25. august 2024.2 god. Autor comment_357772 Ovog treba na posudbu dok nije kasno. Gdje se on igrat pored neta, nonia, felixa, nkunkua i palmera Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357773 Neka ga. Skoro svi su stakleni a utakmica ima koliko hoces. Mora neko i protiv Ferencvarosa ili Heidenheima igrati. Prijavi
25. august 2024.2 god. Autor comment_357775 Ma yebat ga, tjesim se da ima nade za njega da bukne u pravog igraca a cekajuci tekme heidenheima i tako tih nece moci napredovat Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357783 Opterecen situacijom u rodnoj mu Ukrajini, sve se potresao. Podrška!(al kad bi se zajebavali, goni ga) Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357798 Predvidjam da ce mu ovo biti zadnje sezona u klubu, ide eventualno posudba ili prodaja. Prijavi
26. august 2024.2 god. comment_357815 Loš je drama. Doveli ga bukvalno da ga Arsenal ne dovede. I da finansiramo rat u Ukrajini. E jesmo se i usrećili. Prijavi
26. august 2024.2 god. comment_357822 Gledam onu situaciju i ne verujem, čovek kao da je stisnuo turbo, predje igrača, reko super, krene nešto ka sredini i ja se ponadam napraviće nešto, kad on majstor uspori odjednom, Lamina ga stigne i uleti, oduzme loptu.... Mislim da imamo par igrača u timu sa kojima treba debelo poraditi na individualnom planu sa ciljem da im se podigne samopouzdanje, isprave neke greške ako je ikako moguće On i Kaisedo su preskupo plaćeni, i prosto mi je neverovatno, kao da je sve završeno njihovim transferom, ti ih samo staviš na listu za utakmicu i to je to. Što je najgore, malo je trenera na svetu koji mogu da učine igrača boljim. Ajde, ok izjavljuje Mareska da su mu neke odluke loše, ali to brate vidimo i mi sa foruma, pa ne primamo mi milionsku platu da pišemo postove, pa ti dobijaš da ih treniraš, izvuci to iz njih, ili nemoj uopšte da ga stavljaš u tim, na klupu. Šta treba da zaključimo da Mudrik deluje dobro na treningu a Sterling loše, ne znam, znam samo da nama krilo treba, pa neka igra ko hoće, zvao se on Janko ili Marko. Prijavi
26. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357827 Tesko je igraca u tim godinama nauciti kad treba utrcati u prostor, kad treba stati, kad dodati ili sutnuti.. Sa 20ak godina ti si formiran igrac u tom smislu, mozes ga obucavati takticki ili neke finese usaditi. Ali njemu fale osnove, decko ima tu startnu brzinu koja je u fudbalu najbitnija ali ne razumije igru, pravi neke greske koje djeca u kadetskom izrastu ne prave. Prijavi
26. august 2024.2 god. comment_357831 Evo Majstor reklamira trening opremu a u naslovima pišu "Punks not dead" 🤣 Prijavi
26. august 2024.2 god. comment_357844 Kakve sve izgovore nismo čuli, mlad, nova sredina, rat u domovini, familija nije sa njim... itd.... Jbga evo sezonu i po je tu, a ništa ne napreduje. Sterling je Madueke za njega. Prijavi
27. august 2024.2 god. comment_357880 Na treningu kao ima najbolji sut, sjajan ovo ono, a na terenu blage veze nema. Ja ne znam je li to zbog nekog pritiska ili sto jednostavno momak ne zna da igra, ali ne moze biti prvotimac nikako. Jednostavno imamo igraca manje. Stavljati ga protiv ovako losih ekipa kao Wolvesa, a protiv jacih ipak ove druge i to je to. Prijavi
22. septembar 2024.2 god. comment_358626 Jasno je da je višak, čim ga se ne koristi ni kada vodimo 3:0. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. Popularna objava comment_358700 Slikovit prikaz Mudrykovih performansi u PL Prijavi
30. septembar 2024.2 god. comment_358883 Mudrik nema sta traziti i pored ovakvog Sanche koji je tek odigrao par utakmica. Nadam se da ga necemo ureknuti ali ako Sancho podigne igru na jos veci nivo s vremenom, Mudrika poslati na posudbu odmah u januaru i pripremati ga na prodaju na ljeto, pa pokusati izvuci novca koliko god se moze, ili eventualno traziti od Ukrajine dio novca sto smo im poslali. Prijavi
24. oktobar 2024.1 god. comment_359409 Dobro odigrao protiv Grka, letio po terenu. A sad, standardno, 5 očajnih utakmica. Prijavi
24. oktobar 2024.1 god. comment_359415 Meni bi on startao protiv Newcastlea. Vezao je par dobrih tekmi. Sanco je zadnje dvije medju najgorim pojedincima na mecu bio. Prijavi
25. oktobar 2024.1 god. comment_359424 On mora prvo pokazati da moze nesto donijeti u Premiershipu pa tek onda mozemo pricati o njemu kao starteru. Maresca se nije pokazao kao nesto posebno tvrdoglav kad je selekcija igraca u pitanju, znao je izvaditi nekog i na poluvremenu ako vidi da taj neko ne nudi nista. Tako da mislim da ce Mihajlo sansu dobiti sigurno ako u određenom momentu bude bolja opcija u odnosu na bilo koga. Ponavljam opet prvo mora donijeti bilo sta u utakmicu svojim prisustvom na terenu, pricam na nivou Premiershipa, mora biti prijetnja, do sad je to bilo tanko, pogubljen u svakom smislu. Super sto je odigrao dobru utakmicu juce, to svakako. Prijavi
25. oktobar 2024.1 god. comment_359428 Odlican mec, treba mu odmah dati priliku protiv Newcastlea dok je nalozen da igra dobro, nemas nista od igraca ako mu dajes svaki sedmi mec da se dokazuje, za sta da se dokazuje? Prijavi
25. oktobar 2024.1 god. comment_359429 @diablo_bih onda i Felixu treba dati sansu, i on je zasluzio koliko i Mudri. Jackson Misha - Felix- James Palmer Lavia - Caicedo Cucu - Colvil - Fofana Sanchez Dzejms da ne invertuje vec da izlazi visoko jer moze, eto ti viska u napadu bez da remetis sredinu. Palmer da glumi Bernarda Silvu i donosi lopte u napad... Odbrana nam se svakako raspada Prijavi
25. oktobar 2024.1 god. comment_359436 6 hours ago, hamco said: Ako se dobro sjecam na KDH-a jer Mudryk sutao a nije njega uposlio na vrhu 16terca. Ovo uzmi sa reservom jer nisam siguran. Prijavi
27. oktobar 2024.1 god. comment_359455 Na KDH je vikao, nakon što je dao gol ovaj je prišao i tu su se pomirili. Nije mu dodao loptu a bio je sam na sredni 16-erca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.