Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Fernandez (2023-2026, 170 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 700
  • Pregledi 31,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• Popularna objava

Mislim da je ovo prvi put u istoriji foruma da je diablo nešto rekao i da je na kraju bilo tačno onako kako je rekao kada je transfer u pitanju. Realno prvi i jedini je rekao da će oko 10-11 sve biti završeno i da su medicninski pregledi u Portugalu, mnogo prije svih ostalih. Nema šanse da ovaj transfer propadne.

Zanimljivo je i to što je spomenuo da je River dobio najveću odštetu još od pazite kog transfera, Saviola u barcu prije 22 godine, nisam ni ja znao da je njega barsa tada platila 30 miliona...

Također ovaj ugovor do 2031 mi se sviđa ako uspije kod nas a ima sve predispozicije za to najbolje godine će dati nama, čak i ako bude kmečao da ide u real ili barsu mi ćemo njih odrati za pare jer neće biti ugovor pri kraju itd.

Sad ide glavno pitanje, kako koristiti Enza najbolje, koju ulogu u kojoj formaciji. Ono sto je dobro sto on moze kod nas i u 4231 i u 433 a noze i u 3421. Al koja je najbolja uloga.

Ma ono je stvarno smorilo sa tim nekim pasivnim pristupom Žoržinja u fazi napada

godinama unazad, Balak, Lampard, Esien.. da ne nabrajam više, pogotovo je Lampard imao taj rekao bih prirodni osećaj za ubacivanje iz drugog plana i fantastičnu igru u poslednjoj trećini koja je izgledala toliko jednostavno, kao da to može svako da radi

Fabregas je bio posebna priča, nekad igrač manje na terenu zbog igre u odbrani, ali je itekako značio u napadu, ne kažem da bih menjao Fabregasa za Žoržinja, nije to ni tema sad, samo ističem da nam je falio igrač koji bi pravi višak u napadu

Momku dobrodošlica rekao bih napamet i nadam se da će doneti nešto novo, da se malo ta sredina terena razdrma

Po meni tesko on moze sa Kanteom da cini taj dvojac na sredini terena tj moze al ne bi izvukli maksimum iz jednog i drugog tj ne bi radili ono sto najbolje znaju. Obojca su trkaci i izlaze iz linije i idu na presing i istrcavaju kontre. Uz bilo kog od njih dvojce pre ce ici Zakaria ili neki tip pleja koji drzi liniju tj ono sto je Jorginho trebao da radi. Moze to i Enzo da radi ali greota je ne pusititi ga da izadje malo napred udje u presing i ucestvuje u zavrsnici akcije. 

Videcemo kako ga poter vidi al da radi to sto i Jorginho tj da bude skretnicar je glupo. 

12 minutes ago, cobinho said:

Po meni tesko on moze sa Kanteom da cini taj dvojac na sredini terena tj moze al ne bi izvukli maksimum iz jednog i drugog tj ne bi radili ono sto najbolje znaju. Obojca su trkaci i izlaze iz linije i idu na presing i istrcavaju kontre. Uz bilo kog od njih dvojce pre ce ici Zakaria ili neki tip pleja koji drzi liniju tj ono sto je Jorginho trebao da radi. Moze to i Enzo da radi ali greota je ne pusititi ga da izadje malo napred udje u presing i ucestvuje u zavrsnici akcije. 

Videcemo kako ga poter vidi al da radi to sto i Jorginho tj da bude skretnicar je glupo. 

Enzo u Benfici sve vreme igra double pivota. 

Moje licno misljenje je da on najbolje moze da posluzi kao neki combo 6/8 nego 8/10 jer su njegovi specijali duge lopte i diktiranje tempa utakmici mnogo vise nego taj zavrsni pas i snalazenje s loptom na malom, zgusnutom delu terena. 

20 minutes ago, Whisper said:

Enzo u Benfici sve vreme igra double pivota. 

Moje licno misljenje je da on najbolje moze da posluzi kao neki combo 6/8 nego 8/10 jer su njegovi specijali duge lopte i diktiranje tempa utakmici mnogo vise nego taj zavrsni pas i snalazenje s loptom na malom, zgusnutom delu terena. 

Slazem se sa Whisperom. Enzo je klasicna 6-ca, Jorginhova pozicija. On nije box to box igrac. Bukvalno Jorginhova pozicija samo 3x bolja verzija.

• diablo_bih mijenja naslov u #5 Enzo Fernandez

Samo da ga visoka cifra ne pokopa. Apsolutno je jasno da će ga se na prvu grešku izrugivat i prozivat flopom. Tako da ključ njegova uspjeha je da je psihički jak i da ga to nepokoleba.

• Popularna objava

Može im svima jebat mater kolektivno, bukvalno sve za što Jorginha mediji uzdižu dečko radi na levelu iznad. Čak i defanzivne zadatke obavlja odlično kao Kante, imao jednu dijagonalu za Reeca gdje ga je bukvalno pogodio u nogu, a da ovaj nije morao ni da potrči jače. 

• Popularna objava

Jako mi se sviđa ono što vidim, prvo što ima muda kad primi loptu i ima jako dobru kontrolu i odličnu viziju i dodavanja. Fizički je jak ko životinja !

Bukalno na fizikalije Gallaghera dodaš onu pravu argentinsku tehniku i dobiješ Enza

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.