Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mykhaylo Mudryk (Tottenham Hotspur)

Istaknuti odgovori

7TNONT.png

Sahtar je u novembru stavio cijenu od 100m€ na ovog igraca al ne vjeruju ni oni sami da ce neko toliko ponudit

Kad smo mi u pitanju sve je moguce.

Cijena bi trebala biti oko 50m €

• Odgovori 656
  • Pregledi 35,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nema razloga za brigu. Nakon bana od 4 godine ostaju mu jos 3 godine da odradi ugovor

• De izbrisi postove sa prve stranice

• Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. 

Objavljene slike

• Autor
Just now, Bari said:

Ne moze se dovesti za 50miliona jer je Sahtar vec odbio ponudu Arsenala u iznosu od 40+20 miliona. 

50 miliona je mozda bolje od 40+20

Znaju i oni da ce flopat i od tih 20 nema nista :D

1 hour ago, soxx said:

50 miliona je mozda bolje od 40+20

Znaju i oni da ce flopat i od tih 20 nema nista :D

20 sljedeci prelazni rok, ne kroz bonuse. 

Za takvog igraca tek treba strpljenja i ulaganja. Dati za njega vise od 50 je cista ludost. Priznajem da ga nisam gledao sem na klipovima i neke statistike. Njega su prodale par ovih golova i asista u LS al koliko sađ uspeo da vidim on je opasan kad ima otvoren prostor al u PL gde svi igraju u jakom bloku je drugo. Drugo statisticki on nije igrac koji pravi razliku, po broju kontakta dodavanja, uspesnih driblinga kreiranih sansi, bukvalno samo trk. To sto bi sa njim trenutno mogli mogli bi i sa Halom I Hacisonom da dobijemo pa i vise.

Ne treba nam jos bacenih miliona za poluigrace. 

Ma ovo je gotovo sigurno sto se tiče dogovaranja između klubova. Jedino ako on odluči da nas odbije, onda moguce da sve propadne.

Ali sumnjam da ce Arsenal izjednačiti našu ponudu, tako da eto njega prvim avionom.

100 miliona bacati za nekog ko nije ni u ligama petice, jos ga dovoditi u Englesku je za zatvora. Mora postati Hazard 2 da opravda ove pare, a nesto ne vjerujem da to moze postati 😅

🚨 Chelsea exec Paul Winstanley & senior #CFC board member in Turkey working to sign Mykhailo Mudryk from Shakhtar Donetsk. Talks around €60-70m fixed; €30-40m adds. #Shakhtar + 22yo open to getting it done. W/ @AdamCrafton_ @SJohnsonSport @TheAthleticFC

Chelsea have reached an agreement with Shakhtar Donetsk for Mykhailo Mudryk. €70m + €30m add-ons. 7+ year contract agreed. Leaving Turkey for London to undergo medical. [@David_Ornstein] #cfc

Eto izgleda da je i on voljan preci. To je to.

Koji fail. Nevjerojatno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.