Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2011/12 = 6th place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 373
  • Pregledi 26,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bamford i Piazon opet u akciji <3 ipak nije ovdje odbrana bila kriva koliko je golman smotan, ovaj je gori izgleda i od onog Taylora
http://www.youtube.com/watch?v=vi_yhjsiulk&feature=g-u-u&context=G247b52dFUAAAAAAAEAA
Večeras je dugoočekivana uzvratna tekma protiv Uniteda na Bridgeu. Da podsjetim, u gostima smo ih uzeli 2-1 tako da večeras trebamo tu ovjeru prolaska u finale gdje nas već čeka Blackburn. Malo izjava:

[url="http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/chelsea-youngsters-eye-their-own-final-7643514.html"]http://www.thisislondon.co.uk/sport/football/chelsea-youngsters-eye-their-own-final-7643514.html[/url]
Ukoliko pocinje tekma?
[quote name='diablo_bih' timestamp='1334334735' post='40984']
Na chelsea tv ce biti valjda?
[/quote]

nadam se da će biti, pršli put samo komentatori na CHTV a na nekom arapskom prenos..
Rutinski odraÄ‘en posao, ako to možemo tako nazvati. Još jednom čestitke za ovu iznimno talentiranu generaciju o čemu trubim već dugo, ali sad je vrijeme da se i u samom finalu to potvrdi. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1334351046' post='41008']
Rutinski odraÄ‘en posao, ako to možemo tako nazvati. Još jednom čestitke za ovu [u][b]iznimno talentiranu generaciju[/b][/u] o čemu trubim već dugo, ali sad je vrijeme da se i u samom finalu to potvrdi. :)
[/quote]
Reci mi nesto sto ne znam ;) ovo se osvaja 100% samo sto ni utakmica protiv Blackburna nece proci bez primljenog gola :)
Malo odbrana škripi u svakoj tekmi, ali što se tiče ostalih zaista su odlični.

Zaslužen prolazak, dominacija u oba meča. Piazon odigaro jednu od najboljih tekmi, Feruza nije bilo i čim malo odbi prostora odmah bub asistencija.
Swift i Baker vrlo borbeni, Affane dosta zapažen. Chalobbah jak, Ake isto tako dosta dobar.
Bekovi škripe nazad, ali naprijed su bolji. Blackman opet izvodio bravure na golu.

Ma 100% sam siguran da će osvojit ovo.
Kako je žalosno gledati ovo, a znati da će od cijele generacije maksimalno 1 igrač uspjeti u Chelseaju, ako i toliko. :wacko: :( :angry:
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1334356529' post='41018']
Tko je zabio ?
[/quote]
Piazon
Desilo se da i ja odgledam utakmicu Youth tima :D

Svaka cast momcima, bili su bolji, tokom cele utakmice, imali kontrolu nad loptom... Unitedovi klinci su samo sporadicno napadali...
Gol glupo primljen, kruzili su bez neke ideje oko nasih 16m, i uspeli da naprave visak, po levoj strani... Odbranu kao celinu definitivno treba jos uigravati.
Gol - mat u tri poteza. Nisam zapazio ko je prosledio loptu Feruzu, decko je jednim potezom otvorio sebi prostor, odlicno prosledio loptu Piazonu, koji je rutinski, ali ipak lepo zakucao pod precku :)
Pojedinacno, Piazon je danas dokazao da je za klasu bolji od svih ostalih igraca na terenu. Pored njega, odskakali su i Shalobah i Feruz. Swift i Cane takodje bili dobri danas...

Od prve trojice spomenutih ocekujem da nose igru Chelsea, u buducnosti. Imaju momci sve predispozicije za to, samo to treba znati iskoristiti.
Kad se samo setim da je Messi sa nepunih 17 debitovao u Ligi Sampiona, jasno mi je, zasto su oni toliko ispred nas, po kvalitetu igre i igraca samih.
Valjda ce se nekad i nasa uprava dozvati pameti.
Ls za mlade je odlicna prlika.
Naravno, pa Piazon je po svakoj razumnoj logici i rezonu u OVOM trenutku za OVAJ klub bolje rješenje od Maloude. Iz puno, puno razloga.Najlakše je svaliti na managera da on ne smije ubaciti mlade, ali nije to tako jednostavno u Chelseaju što se pokazuje kad god novi trener doÄ‘e. :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.