6. maj 2024.2 god. comment_354807 5 hours ago, hamco said: Mudryk je mnogo bolji nego s pocetka sezone, zapravo juce je bio sasvim solidan. ne bih se bas slozio da je mnogo napredovao. igrac koji je mnogo napredovao je madueke. i statistiki gledano, madueke je vec sad bolji igrac. ali da je napredovao, to jeste, ali ja nikako da vidim potencijal u njemu, jednostavno tip igraca koji ima neki talenat, bljesne s vremena na vrijeme i to je to. Prijavi
6. maj 2024.2 god. comment_354810 Njegov problem je što je glup, odnosno donosi jako loše odluke na terenu, ako to popravi može bit odličan igrač jer fizičke i tehničke predispozicije ima. E imamo primjer Viniciusa koji je preko noći posta top igrač, a imamo primjer i hrpe drugih igrača koji su vječno ostali glupi. Tko će bit Mudryk vrijeme će pokazati. Prijavi
6. maj 2024.2 god. comment_354815 Svi su ove sezone imali uspone i padove, dok je Mudryk ostao neprimjetan. Ne vidim ga sljedeće sezone u Chelseau Prijavi
6. maj 2024.2 god. comment_354821 58 minutes ago, EdvinTB said: Svi su ove sezone imali uspone i padove, dok je Mudryk ostao neprimjetan. Ne vidim ga sljedeće sezone u Chelseau Zar želiš da nas proglase mrziteljima Ukrajine i rusofilima? Prijavi
6. maj 2024.2 god. comment_354822 18 minutes ago, reLo said: Zar želiš da nas proglase mrziteljima Ukrajine i rusofilima? Ma nek idemo pod američke sankcije, al lik je stvarno bezveze. Ne znam ni gdje ga pozajmiti, kad je kilav mrljav Prijavi
6. maj 2024.2 god. comment_354831 10 hours ago, ja13 said: Njegov problem je što je glup, odnosno donosi jako loše odluke na terenu, ako to popravi može bit odličan igrač jer fizičke i tehničke predispozicije ima. E imamo primjer Viniciusa koji je preko noći posta top igrač, a imamo primjer i hrpe drugih igrača koji su vječno ostali glupi. Tko će bit Mudryk vrijeme će pokazati. Vinicius je bio bas glup igrac, bas dobra usporedba. Taj je znao trcati i sve usrati, isti stil kao Mudryk. Mozda onda iduca sezona bude kao on hahah. Prijavi
7. maj 2024.2 god. comment_354833 Mića na kraju ispade dobar samo sa nekog back upa ili tako nešto... više se očekivalo Prijavi
7. maj 2024.2 god. comment_354836 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Mića na kraju ispade dobar samo sa nekog back upa ili tako nešto... više se očekivalo Dobro ti idu ovi igraci sa avatarima. Prvo Mount pa sad Mihajlo. Mudrik ilitiga najskuplji backup igrac ikada. Prijavi
7. maj 2024.2 god. comment_354837 Da Mudryk izvuče Mountove one 2 sjajne sezone i da se poslije proda za pare za koje je i Mount odlično bi bilo Prijavi
8. maj 2024.2 god. comment_354863 Kad je Havertz poslije katastrofalnih sezona se prodao za vise para nego sto smo ga mi doveli, moze i Mudryk. Ja i dalje imam neke nade da ce proigrati, ali to je samo nada, nije dokazao nicim da moze igrati na najvecem nivou. Prijavi
12. maj 2024.2 god. comment_354974 Koliko puta je u citavoj sezoni imao priliku da napravi onakva utrcavanja iza ledja odbrane mogao je dosad minimum jos 10 golova strpati. Prijavi
12. maj 2024.2 god. Popularna objava comment_354975 Mudrik je jednodimenzionaln igrac otprilike tu u klasi sa Hadson Odoiem u ovom stanju. Nekonstantan, takticki nezreo, i tehnicki jos nedoteran. A na sve to i dalje umisljen da vredi mnogo. On mora jos mnogo da radi da bi sebe doveo do igraca koji je za Pl ekipe sredine tabele. U ovom timu Celsija ima bar 15 ak igraca koji su pokazivali vecu konstantnost ili manju nekonstantnost. Ove sezone je za nijansu bolji ali nedovoljno. U prevodu vise je porastao tim kao tim nego on individualno. S obzirom da ima dugacak ugovor po meni pozajmica u neku bundes ligu pa kroz god dana da vidimo jer sumnjam da bi sada dao neko za njega vise od 30 milki. Prijavi
16. maj 2024.2 god. comment_355081 Po meni bi pozajmica bila gubljenje vremena i vjerovatno bacanje para ne vidim da ima neka ekipa koja bi se istakla nekom dobrom igrom i rezultatom te da bi uz to šansu dala njemu a ne nekim svojim igračima. Sanchov primjer je drugačiji on dok je Ten Hag tu sigurno neće nazad u United... Prijavi
17. maj 2024.2 god. comment_355107 Zar mislite da će Boehly dovesti starkelju od 28 godina, lol? Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355188 Nadam se da ćemo se riješiti ovog manekena i dovesti bilo koga. Sancho, Grealish, svejedno, bolji su od njega i da unazad trče. Prijavi
20. maj 2024.2 god. Popularna objava comment_355246 Evo godina i po je prošla i on nije odigrao poštenu utakmicu da je bio konstantna prijetnja po protivnički gol i da je terorizirao beka. Čitavu sezonu je bio zdrav, dobio je tih nekoliko utakmica u kontinuitetu da igra i nije ih dobro iskoristio. Odgovaralo mu je i to da je imao čitavu stranu za sebe jer se uglavnom igralo bez ofanzivnog lijevog beka. I opet ništa, čak je i Madueke postao bitniji igrač od njega. Da ne govorim koliko je i ovakav Sterling mnogo ozbiljniji. Niko se nije pretjerano potrudio da mu prilagodi igru, ali to ga ne opravdava. Još uvijek igra bez ikakvog osjećaja i ne vidim da je išta napredovao u odnosu na januar 2023. godine. Još se nije prilagodio na nivo Premier Lige. Može ga se poslati u Bundesligu na posudbu, tamo bi mogao dominirati, ali ništa ne bi naučio što bi mu koristilo kada se vrati. Ako trebam nešto pozitivno izdvojiti, barem se nije svađao oko penala. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355252 Njega lepo dati Napoliju ako im PSZ uzme Kvichu. Spora je italijanska liga, briljirao bi tamo. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355253 Nemojte me ubiti, ali ja ga jos ne bih prodavao. Siguran sam da ce od njega biti nesto. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355254 2 minutes ago, ker said: Nemojte me ubiti, ali ja ga jos ne bih prodavao. Siguran sam da ce od njega biti nesto. Isto mislim. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355257 1 hour ago, ker said: Nemojte me ubiti, ali ja ga jos ne bih prodavao. Siguran sam da ce od njega biti nesto. ma dobar za uleta s klupe, nesto sto su nekad bili kalou i malouda kad su se mjenjali. za nesto vise nema on tog kapaciteta. do sad nije opravdao ni 60 miliona, a kamoli onih 100 koliko je placen. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355261 5 minutes ago, Spaha said: ma dobar za uleta s klupe, nesto sto su nekad bili kalou i malouda kad su se mjenjali. za nesto vise nema on tog kapaciteta. do sad nije opravdao ni 60 miliona, a kamoli onih 100 koliko je placen. 100 miliona nije placen. 60 jeste. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.