Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2011/12 = 6th place

Istaknuti odgovori

Liga Rezervi: Chelseajeve rezerve konaÄno prekinule niz poraza uz dva pogotka LalkoviÄa, da ne duljim pogledajte video:

Highlightse pogledajte ovdje

Youth Liga: U18 momÄad slavila 4-2 protiv Fulhama, Kimowya dvostruki strijelac, a uÅ¡ao je tek u drugom poluvremenu

Highlightse pogledajte ovdje

Statistika:

Milan LalkoviÄ je najbolji strijelac rezervi sa 4 gola u 4 nastupa.

Chelseajeve rezerve su pred utakmicu s Norwichem upisale 4 uzastopna ligaška poraza.

Chelseajeve rezerve se nalaze na predzadnjem, sedmom mjestu tablice.

Chelseajev U18 tim se nalazi na 8. mjestu A grupe Youth lige, ispred Portsmoutha i Ipswicha.

Chelseajev U18 tim postiže iznimno mnogo pogodaka, Äak 25 u 12 kola.

Vodeći strijelac Youtha je Alex Kiwomya, koji je uz vrlo malu minutažu, ne poÄevÅ¡i nijednu utakmicu u prvih 11, uspio zatresti protivniÄku mrežu Äak 6 puta, slijedi ga stoper Ruben Loftus-Cheek, a 3 puta se u strijelce upisao i John Swift.

• Odgovori 373
  • Pregledi 26,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vidio sam da su juniori jucer pobjedili Charlton sa 1:0, Feruz je dao gol , ali nisam našao highlightse.

Ili jednostavnije subscribe-ajte se na EskWestona (lik koji prati sve tekmi naše omladine) i njegov channel na jubitubiju. Onda ste rahat. :D

Ako se pogledaju pojedinci, tu zaista ima nekoliko velikih talenata i u u18 i u rezervama, ali ima dosta vise buranije od igraca uz to i igra im trenutno nije najbolja, pa i ne treba da puno cude ove trenutne pozicije

Pošto su Kalas i Connor na posudbama, stopere igraju Ince i Saville, u rezervama, a od njih dvojice davno nisam vidio gori stoperski par.

Mi davno raspravljali da Connor nije stoper. U rezervama su stoperi Hutchinson, Chalobah ,Ince, Kalas, Conteh, Pappoe....

A da je trenutna odbrana loša to se slažem. I u rezervama i youthu...

• Autor

Mi davno raspravljali da Connor nije stoper. U rezervama su stoperi Hutchinson, Chalobah ,Ince, Kalas, Conteh, Pappoe.... A da je trenutna odbrana loša to se slažem. I u rezervama i youthu...

Nije ni Bane bio bek nego stoper, al oÄito je bio bolji tamo pa se prebacio. Ista stvar je s Connorom.

Eh, youth je druga priÄa, Chalobah i Conteh su dobri, mada mislim da je Chalobah više bek nego stoper...a Hutchinson takoÄ‘er ima širinu mogućnosti za postati odliÄan bek..

Chalobah je visok preko 180 i sigurno ima 70-tak kila, a racunaj da ce rasti jos sigurno 4 godine i da ce biti naravno i krupniji, nije on za beka, vidim ga kao crnog nasljednika Terrya :)

Ne znam kako si zakljucio da Connor je dobar za stopera, a još manje kako je Chalobah za beka.

Prvi najdefanzivniju poziciju koju je igrao je zadnji vezni, dok ovaj drugi je igrao na mjestu stopera i također zadnjeg veznog.

Milan LalkoviÄ i ovoj utakmici zaista pokazao da je veliki potencijal i da je pred njim blistava karijera. Mislim da bi AVB trebao poÄeoti da ga malo koristi i u prvom timu, u Carling Cupu pa makar 10 minuta :)

• Autor

Milan LalkoviÄ i ovoj utakmici zaista pokazao da je veliki potencijal i da je pred njim blistava karijera. Mislim da bi AVB trebao poÄeoti da ga malo koristi i u prvom timu, u Carling Cupu pa makar 10 minuta :)

McEachran, Lukaku, LalkoviÄ, Kane, Blackman. To je 5 momaka koji već pomalo pokazuju da su spremni za prvu momÄad i ja bih u drugom dijelu sezone ostavio jedno/dva mjesta na klupi gdje bih rotirao njih Äetvoricu, a Blackman bi mi bio rezervni golman, ne vjerujem da bi bio nešto puno lošiji od Rossa ili Hilaria.

ÄŒak i Kaby Djalo se pokazuje, baš kao i Billy Clifford...naravno tu su i Kiwomya i Feruz no njima još nije vrijeme..

Meni je Kaby Djalo na par highlightsa impresionirao, znao je dobro podvalit loptu i dat pas i to vise puta na utakmici :D

• Autor

Evo prije par minuta je poÄela utakmica rezervi protiv Swanseaja, no nikako ne mogu naći stream, Lukaku i Piazon su u sastavu od noviteta, a Josha nema, vjerovatno ide s prvom momÄadi u Leverkusen ;)

• Autor

Nisam :(

A i ovaj smrdljivi Chelsea TV, kakvi govnari pa ako već ne prenose prvu momÄad mogu barem youth ili rezerve uživo, a ne po 100 puta utakmice protiv Barce, L'poola i sliÄno..

Završilo 1-1, Bertrand strijelac.

• 2 sedmice kasnije...

EskWeston stavio par videa i Billyju i Connoru Cliffordu i Mitrovicu dns :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.