1. februar 2023.3 god. Autor comment_339375 Jedva čekam petak aBd. Odmah ga treba gurnuti u vatru, nema čekanja. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339378 Iguain je igrao isto za nas.... Kad je ta sledeća utakmica da i ja izadjem iz pećine? Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339379 37 minutes ago, chiba said: Iguain je igrao isto za nas.... Kad je ta sledeća utakmica da i ja izadjem iz pećine? Sad u petak u 9 sati Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339381 8 hours ago, Corto Maltese said: Mora da nadmasi cuvenog Argentinca u plavom dresu, Franca di Santa! Ne secam se vise nijednog. Bar smo sa Benfikinim igracima uvek pogadjali. Ne smije se zaboraviti legendarni golman Wilfredo Willy Caballero Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339382 11 minutes ago, Adi said: Ne smije se zaboraviti legendarni golman Wilfredo Willy Caballero Svi znamo da mu je to fejk identitet, on je amer Johnny sins Prijavi
1. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339383 Mislim da je ovo prvi put u istoriji foruma da je diablo nešto rekao i da je na kraju bilo tačno onako kako je rekao kada je transfer u pitanju. Realno prvi i jedini je rekao da će oko 10-11 sve biti završeno i da su medicninski pregledi u Portugalu, mnogo prije svih ostalih. Nema šanse da ovaj transfer propadne. Zanimljivo je i to što je spomenuo da je River dobio najveću odštetu još od pazite kog transfera, Saviola u barcu prije 22 godine, nisam ni ja znao da je njega barsa tada platila 30 miliona... Također ovaj ugovor do 2031 mi se sviđa ako uspije kod nas a ima sve predispozicije za to najbolje godine će dati nama, čak i ako bude kmečao da ide u real ili barsu mi ćemo njih odrati za pare jer neće biti ugovor pri kraju itd. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339386 Sad ide glavno pitanje, kako koristiti Enza najbolje, koju ulogu u kojoj formaciji. Ono sto je dobro sto on moze kod nas i u 4231 i u 433 a noze i u 3421. Al koja je najbolja uloga. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339396 Imaće Potter više formacija, sve će nekada zavisiti i od protivnika, ono što je dobro kad su svi zdravi ni jedna formacija nam nije problem. Također ovaj Enzo koliko sam skontao ima šut dobar, napokon neko ko će moći šutnuti loptu sa 20+ metara Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339401 Ma ono je stvarno smorilo sa tim nekim pasivnim pristupom Žoržinja u fazi napada godinama unazad, Balak, Lampard, Esien.. da ne nabrajam više, pogotovo je Lampard imao taj rekao bih prirodni osećaj za ubacivanje iz drugog plana i fantastičnu igru u poslednjoj trećini koja je izgledala toliko jednostavno, kao da to može svako da radi Fabregas je bio posebna priča, nekad igrač manje na terenu zbog igre u odbrani, ali je itekako značio u napadu, ne kažem da bih menjao Fabregasa za Žoržinja, nije to ni tema sad, samo ističem da nam je falio igrač koji bi pravi višak u napadu Momku dobrodošlica rekao bih napamet i nadam se da će doneti nešto novo, da se malo ta sredina terena razdrma Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339410 2 hours ago, cobinho said: Sad ide glavno pitanje, kako koristiti Enza najbolje, koju ulogu u kojoj formaciji. Ono sto je dobro sto on moze kod nas i u 4231 i u 433 a noze i u 3421. Al koja je najbolja uloga. Da je Kante zdrav stavio bih njih dvojicu protiv Fulhama u 4-2-3-1 Prijavi
1. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339416 Nadam se da je zvao i pitao moze li uzeti broj. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339419 24 minutes ago, Bari said: Nadam se da je zvao i pitao moze li uzeti broj. Essien je čovjek širokih shvatanja, sigurno je odobrio. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339424 Po meni tesko on moze sa Kanteom da cini taj dvojac na sredini terena tj moze al ne bi izvukli maksimum iz jednog i drugog tj ne bi radili ono sto najbolje znaju. Obojca su trkaci i izlaze iz linije i idu na presing i istrcavaju kontre. Uz bilo kog od njih dvojce pre ce ici Zakaria ili neki tip pleja koji drzi liniju tj ono sto je Jorginho trebao da radi. Moze to i Enzo da radi ali greota je ne pusititi ga da izadje malo napred udje u presing i ucestvuje u zavrsnici akcije. Videcemo kako ga poter vidi al da radi to sto i Jorginho tj da bude skretnicar je glupo. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339426 12 minutes ago, cobinho said: Po meni tesko on moze sa Kanteom da cini taj dvojac na sredini terena tj moze al ne bi izvukli maksimum iz jednog i drugog tj ne bi radili ono sto najbolje znaju. Obojca su trkaci i izlaze iz linije i idu na presing i istrcavaju kontre. Uz bilo kog od njih dvojce pre ce ici Zakaria ili neki tip pleja koji drzi liniju tj ono sto je Jorginho trebao da radi. Moze to i Enzo da radi ali greota je ne pusititi ga da izadje malo napred udje u presing i ucestvuje u zavrsnici akcije. Videcemo kako ga poter vidi al da radi to sto i Jorginho tj da bude skretnicar je glupo. Enzo u Benfici sve vreme igra double pivota. Moje licno misljenje je da on najbolje moze da posluzi kao neki combo 6/8 nego 8/10 jer su njegovi specijali duge lopte i diktiranje tempa utakmici mnogo vise nego taj zavrsni pas i snalazenje s loptom na malom, zgusnutom delu terena. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339428 20 minutes ago, Whisper said: Enzo u Benfici sve vreme igra double pivota. Moje licno misljenje je da on najbolje moze da posluzi kao neki combo 6/8 nego 8/10 jer su njegovi specijali duge lopte i diktiranje tempa utakmici mnogo vise nego taj zavrsni pas i snalazenje s loptom na malom, zgusnutom delu terena. Slazem se sa Whisperom. Enzo je klasicna 6-ca, Jorginhova pozicija. On nije box to box igrac. Bukvalno Jorginhova pozicija samo 3x bolja verzija. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339447 Pa trebace njemu neko vreme 3 4 meseca e sad samo da za to vreme Enzo ne postane omrazen ko Jorginho. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339449 Samo da ga visoka cifra ne pokopa. Apsolutno je jasno da će ga se na prvu grešku izrugivat i prozivat flopom. Tako da ključ njegova uspjeha je da je psihički jak i da ga to nepokoleba. Prijavi
2. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339474 Klasična 6ica tako da može da se upari i sa Kovom, Mountom i Gallagherom sve zavisi od protivnika. A što se tiče uparivanja sa Kanteom, prime Kantea možeš upariti sa mnom i opet bi sredina bila odlična. Prijavi
3. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339655 Može im svima jebat mater kolektivno, bukvalno sve za što Jorginha mediji uzdižu dečko radi na levelu iznad. Čak i defanzivne zadatke obavlja odlično kao Kante, imao jednu dijagonalu za Reeca gdje ga je bukvalno pogodio u nogu, a da ovaj nije morao ni da potrči jače. Prijavi
3. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339660 Jako mi se sviđa ono što vidim, prvo što ima muda kad primi loptu i ima jako dobru kontrolu i odličnu viziju i dodavanja. Fizički je jak ko životinja ! Bukalno na fizikalije Gallaghera dodaš onu pravu argentinsku tehniku i dobiješ Enza Prijavi
3. februar 2023.3 god. Autor comment_339664 Igračina, za par godina će nam dolaziti sa ponudama od 200+ miliona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.