Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mykhaylo Mudryk (Tottenham Hotspur)

Istaknuti odgovori

Nekako sam dojma da mu je Jackson samo tren ranije trebao dodati loptu i mozda bi se mogao namjestiti na sut. Ovako je po prijemu mora gurnuti malo loptu naprijed da mu ne presjeku ali je okasnio sa postavljanjem i uglom za sut. Alison je to odradio fenomenalno, istrcao je i primorao ga da dribla. 

• Odgovori 656
  • Pregledi 35,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nema razloga za brigu. Nakon bana od 4 godine ostaju mu jos 3 godine da odradi ugovor

• De izbrisi postove sa prve stranice

• Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. 

Objavljene slike

Ne znam, licno smatram da kvalitetan igrac ne treba mnogo prilagodjavanja. Eden Hazard je dosao iz druge lige i odmah igrao kao da je tu cijeli zivot. Sjecam se Nemanje Matica kad je dosao drugi put i bacen u vatru stavljao Tourea u dzep. Mudryk mi se cini kao da nema kvalitet u ovom trenutku i da nije do prilagodjavanja vec jednostavno nije dovoljno dobar.

Kad ce postati dobar nemam blage, ali ovu sirovost mora sto prije pretvoriti u nesto vise.

Tanko je to sve do sad bilo ako cemo realno gledati. Ima nevjerojatnu brzinu i to ga dosta vadi trenutno, mozda mu treba utakmica u kontinuitetu pa da mu onda sudimo kako treba. Do sada i nisam nešto impresioniran. Zna nekad uraditi dobar potez ali to upropasti sljedećim, više mi se Madueke pokazao iskreno.

Treba ga što prije gurati od prve minute, da vidimo ima li šta ozbiljnije od njega.

• Popularna objava

E klosara majko draga, fakat ne volim lose o ljudima govoriti, ali kad je Chelsea u pitanju uvijek se stvori izuzetak. Pa majku ti više, ovaj lik nema grama mozga u glavi, sama pilota. Jos kad mu vidim one tetovaze shvatim da je seljacina s dna kace, djaba ti pare, djaba sve. 

Još malo strpljenja imam za njega, ali opasno mi ide na zivce.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.