u timu. Tog se trebalo riješiti prošlo ljeto, a možda i prije dvije godine. Uprava je napravila od nas engleskim Milan, a i one zamjene dovede nisu adekvatne. Romeu, Meireles - ništa posebno, apsolutno ništa. Da smo prošlo ljeto doveli playmakera, Hulka, Falcaa, natrošili bi se, ali sada bi vjerojatno bili prvaci i AVB bi bio heroj.

Ja ću svoj osvrt kažem napisati kad se nakanim jer će biti poduži :)
Sto se tice Premier lige,losa sezona je nacisto,sa druge strane osvojen je kup i igramo finale LS,za sada.Ne znam sta da zakljucim,dok ne odigramo utakmicu u Minhenu.
Okanite se FA Cupa i finala Lige prvaka, ovdje je rijec o:
[b] CFC u Premiershipu 2011/12[/b]
[quote name='Brane' timestamp='1337008655' post='48578']
Okanite se FA Cupa i finala Lige prvaka, ovdje je rijec o:
[b] CFC u Premiershipu 2011/12[/b]
[/quote]
Ma,losa sezona nacisto.Skor sa ekipama ispred nas je 2 pobede,4 remija i 4 poraza i plus 2 poraza od Liverpula.A u double sezoni duple pobede nad United-om,Arsenalom,Liverpulom.
iskreno zadovoljan sam, drago mi je sto smo se uspjeli vratiti u formu, bilo je onih lijepih, nezaboravnih a i veoma teskih trenutaka tokom citave sezone, sad smo osvojili FA Cup, ne mi, vec i nase mlade nade, imamo priliku osvojiti i nama dosad nedostizno takmicenje. zavrsiti na 6. poziciji, osvojiti ligu sampiona je nesto neprocjenjivo, mada bih vise volio da je Arsenal zavrsio na 4. mjestu kao sto sam prije prizeljkivao, al malo je falilo da se desi, eto nazalost nije. Glavu gore, ovo je sezona za zaborav a i za pamcenje, pamticemo je po mnogo cega, nadam se da cemo nadoknaditi u iducoj za sve propuste koje smo imali u ovoj.

ostaje nam se nadati da ce Di Matteo ostati na klupi, te uz prava pojacanja vratiti titulu gdje i pripada

http://www.youtube.com/watch?v=JMy_CxrxcZY

[color=#0000cd][size=7][b]AND BLUE IS THE COLOUR[/b][/size][/color]
Već na samom početku sezone tj. na pripremama vidjelo se da neće sve ići baš tako sjajno jer smo se mučili i sa ekipama poput Hong Konga, Malezije i sličnim.

Prva utakmica sezone- Stoke CIty. Igra loša, uspjeli smo napravili 2-3 ozbiljnije prilike, sve u svemu loše otvaranje sezone, ali ne toliko loš rezultat uzevši u obzir da su i ostali konkurenti isto prolazili kod njih u gostima.

Nakon toga kreću bolji dani tj. bolji rezultati, ali je igra i dalje jadna, primamo gol kod kuće od slabašnog Norwicha, pa nam i WBA zabija (ako se ne varam). Već se tada vidjelo da nešto ne štima. Ostatak sezone pod vodstvom AVB-a je isti- toplo/hladno, više razočarenja nego radosti.

Di Matteo nije ništa bolji od AVB-a u Premiershipu, šta više čak je i gori (statistika ne laže). Dakle, da je ostao AVB vjerovatno bi bili među top 4 ekipe, ali bi vjerovatno bili i bez trofeja FA Cupa i finala Lige prvaka.

Sve u svemu u potpunosti sam nezadovoljan i idemo vidjeti šta će biti naredne sezone.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.