Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mykhaylo Mudryk (Tottenham Hotspur)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 656
  • Pregledi 35,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nema razloga za brigu. Nakon bana od 4 godine ostaju mu jos 3 godine da odradi ugovor

• De izbrisi postove sa prve stranice

• Zao mi ovog igraca. Koliko god bio nespreman mlad i sta ti ja znam. Nema Sterlinga, Mounta, Ziyecha i covjek ne upise ni minutu protiv Evertona kuci. Tuzno, jadno, smijesno. 

Objavljene slike

Gledam onu situaciju i ne verujem, čovek kao da je stisnuo turbo, predje igrača, reko super, krene nešto ka sredini i ja se ponadam napraviće nešto, kad on majstor uspori odjednom, Lamina ga stigne i uleti, oduzme loptu....

Mislim da imamo par igrača u timu sa kojima treba debelo poraditi na individualnom planu sa ciljem da im se podigne samopouzdanje, isprave neke greške ako je ikako moguće

On i Kaisedo su preskupo plaćeni, i prosto mi je neverovatno, kao da je sve završeno njihovim transferom, ti ih samo staviš na listu za utakmicu i to je to.

Što je najgore, malo je trenera na svetu koji mogu da učine igrača boljim. 

Ajde, ok izjavljuje Mareska  da su mu neke odluke loše, ali to brate vidimo i mi sa foruma, pa ne primamo mi milionsku platu da pišemo postove, pa ti dobijaš da ih treniraš, izvuci to iz njih, ili nemoj uopšte da ga stavljaš u tim, na klupu. Šta treba da zaključimo da Mudrik deluje dobro na treningu a Sterling loše, ne znam, znam samo da nama krilo treba, pa neka igra ko hoće, zvao se on Janko ili Marko.

• Popularna objava

Tesko je igraca u tim godinama nauciti kad treba utrcati u prostor, kad treba stati, kad dodati ili sutnuti.. Sa 20ak godina ti si formiran igrac u tom smislu, mozes ga obucavati takticki ili neke finese usaditi. Ali njemu fale osnove, decko ima tu startnu brzinu koja je u fudbalu najbitnija ali ne razumije igru, pravi neke greske koje djeca u kadetskom izrastu ne prave.

Kakve sve izgovore nismo čuli, mlad, nova sredina, rat u domovini, familija nije sa njim... itd.... Jbga evo sezonu i po je tu, a ništa ne napreduje. 

Sterling je Madueke za njega. 

Na treningu kao ima najbolji sut, sjajan ovo ono, a na terenu blage veze nema. Ja ne znam je li to zbog nekog pritiska ili sto jednostavno momak ne zna da igra, ali ne moze biti prvotimac nikako. Jednostavno imamo igraca manje. Stavljati ga protiv ovako losih ekipa kao Wolvesa, a protiv jacih ipak ove druge i to je to.

• 4 sedmice kasnije...

Mudrik nema sta traziti i pored ovakvog Sanche koji je tek odigrao par utakmica. Nadam se da ga necemo ureknuti ali ako Sancho podigne igru na jos veci nivo s vremenom, Mudrika poslati na posudbu odmah u januaru i pripremati ga na prodaju na ljeto, pa pokusati izvuci novca koliko god se moze, ili eventualno traziti od Ukrajine dio novca sto smo im poslali.

• 4 sedmice kasnije...

On mora prvo pokazati da moze nesto donijeti u Premiershipu pa tek onda mozemo pricati o njemu kao starteru. Maresca se nije pokazao kao nesto posebno tvrdoglav kad je selekcija igraca u pitanju, znao je izvaditi nekog i na poluvremenu ako vidi da taj neko ne nudi nista. Tako da mislim da ce Mihajlo sansu dobiti sigurno ako u određenom momentu bude bolja opcija u odnosu na bilo koga.

Ponavljam opet prvo mora donijeti bilo sta u utakmicu svojim prisustvom na terenu, pricam na nivou Premiershipa, mora biti prijetnja, do sad je to bilo tanko, pogubljen u svakom smislu.

Super sto je odigrao dobru utakmicu juce, to svakako.

@diablo_bih onda i Felixu treba dati sansu, i on je zasluzio koliko i Mudri.

Jackson 

Misha - Felix- James

Palmer

Lavia - Caicedo 

Cucu - Colvil - Fofana

Sanchez 

Dzejms da ne invertuje vec da izlazi visoko jer moze, eto ti viska u napadu bez da remetis sredinu. Palmer da glumi Bernarda Silvu i donosi lopte u napad...

Odbrana nam se svakako raspada 

6 hours ago, hamco said:

Ako se dobro sjecam na KDH-a jer Mudryk sutao a nije njega uposlio na vrhu 16terca. Ovo uzmi sa reservom jer nisam siguran.

Na KDH je vikao, nakon što je dao gol ovaj je prišao i tu su se pomirili. Nije mu dodao loptu a bio je sam na sredni 16-erca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.