15. august 2023.3 god. comment_347870 Nekako sam dojma da mu je Jackson samo tren ranije trebao dodati loptu i mozda bi se mogao namjestiti na sut. Ovako je po prijemu mora gurnuti malo loptu naprijed da mu ne presjeku ali je okasnio sa postavljanjem i uglom za sut. Alison je to odradio fenomenalno, istrcao je i primorao ga da dribla. Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347874 Prošao je i golmana za razliku od Sterlinga koji se zabije u prvu prepreku ispred sebe. Što je najgore u prvom poluvremenu je dobio faul jer je nabio loptu i udario u Robertsona koji je samo bio ispred Prijavi
15. august 2023.3 god. Autor comment_347908 Chilwell babo i za njega i sterlinga. Proso i golmana i zabio Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347910 Odavno tvrdim da su u nasem klubu bekovi bolji u napadu od samih napadaca. Primeri su James, Chili, ranije Alonslow Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347913 Čak se i Azpilicueta jako dobro snalazio pred golom. O štoperima i njihovoj efikasnosti ne treba ni govoriti. Neke stvari su zapisane u genima. Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347918 Ne znam, licno smatram da kvalitetan igrac ne treba mnogo prilagodjavanja. Eden Hazard je dosao iz druge lige i odmah igrao kao da je tu cijeli zivot. Sjecam se Nemanje Matica kad je dosao drugi put i bacen u vatru stavljao Tourea u dzep. Mudryk mi se cini kao da nema kvalitet u ovom trenutku i da nije do prilagodjavanja vec jednostavno nije dovoljno dobar. Kad ce postati dobar nemam blage, ali ovu sirovost mora sto prije pretvoriti u nesto vise. Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347920 Tanko je to sve do sad bilo ako cemo realno gledati. Ima nevjerojatnu brzinu i to ga dosta vadi trenutno, mozda mu treba utakmica u kontinuitetu pa da mu onda sudimo kako treba. Do sada i nisam nešto impresioniran. Zna nekad uraditi dobar potez ali to upropasti sljedećim, više mi se Madueke pokazao iskreno. Treba ga što prije gurati od prve minute, da vidimo ima li šta ozbiljnije od njega. Prijavi
15. august 2023.3 god. comment_347927 Za ovog je Shaun Wright-Philips izmislio nogomet. Dabogdor Mudrik ostane i doprinese u klubu vise od njega. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348153 Fudbalska neznalica, Marko Marin je Messi za njega lično. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348156 Covek pokusao da sutne iz prve i umesto da ode ka golu nabio je u ofsajd, treba i to znati. U championshipu bi ga pojeli Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348172 Kakav talenat, ovo je antitalenat. Nevjerovatno koliko je los. Pa bukvalno obicni trkac. Veze s loptom nema. Prijavi
20. august 2023.3 god. Popularna objava comment_348176 E klosara majko draga, fakat ne volim lose o ljudima govoriti, ali kad je Chelsea u pitanju uvijek se stvori izuzetak. Pa majku ti više, ovaj lik nema grama mozga u glavi, sama pilota. Jos kad mu vidim one tetovaze shvatim da je seljacina s dna kace, djaba ti pare, djaba sve. Još malo strpljenja imam za njega, ali opasno mi ide na zivce. Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348193 Bolje da smo Alonsa prekomandovali u levo krilo nego ovu ojebinu doveli sa fronta Prijavi
20. august 2023.3 god. comment_348215 12 minutes ago, soxx said: Zaamalo a lopta se jos vratila van 16 metara. kakvog mentola smo doveli Prijavi
29. august 2023.3 god. Autor comment_348517 Pisu da smo predlozili arsenalu Trampu mudryk za smith rowea Mudryk jeste kurton al odlaskom njega ostajemo bez krila kojih i ovako nemamo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.