Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2011/12 = 6th place

Istaknuti odgovori

Ovako kako je sisa napisao će najvjerovatnije biti s obzirom da je Nate većinu tekmi igrao na zadnjem veznom a ne na stoperu. S tim da će na poziciju stopera možda uskočiti mladi Alex Davey, ali to ostaje da se vidi. ;)
Ova generacija mora osvojiti kup, bez daljnjega i tu nema govora. Mada je meni za nijansu draža ona sa Conorom i Joshom u glavnim ulogama. :D :P
  • Odgovori 373
  • Pregledi 26,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Samo nek je Roman gledao utakmicu. Da vidi covek, da nije sve u bacanju miliona !

O utakmici kad budem pogledao izvestaj, posto sam gledao zadnjih 20ak minuta.
[quote name='Elao' timestamp='1334916111' post='42164']
Sta cu ocekivati nego pobjedu, Blackburn im nije ravan, [u][b]Feruz 2 gola[/b][/u] 1 Piazon ;)
[/quote]
Heh vidim da je bilo klasicno demoliranje, svaka cast momcima ili ti ga djecacima :)
Fin rezultat, nema šta. Vjerovatno je sve i gotovo. Momci su zaslužili trofej.

Žao mi je što nisam mogao gledat, dal neko zna kad će repriza na Chelsea TV?

I šta to, Roman gledao a??
[quote name='how yes no' timestamp='1334957281' post='42269']
Fin rezultat, nema šta. Vjerovatno je sve i gotovo. Momci su zaslužili trofej.

Žao mi je što nisam mogao gledat, dal neko zna kad će repriza na Chelsea TV?

I šta to, Roman gledao a??
[/quote]

Gledao covek :)
I imao i sta da vidi.
Piazon i Feruz - strasen tandem.

Ovoj mladinski tim ima mnogu golem potencijal. Go pratam dolgo vreme i zalno ke bide dokolku ni eden igrac ne vleze vo privot tim.
Fantastican rezultat i oslikavanje sile ove mlade generacije. U 1. poluvremenu u prvih 15 minuta imali smo poteskoca sa prenosom lopte na njihovu polovinu. Tada su i stvorili 2 sanse od kojih je jedna bila odlicna ali je jos bolji bio Blackman. Mi nismo odustajali od svoje igre. Nakon toga sve je bilo po starom. Mi smo bili ekipa koja je gospodarila u svakom aspektu igre. A kako se utakmica blizila kraju, nasa dominacija je postajala sve ucinkovitija. Chalobah, Baker i Feruz x2 za nedostiznih 4:0 u prvoj utakmici. Sjajno nam je funkcionisao vezni a Chalobah me onim pasom odusevio. Majstorija! Piazon po obicaju raspolozen, razigran, a dokaz toga su i 2 asistencije. Momak je mnogo elegantan igrac. Iz odbrane najvise me je bez sumnje odusevio Kane. Prosto je uzorao tu desnu stranu, uzduz i poprijeko. Steta sto na kraju nije uspio dati gol, ali nema veze. Piazon i Feruz kao sto sam rekao, vec sada pokazuju odlicno partnerstvo na terenu. Razumiju kretnje jedan drugog, citaju se i to je sjajno.

Necu jos nista da prognoziram, ali tesko da mi necemo dati gol u gostima a ova generacija msm da nije u stanju ispustiti ovih 4:0. Trofej nam se ponovo smjeska. :)

p.s. Ko nadje highlightse neka se ne ustrucava da ih okaci. ;)
Nakon tekme protiv Manche, odem ja na temu njihovu na ss.ba, kad jedan hvali tu njhovu djecurliju. Pa reko kakvi su tek onda nasi talenti, ako su vasi toliko dobri..

Jedan govori, kako je nekima tek prva godina da su zajedno, pa se ko fol nisu uigrali. Odusto ja od te priče, ne možeš s njima se raspravljat, ko ih jebe.

Al kontam, ako je njima problem to što su prvu godinu zajedno, šta reći onda za naše? Piazon, ALex, Feruz, Ake, svi oni su prosle godine stigli, a pogledaj kako igraju kao da su zajedno vec vise godina.
Naročito Piazon i Islam, nevjerovatno kako se slažu.

Šta tek očekivati, nakon par godina (naravno ako svi ostanu tu)?? Zaista ovi momci, puno, puno obećavaju.

Valjda se konačno opamete i uprava, ali i treneri, pa se počnu forsirati "naša" djeca..

Što se tiče druge tekme, koliko god da prime golova, više će dati, tako da se ne sikiram.
  • Autor
Izgubiše rezerve finale od Uniteda 4-1 doma.

Uključio sam se početkom drugog poluvremena pa ću vam iznijeti svoja viđenja iz tog perioda utakmice isključivo.
Znači, da počnemo od onoga što valja - trokut Baker-Swift-Piazon funkcionira odlično i to se vidi u svim momentima utakmice. Bekovi takoÄ‘er, Kane i Aziz danas su igrali sa desetoricu. Bam je zabio lijep pogodak i pokazao odlike klasnog šutera. Chalobaha ne namjeravam previše hvaliti, no nije bio toliko kritičan.

E sad, loše stvari. Vrlo blijeda partija Akea za kojeg ne smatram da je loš koliko je danas bio. Pored njega, ponovno se ističu preočite crne rupe bez dna u momčadi. Golman Russell kojeg prvi put u životu vidim je FLOP sa velikim slovima, čovjek prima golove koje se mogu kladit u živu glavu ne bih ja primio. Rohan Ince - već duže vrijeme govorim da je panjina i cjepanica, Per Mertesacker je Ronaldinho za njega što se tehnike tiče. E sad, treća i najveća ofanzivna rupa - Lukaku. Prepreprespor je za rezerve Manchester Uniteda, a kamoli za premiership. Kad primi loptu dok razmisli što će s njom uzmu mu je, i tako cijelu utakmicu, a loptu dodati ne zna. Rezervni tim uskoro odlazi u Hong Kong na turnir i nakon toga će se znati tko će biti tu i dogodine, a tko ne.

Moja lista želja što se tiče napuštanja kluba:

Rhys Taylor - koristan k'o Picassova slika braći Matić
Ulisses Davila (??) - možda, mada bih mu dao još jednu priliku, ipak ga još nismo vidjeli na djelu
Adam Phillip - nesposoban, spor i jednostavno loš
Marko Mitrović - dobio je dovoljno šansi, nije ništa pokazao, hvala doviÄ‘enja
Matej Delač - žalim druže
James Ashton - ništa nije pokazao, lagano ulazi u dvadesete, gotova priča
Rohan Ince, Romelu Lukaku, Šonjo Russell - gore spomenuti razlozi
George Saville - tko je ovoga na Cobham pustio!?
Da je igrala ista ona ekipa koja je pre neki dan zgazila blackburn nesumljam da bi bio u najmanju ruku pozitivan rezultat !

Naravno znam da nije isto youth i rezerve al fkt u ovim rezervama ima samo takvi debila :(
Dobro dubro, hajd sve uredu, ali to o Lukakuu nije. Gledao si danas tekmu gdje nije bio dobar, te odmah bi ga otjerao. Ne ide to tako.
Lukaku je u svim tekmama rezervi do sad, bio među najboljima. U nekim i najbolji, tako da...

Za ostalo se slažem, panjeva itekako ima. ;)
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1335200004' post='42691']Dobro dubro, hajd sve uredu, ali to o Lukakuu nije. Gledao si danas tekmu gdje nije bio dobar, te odmah bi ga otjerao. Ne ide to tako. Lukaku je u svim tekmama rezervi do sad, bio među najboljima. U nekim i najbolji, tako da... Za ostalo se slažem, panjeva itekako ima. ;)[/quote]

Ne kažem da nije, dapače siguran sam da je zabijao dobrih golova i imao dobrih poteza, no ja odavno imam dojam da je on prespor u reakcijama za Englesku. Žalosno je što sam svakim gledanjem njegove igre sve sigurniji u to :mellow:
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.