27. februar 2023.3 god. comment_341285 Taj gol je bio baš nered, Enzo je uzeo loptu Kepi iz ruku, onda je dodao protivniku, protivnik opet šuta, Koulibaly stoji u bloku i pokriva golmana, ne udara loptu već ona prolazi iza njega, Kepa pokriven, ali lopta ide praktično u njega. Znači tri da je jedan uradio posao kako treba, gola ne bi bilo. Prijavi
27. februar 2023.3 god. comment_341291 Znači Whisper uhvatio Enza na zub pravda za Fernandeza 😇 Prijavi
28. februar 2023.3 god. comment_341349 Meni je onaj prvi go komedija prava, jebeni Skipp daje prvi gol za Tottenhem i to on, vrhunac prosječnog igrača, hvata neki volej spoljnom koji ide pod prečku, ma goni se u kurac. Enzo je samo loše tu loptu izbio i jebi ga, ne treba ga linčovati, ni njega ni ove ostale Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341535 Enzo je mene iznenadio, nisam se nadao da ce ovako dobro igrati svaki mec. Malac igra kao da mu je 28+ godina. Jos nesto, veoma mi je cudno da vidim igraca sa brojem 5 da zna i naprijed igrati. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341536 U Benfici je jos bolji bio tako da ce vjerovatno i ovdje biti s vremenom jos bolji. Misljenja sam da bi ga mozda trebalo nekad pokusati malkice visocije, da ne mora bas ds dolazi po loptu blizu stopera. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341537 To jedino u 4-3-3 kada se Kante vrati. Zakaria ne bi znao to raditi, pa je jedino to moguce sa Kanteom. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341556 33 minutes ago, reLo said: Jorginho na steroidima. bukvalno i to iste su statistike izbacivali kad je tek bio dosao. Prijavi
5. mart 2023.3 god. comment_341592 Volio bih da cujem wiseyevo misljenje o Enzu pogotovo jer je zamjenio upravo Jorginha. Prijavi
7. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341665 @hamco Nemam sta posebno reci osim da je milina gledati ovog igraca. Ne toliko sto je on nesto bas ekstra pokazao, vise u usporedbi sa prethodnikom u zadnjih 6 godina. Ovdje kao su ljudi nakon toliko gledanja Zlatne upali u neku vrstu zaborava. Zaboravili su kako normalni vezni igraci izgledaju. Ipak su davno prosla vremena Essiena, Lamparda, Ballacka i ostalih. Konacno imati igraca koji nece svaku loptu koju primi odigravati nazad ili sigurno prvom do sebe je vec samo po sebi ogromna promjena. Da ne pricam o dodavanjima u dubinu, dijagonalama po 60 metara, sutu iz daljine, duel i skok igri. Vrijedilo je dati ako treba i 200 miliona. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341810 Jedva čekam da ga vidim s Kanteom, dobit će još više prostora da igra s loptom. Prijavi
8. mart 2023.3 god. comment_341838 Uželeo sam se onog osećaja da sedneš na jebanom kauču i kažeš: "jebote, možda smo pogodili sa ovim transferom" Prijavi
8. mart 2023.3 god. comment_341879 Ovako nesto je uvek lepo videti. Ali ono sto nikad necu razumeti je da se redari zalecu na decu. Prijavi
9. mart 2023.3 god. comment_341910 A onda bi svi dolazili na teren da redari ne zaustavljaju. Ima i druge djece koja bi voljela na teren, ali ne moze! Prijavi
9. mart 2023.3 god. comment_341916 1 hour ago, diablo_bih said: A onda bi svi dolazili na teren da redari ne zaustavljaju. Ima i druge djece koja bi voljela na teren, ali ne moze! Kapiram ja tebe, al nije uleteo huligan s bakljom i palicom, vec dete. Kad uzme taj dres samo ce da izadje. Prijavi
9. mart 2023.3 god. comment_341917 To dijete trebaju roditelji dobro isprebijat. On ima muda uci na teren gdje su milioni u pitanju Da mu vise ne naupadne ustat sa stolice Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342005 To je to, spaja ljude sa golom. Kako smo se patili bez njega. Prijavi
11. mart 2023.3 god. Autor comment_342008 Od Fabregasa mi nemamo igrača koji će nešto ovakvo uraditi. S tim što je Enzo kombinacija Fabregasa i Mikela. U odbrani odličan, u napadu još bolji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.