7. decembar 2023.2 god. comment_350358 Slična maloumnost kao kod Jacksona, hajde imao je one dvije prilike gdje je pogodio stativu i gdje je drugi put šutao pored gola, to donekle možeš da i razumiješ ali sine moj, kako ti prost pas ne znaš da dodaš majku ti jebem ili je traljav ili je pogrešan, usrao je par dobrih situacija, bez opzira na asistenciju morao je mnogo više... tj učinkovitije Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350363 Svu prednost koju napravi vanserijskom brzinom prospe na jedan od sljedecih nacina: 1. da sebi prevelik for tako da ga ne moze stici 2. doda prvom protivnickom igracu do sebe 3. sutne kad vec ne moze nikud sa loptom i onda mu zavrsi pod nogama (ono kad je pogodio stativu) 4. zabije se u protivnika I dalje vjerujem da ima nesto od njega, jer stvarno vidim razliku i prednosti u njegovom stilu igre samo sto su ti nedostaci toliko veliki da na momente djeluje kao da je zalutao. Prijavi
7. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_350374 Manji su mi problem ti šutevi koliki su mi problem njegovi usrani pasovi Prva šansa kad je pogodio stativu, hajde jebi ga, zapela mu je malo i lopta u trku ali nekako se snašao. Drugi put kad je gađao bliži ugao opet jebi ga da je išlo u okvir zabio bi... to nekako mogu da svarim ali ono što ne mogu je kad ti ideš 4 na 3 i dodaš loptu u noge protivniku e to meni krv popije Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350404 Mudryk napreduje polako ali napreduje. Sto kaze ker kod njega se vidi talenat i da ima trenera koji ga zna usmjeriti i posavjetovati, takticki obuciti imali bi igracinu. Prijavi
8. decembar 2023.2 god. comment_350418 Pa jedini savjet koji mu može dati za onakva dodavanja je da mu jebe i žive i mrtve kad onako usere, dakle nikog živog pored njega nije bilo u trenutku dodavanja on je dodaje, spoljnom, špicem, kurcem ne znam ni ja Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350805 Bitan gol. Nadamo se i navlacimo ne bi li proradio… Al tesko vala. Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350816 13 minutes ago, Wisey said: Bitan gol. Nadamo se i navlacimo ne bi li proradio… Al tesko vala. Ja sam bio najveci njegov fan kad je dolazio, pa mi ocekivanje polako padalo. Onda je na pripremama bio super pa sam se opet ponadao. Odigrao nekoliko utakmica dobrih pa se izgubio, nerijetko bio medju najgorima na terenu. Sad opet polako se budi euforija oko njega ali znam da cu se opet razocarati. A steta, momak ima nevjerovatno brzinu, prvi korak i dribling, kad bi ga samo naucili pravilno koristiti i igri bez lopte bio bi itekako koristan u arsenalu oružja. Svidja mi se sto je pokazao muda prvo u onoj situaciji sa Brunom a onda i smekerski jedanaesterac. Valjda ga podigne, njega kao i cijelu ekipu, ovaj pogodak i prolazak u 90+ minuti. Prijavi
20. decembar 2023.2 god. comment_350829 Kakav bi samo sex mogli raditi on, nku nku i Palmer, to kad bi nam se poklopilo mislim da bi i ti golovi i realizacija pročepila Prijavi
1. januar 2024.2 god. comment_351239 Ovaj plišani medvjedić je jedan od najgorih igrača koje sam ikad gledao. Jedina nada je to što za par dana prolazi božićni post pa valjda kad bude počeo da jede će početi da radi nešto na terenu. Juri Žirkov je za njega Kobi Brajant. Prijavi
24. januar 2024.2 god. Popularna objava comment_352008 Steta, verovao sam u njega bas. Probati na leto napraviti neki dil za Leaoa/Kvichu. Sa Milanom bas finu saradnju imamo. Prijavi
24. januar 2024.2 god. comment_352012 I ja sve vise gubim nadu. Sto je najgore, ima predobru tehniku, nenormalno je brz, dakle samo takticki da se obuci. Do koga je to ne znam ali ako ovako nastavi, pisi propalo. Prijavi
24. januar 2024.2 god. comment_352015 Od ovog su svi ruke digli, nisam gledao mec i rekoh procitacu malo komentare po netu, cak i na mjestima gdje ne pljuju igrace tako lako nisam vidio nijedan pozitivan komentar za njegov nastup. Mogu misliti na sta je to licilo, cak mi nije tesko ni zamisliti sta je radio. Standardno losi prijemi, prejak for, los odluke i sl. Djeluje kao igrac sa kojim se nista ne radi. Prijavi
1. februar 2024.2 god. comment_352279 Svi smo u ovom trenutku znali šta slijedi. Samo je bila dilema hoće li pogoditi krov ili će ga prebaciti. Prijavi
5. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352438 Na prijemu za upis na Elektrotehnicki fakultet, ni jedan od buducih studenata ovog fakulteta nije uspio rijesiti misteriozni zadatak. Zadatak: Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352447 Spoiler Jasno je da se radi u pravouglom trouglu za koji vrijedi sinusna teorema da je omjer sinusa uglova jednak omjerima stranica nasuprot tim uglovima. Ako je primijenimo na uglove od 56 i 90 stepeni dobijemo da je lopta dostigla visinu od 74,61 m. Mnogi studenti bi zaboravili od te visine oduzeti 2,5 metra što je visina gola tako da je odgovor da je lopta otišla 72,11 m preko gola. Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352451 8 minutes ago, Adi said: Hide contents Jasno je da se radi u pravouglom trouglu za koji vrijedi sinusna teorema da je omjer sinusa uglova jednak omjerima stranica nasuprot tim uglovima. Ako je primijenimo na uglove od 56 i 90 stepeni dobijemo da je lopta dostigla visinu od 74,61 m. Mnogi studenti bi zaboravili od te visine oduzeti 2,5 metra što je visina gola tako da je odgovor da je lopta otišla 72,11 m preko gola. Thank you ChatGPT Prijavi
13. februar 2024.2 god. comment_352730 Ako je istina da ga je hteo bajern sad a da nasi nisu ni saslušali ponudu.... @MASKO mu udeli pravi nadimak. Pisani meda. Moze i barbika Prijavi
13. februar 2024.2 god. comment_352731 Htjeli su ga na posudbu, od koje ne bismo ni mi, ni oni, ni on imali puno koristi. Na kraju su doveli igrača iz Granade. Prijavi
13. februar 2024.2 god. comment_352733 Bas i nisam siguran da ne bi. Mozda bi mu bundes liga odgovarala. Prijavi
13. februar 2024.2 god. comment_352734 Bi ona njemu odgovarala, ali sumnjam da bi se naigrao u onoj konkurenciji. Muku mući da izbori minute pored Maduekea i Jacksona. Bayern je tu tražio nekoga da popuni rotaciju, da zakrpi ako se još neko povrijedi. Tako da ga poučen lošim iskustvima posudbi u prvom dijelu sezone ne bih ga dao. Drugo, i mi gubimo igrača, ne bismo nikoga kupili umjesto njega (jer da smo mogli kupovati Boehly ne bi stiskao kesu mjesec dana) nego ili neko na posudbu ili bi se Poch ohrabrio da stavlja Chilwella na krilo. A sam igrač se mora seliti, prilagođavati radi 4 mjeseca gdje će mu možda biti 10% bolje. Prijavi
13. februar 2024.2 god. comment_352738 Sve ja to razumem ali on u Pl u tesko da moze proigrati. Bundes, Serija A je za njega prava mera. Neki Dortmund Juventus Leveekuzen, Milano. Bolju mu cenu nabiti nekako i prodati. Pa Luis Hol bi na krilu pruzi vise nego on. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.