Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2011/12 = 6th place

Istaknuti odgovori

Youth FA cup osvojen, drugi put u zadnje tri godine. Pokazali su da imamo najbolju akademiju u Engleskoj...
Feruz ce biti nas Rooney, ako ga prodaju ebes nasu upravu...
  • Odgovori 373
  • Pregledi 26,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='ADiS' timestamp='1336594606' post='47339']
Youth FA cup osvojen, drugi put u zadnje tri godine. Pokazali su da imamo najbolju akademiju u Engleskoj...
Feruz ce biti nas Rooney, ako ga prodaju ebes nasu upravu...
[/quote]

E problem je što jako malo igrača iz naše akademije i dobije pravu priliku i zablista u prvom timu. Štaviše, ja ne znam ni jednog u posljednjih par godina.
Svaka cast momci ;)

[quote name='reLo' timestamp='1336597761' post='47359']

E problem je što jako malo igrača iz naše akademije i dobije pravu priliku i zablista u prvom timu. Štaviše, ja ne znam ni jednog u posljednjih par godina.
[/quote]
Da ali nasa akademija je tek u poslednjih par godina pocela da radi kako treba i sad bi trebali da vidimo rezultate tog rada ;)
[quote name='reLo' timestamp='1336597761' post='47359']

[/quote]
Ryan Bertrand, Sam Hutchinson
Stvar je da su ovi trenutni youth premladi, svi su ispod 17 godina.
Ostali koji su izašli iz youth godina a da imaju potencijala su na posudbi.

A i Chelsea nije tip kluba kao Arsenal, Ayax i slični da forsira mlade igrače. Daje im prilike kad mora ili kad treba odmarat igrače
[quote name='stifmeister' timestamp='1336598227' post='47366']

A i Chelsea nije tip kluba kao Arsenal, Ayax i slični da forsira mlade igrače. Daje im prilike kad mora ili kad treba odmarat igrače
[/quote]
slažem se :D
  • Autor
[quote name='stifmeister' timestamp='1336598227' post='47366']

[/quote]

Kakuta i Bruma 20 godina, Billy i Aziz 19, zašto ne dobivaju šansu? Sva 4 su se i više nego dokazali.

P.S. Od ovogodišnje ekipe Youtha dogodine pravo nastupa neće imati sljedeći igrači: Lalkovič, Ashton, Ince, Billy Clifford, Aziz Deen-Conteh, McEachran, Lukaku, Kalas, Saville.

Znači, dogodine smo još jači bez Incea i Savillea :D Billyja i Aziza ćemo preboliti već nekako ;)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336598641' post='47373']

Kakuta i Bruma 20 godina, Billy i Aziz 19, zašto ne dobivaju šansu? Sva 4 su se i više nego dokazali.
[/quote]
Nema mjesta u momčadi trenutno. Valjda će se ovo ljeto i ta situacija malo ispraviti i neke igrače ispratiti.
A i prije 22-23-24 je nemoguće dobiti poziciju u prvoj momčadi kod nas.
Eto ti primjer Lukakua. Godinu prije rasturao, došao kod nas i koliko je igrao? Jbg, forsao je onaj škrti Sturidge
  • Autor
[quote name='stifmeister' timestamp='1336599072' post='47377'] Nema mjesta u momčadi trenutno. Valjda će se ovo ljeto i ta situacija malo ispraviti i neke igrače ispratiti. A i prije 22-23-24 je nemoguće dobiti poziciju u prvoj momčadi kod nas. Eto ti primjer Lukakua. Godinu prije rasturao, došao kod nas i koliko je igrao? Jbg, forsao je onaj škrti Sturidge[/quote]

Da si odgledao ijednu utakmicu rezervi bilo bi ti jasno zašto Lukaku nije dobio šansu.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336599156' post='47378'] Da si odgledao ijednu utakmicu rezervi bilo bi ti jasno zašto Lukaku nije dobio šansu.[/quote]

Da su se gledali nastupi Lukakua u rezervama, on bi bar 20 tekmi ove sezone imao za prvi tim. Ti ga vidio jednu tekmu, kako loše igra i cijelo vrijeme govoriš kako ej katastrofa. E pa nisi upravu care, a priznat ćeš i to, ne sikiram se ja.
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1336599353' post='47382'] Da su se gledali nastupi Lukakua u rezervama, on bi bar 20 tekmi ove sezone imao za prvi tim. Ti ga vidio jednu tekmu, kako loše igra i cijelo vrijeme govoriš kako ej katastrofa. E pa nisi upravu care, a priznat ćeš i to, ne sikiram se ja.[/quote]

Pogledo sam ga bar 3 utakmice, i točno se vidi da je prespor u pokretima i reakcijama. Bamford se daleko bolji pokazao ove sezone.
[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/d8/4f/0,,10268~10833880,00.jpg[/img]

Još jedan FA kup osvojen ove godine. Još da Ladies uzmu i to bi bilo to, potpuna dominacija. :D Ovi momci su sasvim zasluženo uzeli najprestižnije takmičenje za mlade u Engleskoj, jer su dokazali da su najbolji. Dogodine idemo u tu Ligu prvaka da se nadmećemo sa mladim igračima diljem svijeta pa ćemo vidjeti gdje smo i šta smo. Inače drugi Youth cup osvojen u prethodne tri godine, s tim da smo jednom ispali u polufinalu. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1336599741' post='47386']
Dogodine idemo u tu Ligu prvaka da se nadmećemo sa mladim igračima diljem svijeta pa ćemo vidjeti gdje smo i šta smo. Inače drugi Youth cup osvojen u prethodne tri godine, s tim da smo jednom ispali u polufinalu. ;)
[/quote]

I budemo prvi klub koji je odbranio seniorski i osvojio youth trofej :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336599480' post='47383']

Pogledo sam ga bar 3 utakmice, i točno se vidi da je prespor u pokretima i reakcijama. Bamford se daleko bolji pokazao ove sezone.
[/quote]
Isto kao što netko može reći da je Terry loš a pogledao je samo drugu utakmicu protiv Barce i sada zadnju protiv Liverpoola. I prema te dvije utakmice prosudi da je preloš.
Daj dubro prije razmisli malo što pišeš.
Sudit napadača prema tri utakmice(i to ako tri) u proteklih 9 mjeseci.
  • Autor
Dobro, uvijek je Dubro ta budala koja ne zna ništa.

Just for the record:
Dubro je predvidio na početku sezone polufinale s Barcom i finale s Bayernom.
Kad je Dubro u prvim kolima sezone govorio da je Demba Ba klasa, Dubru ste se smijali, Demba je danas među najboljim strijelcima PL.
Kad je Dubro govorio da je Pardew stručnjak, bilo je 'ma kakav stručnjak, malo ga sreća pomazila' i dogodio se Papiss Cisse.
Kad je Dubro govorio da će Villas-Boas zatrpati ovaj klub u neviđena govna, Dubro nije imao pojma.
Kad je Villas-Boas otpušten i kad su svi govorili da ništa neće ići na bolje s Di Matteom, Dubro je govorio da će Di Matteo iskoristiti puni potencijal ovog tima.
Kad je Dubro govorio da će Athletic Bilbao proći Manchester Uniteda (i to čim je ždrijeb izvučen), Dubro je taj koji je bio lud.
Kad je Dubro govorio da Barcelona ništa neće osvojiti dok je Fabregas u prvih 11, Dubro je lupao gluposti.

Toliko o tome, ali Dubro ne zna ništa i nikad ništa ne predvidi točno. ;)

P.S. Kad Lukaku završi kao rezervni špic u Interu iz Zaprešića, sjetite se Dubra.
Nije dubro daleko od istine, samo to ne zna baš na pravi način iskazati. Momak je sam sebe sjebo što je požurio da dođe u CFC, a i CFC je zajebo što su ga tako hitno doveli. Po meni, moglo se komotno sačekati godinu-dvije pa onda vidjeti da li ulazit u taj biznis ili ne. ;) Trenutno je daleko od nivoa koji je potreban za igranje u ovom klubu i zato nama treba na ljeto jedna špica u rotaciji sa Nandom ako Didier stvarno ode.
Druga je pjesma kako su samo naši navijači poletili na njega i očekivali ogromne stvari. Iskreno, ja njega nisam htio na ljeto i mislim da je tajming bio apsolutno pogrešan. Nisam bio impresioniran njime ali šta da se radi sad. Naći neki klub koji će biti spreman istrpiti ovog mladog igrača godinu dana kao prvog centarfora pa ćemo znati onda otprilike na čemu smo. :)

PS. da ima ikakve logike Bamford bio dobio priliku, ali Lukaku upada u ekipu samo zbog novca koji je na njega potrošen
Dubro je zapravo Vidoviti Milan :)

CFC ga je doveo jer je prošlo ljeto na meti mnogih, i da ga nismo mi uzeli netko drugi bi ga.
Osobno vjerujem u njega i nadam se će se isplatiti i pokazati pravu igru u prvoj momčadi.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336599480' post='47383'] Pogledo sam ga bar 3 utakmice, i točno se vidi da je prespor u pokretima i reakcijama. Bamford se daleko bolji pokazao ove sezone.[/quote]

Uopšte se ne slažem. Lukaku se itekako dobro kretao, proigravao saigrače, a što je najvažnije nazabijao se golova.
Bamford je također vrlo dobro se pokazao, ali nema potrebe ga ubacivati u ovu priču.

Na stranu to što ti nije simpatičan Romelu ili šta već, ali što se tiče njegovih igara u rezervama on je bio i vise nego dobar. I u onih nekoliko tekmi za prvi tim, također.

Nego da malo i potrefim temu. ;)

Trofej osvojise i mladi, potpuno zasluženo. Prekucali su cijelo ovo takmičenje, fenomenalno su igrali cijelo ovo takmičenje. :rolleyes:

Večerašnju tekmu nisam gledao, eto izgubili su minimalnim rezultatom, ali nema veze. Vjerujem da su stvarali prilika, ali možda nije htjelo ući.

Najbolji igrači za mene kroz ovu sezonu u ovom takmičenju su Islam, Lucas, Ake, Chalobah i Blackman. B) Oni su mi nekako tu glavni igrači, iako prva trojica tek prvu godinu u klubu. Zapaženu ulogu su odigrali i Amin, Swift te Baker. ;)

Svaka čast, te moje mišljenje je da, ako momci ostanu na okupu, ovaj trofej bi se mogao i odbraniti.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336600370' post='47394']Dobro, uvijek je Dubro ta budala koja ne zna ništa. Just for the record: Dubro je predvidio na početku sezone polufinale s Barcom i finale s Bayernom. Kad je Dubro u prvim kolima sezone govorio da je Demba Ba klasa, Dubru ste se smijali, Demba je danas među najboljim strijelcima PL. Kad je Dubro govorio da je Pardew stručnjak, bilo je 'ma kakav stručnjak, malo ga sreća pomazila' i dogodio se Papiss Cisse. Kad je Dubro govorio da će Villas-Boas zatrpati ovaj klub u neviđena govna, Dubro nije imao pojma. Kad je Villas-Boas otpušten i kad su svi govorili da ništa neće ići na bolje s Di Matteom, Dubro je govorio da će Di Matteo iskoristiti puni potencijal ovog tima. Kad je Dubro govorio da će Athletic Bilbao proći Manchester Uniteda (i to čim je ždrijeb izvučen), Dubro je taj koji je bio lud. Kad je Dubro govorio da Barcelona ništa neće osvojiti dok je Fabregas u prvih 11, Dubro je lupao gluposti. Toliko o tome, ali Dubro ne zna ništa i nikad ništa ne predvidi točno. ;) P.S. Kad Lukaku završi kao rezervni špic u Interu iz Zaprešića, sjetite se Dubra.[/quote]

Dubro,nije mi jasno sto se ne bavis trenerskim poslom, slijedi ti nevjerovatna karijera. B)
Gospodo, mi nismo mi svjesni kakvog mi potencijal i kakvog strucnjaka imamo na forumu
Ovim tempom za par godina ces bit uz bok Mourinhu. I
Ima da te predlozimo Abrmovicu. Ako te ne zaposli kao trenera (zbog neiskustva) mora da te primi za nekog strucnog saradnika.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1336600370' post='47394']Dobro, uvijek je Dubro ta budala koja ne zna ništa. Just for the record: Dubro je predvidio na početku sezone polufinale s Barcom i finale s Bayernom. Kad je Dubro u prvim kolima sezone govorio da je Demba Ba klasa, Dubru ste se smijali, Demba je danas među najboljim strijelcima PL. Kad je Dubro govorio da je Pardew stručnjak, bilo je 'ma kakav stručnjak, malo ga sreća pomazila' i dogodio se Papiss Cisse. Kad je Dubro govorio da će Villas-Boas zatrpati ovaj klub u neviđena govna, Dubro nije imao pojma. Kad je Villas-Boas otpušten i kad su svi govorili da ništa neće ići na bolje s Di Matteom, Dubro je govorio da će Di Matteo iskoristiti puni potencijal ovog tima. Kad je Dubro govorio da će Athletic Bilbao proći Manchester Uniteda (i to čim je ždrijeb izvučen), Dubro je taj koji je bio lud. Kad je Dubro govorio da Barcelona ništa neće osvojiti dok je Fabregas u prvih 11, Dubro je lupao gluposti. Toliko o tome, ali Dubro ne zna ništa i nikad ništa ne predvidi točno. ;) P.S. Kad Lukaku završi kao rezervni špic u Interu iz Zaprešića, sjetite se Dubra.[/quote]

Just for the record...
Gdje je ono sto si govorio za Lamparda tokom cijele jesenje polusezone??? Mozda si i za to bio upravu ili???
  • Autor
[quote name='ADiS' timestamp='1336601727' post='47410'] Just for the record... Gdje je ono sto si govorio za Lamparda tokom cijele jesenje polusezone??? Mozda si i za to bio upravu ili???[/quote]

Jebiga, mora se nekad nešto i falit. Al većinu slučajeva sam u pravu.
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1336603859' post='47422']Pa za Torresa, pa Raula, čini mi se i Mikela (nisam siguran)... I promjeni dubro priču, hm..[/quote]

Za Torresa sam promijenio, za Raula baš i nisam ali je u ovom trenutku manje loš od Essiena i Romeua. Mikela nisam ni spominjao, no otišli smo previše u offtopic.
[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/392452_356351021092910_221845621210118_1013842_1013119744_n.jpg[/img]

Piazon i Feruz sa trofejom.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.