Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mykhaylo Mudryk (Tottenham Hotspur)

Istaknuti odgovori

Slična maloumnost kao kod Jacksona, hajde imao je one dvije prilike gdje je pogodio stativu i gdje je drugi put šutao pored gola, to donekle možeš da i razumiješ ali sine moj, kako ti prost pas ne znaš da dodaš majku ti jebem ili je traljav ili je pogrešan, usrao je par dobrih situacija, bez opzira na asistenciju morao je mnogo više... tj učinkovitije

• Odgovori 656
  • Pregledi 35,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nema razloga za brigu. Nakon bana od 4 godine ostaju mu jos 3 godine da odradi ugovor

• De izbrisi postove sa prve stranice

• Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. 

Objavljene slike

Svu prednost koju napravi vanserijskom brzinom prospe na jedan od sljedecih nacina:

1. da sebi prevelik for tako da ga ne moze stici

2. doda prvom protivnickom igracu do sebe

3. sutne kad vec ne moze nikud sa loptom i onda mu zavrsi pod nogama (ono kad je pogodio stativu)

4. zabije se u protivnika

I dalje vjerujem da ima nesto od njega, jer stvarno vidim razliku i prednosti u njegovom stilu igre samo sto su ti nedostaci toliko veliki da na momente djeluje kao da je zalutao.

• Popularna objava

Manji su mi problem ti šutevi koliki su mi problem njegovi usrani pasovi

Prva šansa kad je pogodio stativu, hajde jebi ga, zapela mu je malo i lopta u trku ali nekako se snašao. Drugi put kad je gađao bliži ugao opet jebi ga da je išlo u okvir zabio bi... to nekako mogu da svarim ali ono što ne mogu je kad ti ideš 4 na 3 i dodaš loptu u noge protivniku e to meni krv popije

Mudryk napreduje polako ali napreduje. Sto kaze ker kod njega se vidi talenat i da ima trenera koji ga zna usmjeriti i posavjetovati, takticki obuciti imali bi igracinu. 

• 2 sedmice kasnije...
13 minutes ago, Wisey said:

Bitan gol. Nadamo se i navlacimo ne bi li proradio… Al tesko vala.

Ja sam bio najveci njegov fan kad je dolazio, pa mi ocekivanje polako padalo. Onda je na pripremama bio super pa sam se opet ponadao. Odigrao nekoliko utakmica dobrih pa se izgubio, nerijetko bio medju najgorima na terenu. Sad opet polako se budi euforija oko njega ali znam da cu se opet razocarati. A steta, momak ima nevjerovatno brzinu, prvi korak i dribling, kad bi ga samo naucili pravilno koristiti i igri bez lopte bio bi itekako koristan u arsenalu oružja. 

Svidja mi se sto je pokazao muda prvo u onoj situaciji sa Brunom a onda i smekerski jedanaesterac. Valjda ga podigne, njega kao i cijelu ekipu, ovaj pogodak i prolazak u 90+ minuti. 

Ovaj plišani medvjedić je jedan od najgorih igrača koje sam ikad gledao.

Jedina nada je to što za par dana prolazi božićni post pa valjda kad bude počeo da jede će početi da radi nešto na terenu. 

Juri Žirkov je za njega Kobi Brajant.

• 4 sedmice kasnije...

I ja sve vise gubim nadu. Sto je najgore, ima predobru tehniku, nenormalno je brz, dakle samo takticki da se obuci. Do koga je to ne znam ali ako ovako nastavi, pisi propalo.

Od ovog su svi ruke digli, nisam gledao mec i rekoh procitacu malo komentare po netu, cak i na mjestima gdje ne pljuju igrace tako lako nisam vidio nijedan pozitivan komentar za njegov nastup. Mogu misliti na sta je to licilo, cak mi nije tesko ni zamisliti sta je radio. Standardno losi prijemi, prejak for, los odluke i sl. Djeluje kao igrac sa kojim se nista ne radi.

Spoiler

Jasno je da se radi u pravouglom trouglu za koji vrijedi sinusna teorema da je omjer sinusa uglova jednak omjerima stranica nasuprot tim uglovima. Ako je primijenimo na uglove od 56 i 90 stepeni dobijemo da je lopta dostigla visinu od 74,61 m. Mnogi studenti bi zaboravili od te visine oduzeti 2,5 metra što je visina gola tako da je odgovor da je lopta otišla 72,11 m preko gola.

8 minutes ago, Adi said:
  Hide contents

Jasno je da se radi u pravouglom trouglu za koji vrijedi sinusna teorema da je omjer sinusa uglova jednak omjerima stranica nasuprot tim uglovima. Ako je primijenimo na uglove od 56 i 90 stepeni dobijemo da je lopta dostigla visinu od 74,61 m. Mnogi studenti bi zaboravili od te visine oduzeti 2,5 metra što je visina gola tako da je odgovor da je lopta otišla 72,11 m preko gola.

Thank you ChatGPT

Bi ona njemu odgovarala, ali sumnjam da bi se naigrao u onoj konkurenciji. Muku mući da izbori minute pored Maduekea i Jacksona. Bayern je tu tražio nekoga da popuni rotaciju, da zakrpi ako se još neko povrijedi. Tako da ga poučen lošim iskustvima posudbi u prvom dijelu sezone ne bih ga dao. Drugo, i mi gubimo igrača, ne bismo nikoga kupili umjesto njega (jer da smo mogli kupovati Boehly ne bi stiskao kesu mjesec dana) nego ili neko na posudbu ili bi se Poch ohrabrio da stavlja Chilwella na krilo. A sam igrač se mora seliti, prilagođavati radi 4 mjeseca gdje će mu možda biti 10% bolje.

Sve ja to razumem ali on u Pl u tesko da moze proigrati. Bundes, Serija A je za njega prava mera. Neki Dortmund Juventus Leveekuzen, Milano. Bolju mu cenu nabiti nekako i prodati. Pa Luis Hol bi na krilu pruzi vise nego on. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.